Значи сложно е за обесняване... Имам некви чувства към едно момиче.. тя е братовчедка на един мн добър приятел. Преди година и половина- две получих съобщение по скайп от нея- "искам да правя секс с теб", при което и казах- "май не си си пила хапчетата, не ми приказвай глупости"... така преди няколко седмици си писахме в скайп и я поздравих с you cant leave your hat on и започна да ми говори, че искала да прави стриптийз като сме се съберели... като и казах, че няма да мие е приатно пред всички и че искам да ми направи само на мен- не отказа. Каза само "ок".
След няколко дни я питах за тва за секса дето ми го беше писала преди и тя каза, че някакъв фр и го бил пратил и се препратило на абонатите й и неможела да свари да ги трие. Добре, би следвало да се извини в такъв случай, че се е пратило такова нещо. И за тва си мисля, че ме излъга...
Преди няколко месеца при едно гостуване в града преди да скъса с гаджето си се целува с един приател...
При следващото й гостуване сме и обещали да я водим на дискотека.
И на обещания танц на "луд ме правиш" на Ванко1 и Азис се чудя дали да не я целуна...
Баси мн харесвам тва момиче, все за нея си мисля...
Но все пак се колебая, защото ме е страх да не си разваля отношенията с неа, защото сме мн близки... приятели.
Съжалявам за тъпия пост. Просто ми беше необходимо да споделя с някого...