- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Бой и това е. Трябва тия да разберат,че има злоба в тебе и да внимават следващия път. Ми все пак,що те да си позволяват да ти лазят по нервите а ти да не си позволиш да им полазиш по техните питам аз?Първоначално написано от Mitkosa
А по темата: Хорица. За да се харесате на момиче не трябва да бъдете себе си. Точно обратното,трябва да се правите на такива каквито не сте.
Никога,точно пък,като се запознавате с момиче няма да се харесате затва,че сте джентълмени или пък,че говорите директно. Тия неща няма да си ги признаят повечето момичета във форума и това е
Ето една ситуация в която жените биха си противоречали относно първото впечетление.
Момчето,примерно е умно и културно,малко срамежливо,но не е селянин.Решава да се запознава с красавица. Ами повечето момичета тука пишат,че ги грабва нещо оригинално откъм свалката. Е да,ама нашето момче просто е себе си и не може да е оригинален,но е директен и стандартен. Първото впечетление е,какъв е тоз? На умен ли ми се прави? Голяма е досада. Що не ме оставиш на мира. Човекът е себе си,но уви това не е достатъчно.
Дори и да не съм описал детайлно случката,знам че повечето разбраха какво имам в предвид.
Критикувайте..мнението ми е това.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.