- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Евала на автора за темата и времето , което е отделил за нея !...Нека обаче да не забравяме , че 2 еднакви момичета няма , така че не е хубаво човек да се доверява напълно на написаното!..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Прочетох първите 2 страници на тази тема но нямам време да чета още 40. Та искам да попитам автора на темата той какви лафове и изрази е ползвал и как е постъпвал при такива ситуации. Надявам се да ми отговори честно, да не се срамува да каже дори и грешките си, и да не се вкарва във филми. Защото всички знаем, че днешната младеж е толкова деградирала, че израза "аре на кафе" ще бъде абсолютно приемлив, от което и да е момиче.
Аз си имам момиче и с него не съм ползвал всички тия неща, който автора дава като съвети. Имам си стил на обличане който аз си харесвам, поддържам се физически и приятелката ми ме харесва. Помня че при нашата първа целувка аз я попитах "Изгарям да те целуна, може ли." тя не беше възмутена, беше щастливо изненадана, че я питам. Затова че не е гаранция, че ако попиташ се проваляш. По този начин още по бързо се сближаваш с момичето защото всичко става открито.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!