Митко, митко, митко виждаш ли как сам се оплиташ в глупостите си. Как може да си толкова ограничено мислещ човек. А толкова хейт изсипа, толкова глупости каза и за какво ? Показателно било. Леле мите, ама ти си бил много зле приятелю. Какво му е показателното, живота си е причинно следствена връзка. На 1 човек може да не му върви с жените, но пък да му върви в друго. Ти си този който се изкарва голяма сваляч защото за да наричаш лузъри тези явно наистина трябва да си такъв, а ти не си. Аз не очаквам да се аргументираш всеки път различно. Това се нарича шизофрения. Очаквам когато поставиш теза, ясно аргументирана да знаеш кога да спреш. А ти какво правиш. Даваш теза, аргументираш, после пак даваш теза, после пак аргументираш, после пък парадираш че си изтупал мнооого аргументи и как никой не ти ги бил оборил. И се правиш на голямата работа ехее....Газ няма да давам защото е скъпа, но след като на тебе не ти харесва това че говоря на сляпо (въпреки че аз не го правя) "Пътя, чантата и за хляб". И понеже казваш че си досадник да те светна че никоя уважаща себе си жена не харесва досадници. И нека те попитам нещо: сигурен ли си че въобще си правил секс?

Сок има в мене и то повече от колкото можеш да изпиеш.

А ти сигурно си 300% насерач и си купил новата книга с лафове...
Дечко. Аз не се самоизтъквам как съм "насирал" тоя и оня. Ти го правиш. Влез в уикипедия и проучи задълбочено значението на думите ирония и сарказъм. Имаш нужда

Да сещам се какво е казал великия поет на който даже не назова името. И аз не знаех че сме противници? Така ли било ? Това ти е проблема. Че се конкурираш с останалите съфорумници и се мъчиш да изпъкнеш с мнението си по изключително глупав начин- с натякване и нахалство. Научи се да бъдеш толерантен и зачиташ чуждото мнение. Ако си така и с жените...леле мале...

Аз не приемам навътре нещата които си казал. В момента ти говориш на сляпо. Това е форум и ние дискутираме.При диалог или дискусия е хубаво да има изслушване и запомняне на срещуположното мнение за да може да се направи контрааргументация. А не сульо да говори а пульо да си чопли в нослето. Иначе би било невъзможно да се проведе. Приемаш го навътре и се вземаш за голямата работа. Добре помня кой какво е казал в конкретната тема. Елементарно възпитание и начин за водене на диалог/дискусия драги ми Уотсън. Учи се в първите 7 години от родителите. А го има написано в учебниците по български език- втори клас

Мъчиш се да танцуваш танц който не е по силите ти милейди и то с неподходящия човек.

Нищо давай все така. Рано или късно гордостта и егото ти ще се пречупят, ще осъзнаеш че не си прав и сам ще спреш да досаждаш. Такива като тебе с лопата да ги ринеш.