- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Радвайте се... Яд ме е, че този който се опитва да помогне НЕ РАЗБИРА!!! Ако разбираше, нямаше да има такава безсмислена тема! Точно за това ме е яд. А и на всичкото отгоре е сложена във Важни, което е пълна простотия! Просто искам Валдес да се извини, че е направил тъпата тема и е заблудил хората и темата да се махне... То именно заради деца като вас България е в такова положение в момента... и точно с вас аз не виждам бъдещето...Първоначално написано от sweet_sorcerer
Боби на 19 съм. Защо да не пиша в теми след като имам злоба? И не съм казал нищо невярно! Просто ви показвам нещата от друг ъгъл... те са си все същите, но вие отказвате да погледнете. Коне с капаци! И къде аз се заяждам още веднъж питам? Като заяжданията и обидите срещу мен струят от почти всяко ваше мнение...
Не е напълно вярно. Но е по-реално и същевременно вярно от другите и това го доказах в милион постове вече... Докъто вие не защитихте вашите мнения, което ги прави необосновани! Видяхме, че нямаш думи!!! Във всеки твой пост го виждаме. Не съм най-великия, но съм голям / не на възраст, а като персона /! Колкото да ви е яд, ДА аз съм голям!!! Може и надменен да съм, но вървя напред и се развивам и МАЧКАМ такива като вас... Деца сте, съдя го по начина ви на изразяване и начина по който се впрягате за най-малкото! И аз все още съм малък на години, но не се държа като дете!!!
Пак го казвам, АЗ съм голям. Като не ти изнася оплачи се на родителите ти!!!
An Evil Man