Цитирай Първоначално написано от ntL
Поздравявам автора на тази тема, доста изчерпателно е обяснил основните моменти в това, как трябва да се държи едно момче при опити да свали момиче.
Аз обаче имам друга теория, която не твърдя по никакъв начин, че е правилната, но.. това е.
Лично аз когато искам да привлека вниманието на едно момиче, примерно ако сме в компания е като се държа студен, дръпнат и незаинтересован. Гледам да съм център на внимание, набелязал съм я вече.. но не я отразявам особено. Тя ако има желание, ще ме заговори. Ако не ме заговори тя, аз ще го направя, но много студено и до там. Ще и поискам номера, евентуално, но ако ще и звъня, то ще е след 1 седмица най-малко. Ако тя ми звънне (както почти винаги се случва) и ме покани на кафе, или нещо от сорта, се правя на зает и и отказвам: "Нямам време миличка, ще ти се обадя тези дни, ако имам свободно време". Искам да ви кажа, че жените харесват недостъпните мъже! Те си казват "Абе к'ъв е тоя, че ще ми се дърпа" и ще драпат докато не стане на тяхното, както се случва винаги! Аз лично, както вече отбелязах, съм студен с жените. Причината не я знам, но така ми е добре. Може би е някаква защитна реакция на организма ми, така не позволявам да ми се качват на главата (до преди няколко години това се случваше ежесекундно). Мъже, не показвайте изцяло какво чувствате към нежната половинка.., винаги си оставяйте нещо за себе си, което в последствие, ако жената е сериозна и си заслужава, ще и го покажете и ще я впечатлите, уверявам ви! Бъдете истински мъжкари, уверени в себе си, не мънкайте на жената, правете и комплименти РЯДКО, но да са впечатляващи, купувайте и подаръци без повод, казвайте и, че тази сутрин Вие се събудихте точно заради НЕЯ, но не прекалявайте, отново повтарям.
Винаги бъдете искрени и откровени, не остявайте неизказани неща във времето.. Не планувайте какво ще направите след като срещата е приключила.. всичко си идва на мястото само. Ако момичето изпитва симпатии към вас, то ви трябва само 1 нещо, за да е ваша: а именно: УВЕРЕНОСТ!

Това е от мен, моля да не приемате съветите ми като константни и задължителни, а просто си четете и размишлявайте. Момичетата да не ми се сърдят много.. ъ-ъ-ъ.. ) хихи...
До сега ти си най-прав. Лично аз харесвам такова поведение от момчетата...