Почти универсална инструкция - е*еш и чао .... не ми вЕрвате ??! Ето какво споделя една Флюбена до уши мацка :

имам проблем.. има едно момче към което се привързах и мога да кажа че обичам .. знам че той също изпитва нещо иначе нямаше да ме търси толкова дълго .. сменя приятелките си .. сигурно вече милиони .. и през това всичкото време аз съм до него но не като официална приятелка .. официалните ги търпи по 2-3 седмици и къса с тях защото му стават скучни.. не се бяхме чували 3-4 месеца когато го помолих да не се виждаме защото имам приятел и точно когато имах проблеми с приятеля ми той ми звънна .. някак си винаги е там в трудни моменти.. понякога е като мое второ аз а понякога точно обратното като нещо което ме допълва .. питала съм го защо не се съберем официално а той каза че момичетата му писват бързо и са еднакви а той иска разнообразие и не иска и мен да нарани и загуби по този начин .. някога го мислех за надут .. повечето ми приятелки тогава бяха луди по него ( те и сега са де ) но по случайно стечение на обстоятелствата ( нали знаете хубавите неща стават случайно ) се запознахме лично и видях че не е надут а просто не се интересува от момиченцата като моите приятелки и е безчувствен .. бавно се привързва .. за да не бъде наранен
ако някой реши че е САМО за секса не е така повярвайте ми .. напълно сигурна съм
просто искам да е мой и само само мой
вече той остана единственото момче за което ми пука обичах и приятеля ми но с много интриги и скандали независещи нито от мен нито от него вече не сме заедно .. мога да кажа просто че му промиха мозъка ..
и сега искам да съм с това момче но просто не знам как ще стане
кажете си мненията
И сега ко а ?!