Цитирай Първоначално написано от totik
Темата е готина и върши работа за срещи ,но на мен ми е по трудно нещо друго.Тук никъде не прочетох съвет как примерно да заговорим първоначално момиче или да направим като цяло първия контакт без да сме прекомерно нахални.Да видим ще се наеме ли някой да ми отговори
дадоха ти съвет да е случайно, но не мисля, че е правилен...
момичето след като се запознаете ушким " слуайно " когато си тръгнеш ще си помисли веднага " какъв беше този "...

по добре да бъде всичко планирано,,, както казва един приятел за момиче преди да се запознаеш с нея "проучи жертвата" ( ся ше кажете грубо звучи жертва ама така си говорим ние пуберите ) след като си проучил почти всичко за нея и знаеш, че примерно във Вторник в 21:00 ще е в кафе "Х", отиди с твоята компания ( не бъди сам защото никой не обръща внимание на тези, който си седят сами ) в въпросното кафе 20:30-20:45, и само чакай тя да влезе, седни така, че да имаш видимост към вратата, но и тя като влезне шанса погледа и да попадне на теб да е голям.. ако те погледне и ти се усмихне, изчакай я да се настани и действай... съвет НЕ искай огънче и НЕ питай колко ви е часът!! Подходящ момент е ако отиде до бара да си поръча нещо ти да застанеш до нея на бара и с спокоен, но леко заиграващ глас да кажеш " какво ще пие красивата госпожица " от тук разговора се завръзва след като поръчаш нейното и твоето питие, НЕ я питай как се казвате, а си подай раката и си кажи името тук вече очакваш нейния отговор.. на там вече всичко е в твойте ръце