- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Такамм.. аз съм момиче - първо да кажа,че темата е суперска.. Искам само да кажа нещо - за момичетата наистина е важен външният вид,поради простата причина,че когато се запознаем с вас,първото впечатление идва от външността ви. Естествено,за нас е много важен и характерът и държанието ви. Ето малко от мен (не прочетох всички страници и не знам дали са написани вече..):
1. Да забравиш рожден ден или празник,или да ни пренебрегвате не ви прави готини,само карате момичето да си мисли,че не я харесвате... оттам тръгват проблемите.
2. Да направиш комплимент е много важно.. айде сега,не казвам да лъжете... Просто когато ви направи впечатление външния вид или нещо в нас,е хубаво да го кажете - Много си красива! или Как може да си толкова забавна! - тези неща ни повдигат самочувствието и ни показват,че ни харесвате. Друго - може на уше да ни прошепнете колко сме секси например.. това ще ви спечели точки..
Искам само да отправя малка поправка към автора- беше написано,че момичетатат не ви слушаме. е това е хем малко обидно,хем е грешно.. Слушаме ви и се интересуваме от вас (ако ви харесваме ест. ,ако блеем нанякъде,значи прекалявате или не ви харесваме).
надявам се да помогнах поне малко,ако има се сетя за нещо ще пиша пак...
When can you live forever,.. What do you live for?