- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
дадоха ти съвет да е случайно, но не мисля, че е правилен...Първоначално написано от totik
момичето след като се запознаете ушким " слуайно " когато си тръгнеш ще си помисли веднага " какъв беше този "...
по добре да бъде всичко планирано,,, както казва един приятел за момиче преди да се запознаеш с нея "проучи жертвата" ( ся ше кажете грубо звучи жертва ама така си говорим ние пуберите) след като си проучил почти всичко за нея и знаеш, че примерно във Вторник в 21:00 ще е в кафе "Х", отиди с твоята компания ( не бъди сам защото никой не обръща внимание на тези, който си седят сами ) в въпросното кафе 20:30-20:45, и само чакай тя да влезе, седни така, че да имаш видимост към вратата, но и тя като влезне шанса погледа и да попадне на теб да е голям.. ако те погледне и ти се усмихне, изчакай я да се настани и действай... съвет НЕ искай огънче и НЕ питай колко ви е часът!! Подходящ момент е ако отиде до бара да си поръча нещо ти да застанеш до нея на бара и с спокоен, но леко заиграващ глас да кажеш " какво ще пие красивата госпожица " от тук разговора се завръзва след като поръчаш нейното и твоето питие, НЕ я питай как се казвате, а си подай раката и си кажи името тук вече очакваш нейния отговор.. на там вече всичко е в твойте ръце
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes