- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Греша, греша, греша, греша, греша. Че то било много лесно да се набеди човек в грешка. Ти може и да не твърдиш че си големия жребец, но в почти всеки твой пост виждам секс секс секс и ти си девствен ти си девствен ти си девствен, което е правопропорционално. Сякаш е голямата работа да правиш секс. Нищо особено, а просто начин за възпроизводство и извличане на удоволствие. Не е гордост, не е срам. Девствеността не е порок. Познавам момчета които не могат и не могат да го получат, не им върви и толкова. Нима трябва да ги виним затова или подиграваме? Аз мисля че е по важно това какво имаш на втория етаж, а не с колко ефтини курви си преспал. Защо четеш между редовете и защо извърташ така както ти е удобно?? Не си обективен. Добре знаеш каква е аудиторията в този форум и каква е средната възраст на повечето от пишещите. Който се е позаинтересовал нещо казваш? А нима пак не можеш да използваш монитора и клавиатурата за прикритие? Хайде сега. Не се прави на разсеяна ученичка. Добре знаеш какво имам впредвид. И за комплексите. Защо тогава подигравш девствените момчета? Уж си такъв уж си онакъв. 1 път 2 пъти, добре, но ти просто прекаляваш, а повторението говори именно за обратното. Че си комплексиран, защото само 1 комплексиран човек било то момиче или момче може да мисли девствеността за СРАМНА !
За компютърните игри не говоря на сляпо а ти не можеш да разбереш значението на думите ирония и сарказъм. Защото компютърните игри и холивудските американски филми правят така че всяко изминало поколение да деградира с бясна скорост. Заради тях валдес трябва да прави такива теми и заради тях днешните момчета не могат да завържат 1 лаф че да разсмеят 1 момиче.
Принципността и да спазваш принципите си означава да бъдеш себе си. Човек си изгражда принципи на базата на личността на която е, на неговото собствено "Аз", Не може едновременно да си принципен човек и да НЕ си себе си. Това е все едно да си пушач, но по принцип да не пушиш цигари. Парадоксално нали ? Е същото е това което казвашОтносно другото къде в да бъдеш себе си задължително включва да имаш принципи... или да ги спазваш
За грешките- ето една която виждам на прима виста в сегашното ти мнение.
Дааа, дааа, знам че допусната от бързината, осъзнавам го напълно. Време е да го осъзнаеш и ти !Те са мой връстници...
Поздрави !