темата има само един проблем и той е че не върши абсолюто никаква работа...толкова ли е трудно човек да се замисли че никоя ситуация не е еднаква с друга ситуация...нещата са толкова относителни че никакви теми не могат да дадат на хората ясна представа как се правят и сигурен отговор на въпроса 'и...ще се получи ли?...'
така че няма смисъл да се занимавате да си чупитепръстите и да си амортизирате клавиатурите с толкова писане..пък и умственото натоварване в повечето случаи не е малко...това е нещо което ставасъвсем естествено и не попада в рамки и класификации...момче среща момиче...запознават се и ако има нещо което да ги свързва тръгват заедно...
например аз и моята бивша вече приятелка се запознахме съвсем случайно...тъй като сестра и е в моя клас...и така въпроссната приятелка ме била харесвала отпреди но просто съм и бил интересе...различен...не знам нещо такова беше...но я е било срам да ме заговори(през това време аз въобще не я познавах...)и на хелоуийн се запознахме напълно случайно и след няколко разговора в скайп се убедих че тя е абсолютно невероятен човек и се възползвах доняъде от това че тя ми се кефеше отпреди(което ме учуди адски много...всмисъл...аз не ставам...абсолютен нещастник съм...) и просто я попитах'искаш ли да излезем...може да се поразходим?...' и така това бяха най-хубавите 4 месеца в живота ми...не бях водил толкова приятни разговори с никого дотогава...и така
просто нещата изобщо не стават според правила...