Нали това казвам... че не могат да свалят 1 момиче... може да им върви примерно в яденето или в компютърните игри, това не съм го оспорил! Не съм голям сваляч, но знам как да се държа с нежния пол. И да правил съм секс. Има и мацки които харесват досадници като мен пък

И да, мога да ти кажа, че като се беше ожесточил спора ги насрах всичките! Сам сигурно си го видял! Не си ти този, който ще ми каже от какво имам нужда. И да конкурирам се с всички, именно защото съм по-добър от тях и изпъквам пред останалите! Това съм правел цял живот навън, правя го и в малоумния ви форум! Искаш или не искаш е факт... Защо да бъда толерантен? Просто има хора, които доминират когато са в среда на обикновенни хора. Такъв съм аз, може би си такъв и ти / по начина ти на изказване и на подбор на думите се усеща, че си свикнал да водиш такива дискусии и да се налагаш /... Би трябвало да знаеш, че и без някаква голяма толерантност и без особенно много зачитане на чуждото мнение се върви напред! И може би съм така с жените... има такива търсещи досадни мъже на място, които си отстояват мнението...

И точно ти си този, който говори на сляпо и ме мисли за един от обикновенните форумни глупаци... ами не си познал! И мога да ти кажа, че и в мен има много сок... това е форум, като искаш дискутирай, аз изразявам своето мнение и се опитвам да го защитя... ако нещо е досатъчно добре обосновано го разглеждам по-обстойно, ако не е просто го отминавам като поредния бълвоч...

все още нямаш представа кое ми е по силите и кое не... и докъто сме в този дух... танцувай скъпа

Когато се намери някой да ми пречупи гордостта и егото не теб първо ще се обадя!

И като лека добавка... къде виждаш, че умирам да помагам на когото и да било? Нито искам да имам важни теми! Изразих си мнението, че темата е глупава и повечето неща са неуместни!!! Също така казах, че малките трябва сами да се учат, а не да четат и да следват съветите на някъв психопат!!! Теб някой учил ли те е да се харесваш на момичетата??? А и когато човек сам стигне до някой отговор, той го цени много повече! Не ми ги давай тея глупости за анкети... и нека запазим добрия тон, не ме познаваш за да знаеш дали имам зъби или не! Мога да повтарям, мога и по-горното, но въпроса е дали искам!!! И дали някой заслужава... Защото аз освен глупаци и тук там някой проблясък, друго не виждам в този форум!!!

Поздрави