От момичешка гледна точка, мога да кажа, че повечето от написаното в темата са пълни глупости.
Като начало за да приема среща с едно момче, значи вече сме говорили и познавам стила му. Ще е изключително смешно и нелепо, ако изведнъж на срещата ми дойде с дрехи, които са на светлинни години от него самия...
Ще е още по-смешно ако започне да ми говори и да се държи като по учебник.. А ако започне и да смесва темите, ще си помисля, че е просто някакъв дърдорко, който не знае какво да каже, за това просто бръщолеви. Пък и е досадно.. Не знам, кой е излъгал момчетата, че момичетата не слушат какво говорят. Оо слушат и то всяка дума.
Аз лично също не харесвам идеята за закачките.. Може да присъства хумора, но не на гърба на момичето. Никое момиче няма да приема на сериозно момче, което и се смее още на първа среща.
Момчето трябва да бъде просто себе си.
Да е напълно индивидуален и да разчита на това. Момичетата са такива, че харесват именно тази част. Неговите лични предпочитания, интереси, вкусове.. А не тези, които ги следват още неизвестен брой момчета.
Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009