Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
Щом злобата ти е спътник в живота ясно защо си такъв....Но позволи на нас,децата,да се радваме, че не търсим сламката в чуждото око,а не можем да видим гредата в своето...Толкова ли те е яд,че някой разбира и се опитва да помогне на другите,докъто ти само нареждаш и "остроумничиш"? Децата като нас са бъдещето,а тези като теб - да кажем, че един лузър повече или по-малко не е от голямо значение...
Радвайте се... Яд ме е, че този който се опитва да помогне НЕ РАЗБИРА!!! Ако разбираше, нямаше да има такава безсмислена тема! Точно за това ме е яд. А и на всичкото отгоре е сложена във Важни, което е пълна простотия! Просто искам Валдес да се извини, че е направил тъпата тема и е заблудил хората и темата да се махне... То именно заради деца като вас България е в такова положение в момента... и точно с вас аз не виждам бъдещето...

Боби на 19 съм. Защо да не пиша в теми след като имам злоба? И не съм казал нищо невярно! Просто ви показвам нещата от друг ъгъл... те са си все същите, но вие отказвате да погледнете. Коне с капаци! И къде аз се заяждам още веднъж питам? Като заяжданията и обидите срещу мен струят от почти всяко ваше мнение...
Не е напълно вярно. Но е по-реално и същевременно вярно от другите и това го доказах в милион постове вече... Докъто вие не защитихте вашите мнения, което ги прави необосновани! Видяхме, че нямаш думи!!! Във всеки твой пост го виждаме. Не съм най-великия, но съм голям / не на възраст, а като персона /! Колкото да ви е яд, ДА аз съм голям!!! Може и надменен да съм, но вървя напред и се развивам и МАЧКАМ такива като вас... Деца сте, съдя го по начина ви на изразяване и начина по който се впрягате за най-малкото! И аз все още съм малък на години, но не се държа като дете!!!
Пак го казвам, АЗ съм голям. Като не ти изнася оплачи се на родителите ти!!!