Цитирай Първоначално написано от Mitkosa
Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
^ То си личи, че на никого не се харесваш щом те гаврят постоянно. С бой няма какво да доказваш освен да озлобиш класа си срещу теб. Предполагам сега ще си 7 клас (съдейки по грамотата ти) и не ти остава много за какво да ти пука ама по-добре не раздавай правосъдие. Всъщност използвай слабостта си като примамка за момичето ако то е от "свесните". Навъртай се около нея, лафете си за това и онова, до някакво време със сигурност премеждията ти ще са събудили симпатия и състрадание в нея. Това е също една от начините да се сближите. Не бъди натрапчив и лепка в случай че усетиш обратния ефект, споделяй но не ставай чак жалък.
Благодаря за съвета,но вече ми е писнало да ме гаврят ако го забраскам има 3 които да му помагат общо 4,а на мен може да ми помогне само наи добрия ми приятел.Тои на виншен вид е доста корав но не сам го виждал да се бие и незнам но все още мисля да го забръскам.Писна ми да се гаврят особено този лагер.
Когато гаврата е колективна няма смисъл да стовариш гнева си само върху един от провокаторите. Виновен е не само той, но и всички които се смеят. Определено и групата, която те взима на подбив е на негова страна. Прецени си шансовете, пак ти казвам, ако си в 7 клас ти остава само една година докато се разделиш с този клас. После в новото училище ще създадеш нови контакти, ще бъдеш нов човек, не само пред останалите, но и заради себе си. Определено, когато си сам срещу всички действително все имаш някакви кусури, дори да не ги осъзнаваш. Вместо да се постараеш да настървиш всички срещу теб, най-добре се вгледай в себе си и виж какво можеш да промениш. Изгради си тактика за в бъдеще, която да те интегрира в новата среда, в която ще попаднеш. Току виж и подобриш отношенията си в комуникацията с момичетата и така нататък. Важна е силата на волята, а не на юмруците. Малко сложни изглеждат мислите ми в съвета ми към теб, но съм сигурен, че разбираш за какво ти говоря. Ако искаш отвори нова тема в "училище и приятели" конкретно за случая ти, така че да получиш повече съвети, че тази тема я разводнихме с много офтопик и без това.