- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Ами ... виж сега .. ако щях да намажа нещо бих се замислил повече ама нито познавам мацето нито ще намажа нещо. Ако ти измисля стратегия ще е грешна защото не я познавам - в този случай губиш ти, а аз нищо не печеля. Ако пък успееш да я опъ*** ти ще си на 6, а аз пак съм на нула. Нямам нито стимул да мисля, нито пък това дето ще го измисля ще е на 100 % вярно.Първоначално написано от BeatIt
Като общовалидно мога да ти кажа че ако само си траеш 100% нищо няма да стане - ако се пробваш има поне 50% вероятност да успееш.
Пробвай се ....
Мерси..Ще се пробвам..Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Ако не можеш да я убедиш, объркай я.
Сваляча не трябва да работи върху разума на жената, а само върху емоциите и. И тя не трябва да знае какво става с нея. В момента, в който момичето почне да се замисля.......лошо за пича.
Цаката е в подсъзнанието, не в съзнанието![]()
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Това е така ! Лошото идва когато се 'събуди'. Тогава ти си достатъчно влюбен , а на нея въобще не и пука.Първоначално написано от Jazzer
![]()
Всяко момиче/жена има различен вкус?
Не бъди безразличен бъди различен или по точно БЪДИ СЕБЕ СИ!
ПС.Дано да сте ме разбрали, може би за мойте години (14) не разбирам още нищо но мисля че "mitkom89" е прав(дано не бъркам никнейма).
Каква мамематика бе хорааизползвайте езика на химията, все пак всичко става на хормонална основа а хормоните са си химически вещества
таа пробвай с химически рими от сорта на твоите очи са сини като купро тартарат и изчистено зелени като меден (II) сулфат
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
"Знаеш ли онзи ден с Митко ходихме на концерта на Металика. Беше супер яко, металика ми е една от любимите групи. А Митко пък видя един негов стар съученик, та отидохме в "Бай Гроздан" да се видим. Аз се запознах с него, страшно забавен човек, прилича малко на Майкъл Джордан и Бил Клинтън едновременно. Да се върна към концерта - около 3 часа класика и добро настроение. Съученика се казваше Янко, веселяк и половина, преди няколко дена се върнал от Африка. Спомням си че аз исках като малък да отида там, защото ми е интересно да науча за зулусите и техните обичаи. А искам да видя и слон. Което ми напомня че майка ми има колие от слонова кост....."
Аз лично не бих се впечатлила ако някое момче ми говори около 15 мин. без да ми дава думата. Момичетата обичат да бъдат изслушвани.![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
ха да ама по срамежливите само мълчатПървоначално написано от Sarityyy
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
Zna4i az dori ne po4etoh vsi4ko no o ne6tata koito pros4etoh neznam kak momi4etata sa saglasni sas tova mom4e da se konti pove4e ot mom4e kak kade kakvo sas kakvo obleklo i gluposti.Az 6te kaja ne6to koeto e s nqkolko dumi a ne stihotvornie: Za da se haresate prosto trqbva da badete sebe si ako momi4eto ne vi haresva takiva kakvito ste prosto trqbva da napravite kra4ka napred i edin den 6te namerite 4oveka koito vi haresva ot tova koeto ste za6toto e po vajno ne kak izglejda6 a kakva du6a ima6.
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Just be yourself!![]()
+1Първоначално написано от LetTheMusicTalks
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Прочетох доста хубави неща,но и доста глупости.НЕ прегледах всички страници защото са адски много но повечето ги видях.Тъ така....
Всичко е важно според мен.И външния вид и чувството за хумор и как се държиш с нея и какво ти е самочувствието и жестовете които й правиш и подаръците..Всичко.
Затова влагайте във всичко направено доза мисъл и обмисляйте всеки ход после да не си чукате главата. Бъдете добри и казвайте всичко директно
И аз съм на това мнение .. все пак вече всичко е до снимки .. а човек на снимки е съвсем различен .. и е доста нужно,за да впечатлиш някого на първа среща е да бъдеш такъв какъвто си .. не с превземки и тем подобни .. Просто бъди себе си !Първоначално написано от lpfc1936
![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
=D> Е т'ва е!Първоначално написано от lpfc1936
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
определено начина не е като седите пред компютъра и питате съфорумници.....
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
хора не искайте да бъдете някви луди свалячи ... просто не е тва начина ...като например начина , който е представил автора ! просто НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ! като си харесате момиче си кажете " аве кво ма боли к*ра....да не е няква мискаТВА СА ПРОСТО МОМИЧЕТА.... вземете се в ръце и не търсете съвети как да си прекарвате живота от интернет... !
![]()
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
БРАВО много добра темаВидях в коментарите че щяло да има още една тема ще ми бъде интересно да е прочета и нея
![]()
Не, не и НЕ!!! Ако на среща постоянно мислиш за някакви правила, които си прочел някъде си и незнайно от кой си... загубен си! За това просто се отпуснете, измислете горе долу какво може да говорите и това е! Единственото, с което съм съгласен тук е, че трябва да имаш самочувствие(не прекалено) и добра нагласа за развитието на нещата!![]()
![]()
+1Първоначално написано от EeeBobii
![]()
направи челна стойка
Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...
темата е мн добра и мн полезна, но има и още нещо.... Според мен за да накараш едно момиче/момче да се влюби в теб трябва той/тя да ти обраща поне малко внимание! Иначе ще е мн трудно, даже невъзможно![]()
Usmihni se na jivota, nishto che ponqkoga e gaden...!
..Първоначално написано от padnaloblak
Прав си "падналоблак" но все пак не може постоянно да искаме да сме заедно с момичето... това става досадно и я кара донякаде да ни намрази...![]()
Съгласен съм... По-скоро ще го приеме като обида, отколкото като шега! Дори с шеготвит тон не е умесно...Първоначално написано от Equaleyes