При мене нещата стават по следния начин:
Първо - момчето ме привлича по външен вид. Тук всяко момиче си има индивидуален вкус. Някои харесват руси, други чернокоси. Някои предпочитат момчета с мускули, за други това няма никакво значение. И все пак, всички обичат поддържаните момчета. За мене не е мъжествен мъж, обрасъл целият в косми, и обличащ се всеки ден с едни и същи дрехи. Така че, и момчетата трябва да полагат известни усилия за външния си вид.
Второ - момчето ме привлича по характер. Тук определено най-вървежни са забавните, широко скроени момчета. Не мисля, че има момиче, което да си пада по момче, което постоянно се изтъква и се има за много готино, яко и т.н. Не се харесват и прекалено затворените момчета. Но леко срамежливите момчета са сладки.
Трето - момчето ме привлича по начина, по който се отнася с мене. Тук всяко момиче си има мнение. Някои предпочитат да ги обсипват с комплименти постоянно, други пък предпочитат по-грубите момчета. Но запомнете - Няма момиче, което да иска да бъде "бъзикано", или което иска да му се присмиват. Момичетата винаги искат да бъдат уважавани. Но аз лично не бих искала момчето постоянно да ми играе по свирката, искам да си има характер.

И не забравяйте, момчета - винаги правете първата крачка. Повечето момичета са срамежливи, много повече от вас. И на никое момиче не му е приятно да пише първо, или да каже първо "обичам те". Това е ваша работа.