Такамм.. аз съм момиче - първо да кажа,че темата е суперска .. Искам само да кажа нещо - за момичетата наистина е важен външният вид,поради простата причина,че когато се запознаем с вас,първото впечатление идва от външността ви. Естествено,за нас е много важен и характерът и държанието ви. Ето малко от мен (не прочетох всички страници и не знам дали са написани вече..):

1. Да забравиш рожден ден или празник,или да ни пренебрегвате не ви прави готини,само карате момичето да си мисли,че не я харесвате... оттам тръгват проблемите.
2. Да направиш комплимент е много важно.. айде сега,не казвам да лъжете... Просто когато ви направи впечатление външния вид или нещо в нас,е хубаво да го кажете - Много си красива! или Как може да си толкова забавна! - тези неща ни повдигат самочувствието и ни показват,че ни харесвате. Друго - може на уше да ни прошепнете колко сме секси например.. това ще ви спечели точки..

Искам само да отправя малка поправка към автора- беше написано,че момичетатат не ви слушаме. е това е хем малко обидно,хем е грешно.. Слушаме ви и се интересуваме от вас (ако ви харесваме ест. ,ако блеем нанякъде,значи прекалявате или не ви харесваме).
надявам се да помогнах поне малко,ако има се сетя за нещо ще пиша пак ...