Цитирай Първоначално написано от Chacho
Човек се научава да контактува контактувайки. Нея също ще я е срам от теб, просто поеми инициятивата и поведи разговора и срещата. "Хайде да хапнем, че съм гладен/ Хайде да се разходим, за да разгледам града".
Като се срещнете е добре да си представиш, че си една крачка назад - без обяснения в любов, без големи очаквания, без да проверяваш обичта й (сигурно и тя самата не знае как те възприема и чака да разбере). Сякаш се опознавате наново и докато градиш отношенията, няма да е лошо да ги водиш накъм връзка; да си създадеш момент за целувка или нещо повече (зависи какво искаш и на колко години сте).

Намери начин да си подобриш финансовото състояние и да се виждате по-често, че иначе ще ти излезе през носа тая връзка. И няма ли някакви мацки в твоя град, че даже да не си бил в компания с момиче о.О (човек, братле, не е много по-различна от момчетата, само къде готви и говори повече)

Ами....добър съвет....за начин да подобря финансовото си състояние в момента....мисля ,че може се направи нещо....обаче да се виждаме често.....това няма как да стане А и аз в момента не съм в Шумен ,а в едно забутано село в Шуменския регион ,в което няма смисъл тука ся да расказвам за какво става въпрос .Ами....мерси отново