.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Как да кажа на майка ми че искам да нося сутиен?

Здравейте. Аз съм момиче на 12 години и имам въпрос, ще се радвам да ми отговорите, и то без злобни подмятания (:
    Работата е там, че с майка ми не си говоря особено на лични теми, отношенията ни са прекалено странни за обсъждане. Проблемът е, че гърдите ми според мен вече са за сутиен, или то поне бюстие, а не знам как би реагирала, ако й съобщя изведнъж нещо от тоя род. Някакви предложения?

И ако може без злобни коментари, както вече споменах.

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Днешните момичета се развивате доста бързичко и няма нищо притеснително от това,че вече гърдите ти ти "пречат" както се казва и изпитваш нужда от сутиен.Има бюстиета,които биха ти свършили работа,а също така и достатъчно сутиени с малък размер,подходящи за теб.Според мен не е лошо да кажеш на майка си,че вече изпитваш някакъв дискомфорт и ще ти е по-удобно да си слагаш сутиен както от нужда така и за собствено самочувствие.Според мен тя ще те разбере.Все пак всяко момиче или жена носи сутиен и няма нищо странно в това.Това си е нужда.Обесни й че вече мислиш,че ще ти е по-удобно със сутиен и отидете например в Клеопатра.там има доста малки размери,които ще ти свършат отлична работа,а и можеш да ги пробваш на момента преди да го купиш,а не да мериш и да се чудиш как ще ти стои и дали ще ти е удобен.Не се притеснявай,кажи й,няма нищо странно в това.Това е необходимост,а не прищявка.

И аз никога не съм била близка с майка ми.Първият сутиен ми го купи леля ми.Следващите-също тя.Когато й ходих на гости си накупувах и засега нямам нужда.Ако ми потрябва,ще се наложи да изляза и да си купя. Мисълта ми е,ако не се досеща(както е и в случая),ти й кажи.Нещо от рода на "Искам да поговорим за нещо.Мисля,че вече имам нужда от сутиен" и толкова.Какво толкова може да ти каже?Освен ако не е от онея консервативни майки,които смятат,че дъщеря им не трябва да носи сутиен до 18 годишна възраст,не трябва да прави секс преди първата брачна нощ и т.н.Ако пък те е срам да я попиташ или ти откаже,обърни се към някой друг близък роднина-баба,леля,братовчедка.Няма да се плашиш.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Prosto i kaji.

Moqta sama si mi kupi biustie..

Всяко едно момиче и всяка жена, носят сутиени. Отиваш при майка ти и и казваш, че искаш сутиен. Няма нищо странна, нито пък срамно в това :P
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами например отиваш при неч и казваш "Мамо искам да нося сутиен вече.",няма нищо страшно и сложно.Все пак тя е жена и ти е майка,разбирам да те е срам да го кажеш на баща си,но по такива въпроси не трябва да те е срам от майка ти.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Град
    `In Hell`
    Няма нищо срамно

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Аз си спомням като бял ден кога и казах,че искам да нося сутиен.Извиках я в стаята,бях сложила един сутиен на кака и казах на майка,че искам да нося вече сутиен.Тя ме огледа,усмихна се и каза "добре,утре заедно ще ти купим няколко". Спомням си,че ме беше много срам,но когато ми отговори вече всичко беше ОК.Направи и ти така-просто и кажи и очаквай реакцията и.Но все пак тя е жена и според мен не би трябвало да реагира негативно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Е какво толкова...представям си какво ще е като ти дойде цикъла Просто и кажи ''Мамо искам да нося сутиен,мисля,че вече съм достатъчно голяма за това''...едва ли ще ти откаже...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    И аз както другите момичета .. мисля че няма нищо срамно в това..
    просто тоиваш и и казваш ясно че искам да носиш сутиен

Град
    Wonderland
    Ами какво има да и казваш има евтини сутиени,върви с някоя приятелка или сама иди и си купи,продавачката с един поглед може да прецени какъв размер да ти даде.

Ami da ti kaja 4esno kogato bqh po - malka i az imah sa6tiqt problem. Az oba4e poneje sam si takava i taka i nemojah da pitam majka mi, zatova si sabrah pari i otidoh da si kupq sama!!! No vse pak mislq 4e 6te e po - dobre ako prosto otide6 i kaje6 na majka si mislq 4e tova 6te e po - dobriqt variant. Prosto i pozvoli da y4astva v tezi ne6ta ot tvoeto razvitie, neka da i se nabiva v o4ite 4e stava6 jena za6toto po - natataka 6te ima6 golemi problemi s kasni izlizaniq razhodki diskoteki i taka natataka.
    Prosto e dobre otsega da zapo4ne6 da i nalaga6 4e porastva6 ima6 svoe mnenie i svoi nujdi i ne te e strah da go spodelq6

Мега фен Аватара на Rofl4e
    и к'во стана каза ли на майка си?

pri mene slu4aq e sajiq spored men az treashe da nosq sutien ama mama se inateshe nejo i si sabrah pari i otidoh s lelqmi da si zema

edna ve4er mama mi kaza 4e ne sam za sutien oje makar 4e ve4e nosq

te nqkoi maiki sa malko takia

Купи си сама някое бюстие ... или сутиен ако не те е срам

защо трябва да и казваш.моя първи сутиен си го купих сама.

Пускам тема

Как да кажа на мама, че искам да нося гащи

Скайп - dark_elf2

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    Пускам тема

Как да кажа на мама, че искам да нося гащи
    Не бъди злобен.. Понякога родителите си мислят,че дацата им никога няма да пораснат... Ще подкрепя и другите и ще кажа,че трябва просто да й кажеш..Аз например сложих сутиен на 11,въпреки че нямах нужда,но всички носеха и иазках и аз и майка нищо не ми каза..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Не просто не казвай на никого. Събери си малко пари и си купи сама не е толкова трудно имаш възможност да мериш няма проблем. Няма да взимаш сутиен , който прави гърдите ти по големи защото това ще е мн фрапиращо. И като си купиш майка ти сама ще разбере че не се е сетила преди теб и може следващия тя да ти го купи! Пък и не бъди сигурна че и майка ти не я е срам да ти каже да носиш сутиен. Примерно моята я беше срам.

Супер фен Аватара на Shia
    С думи става най-добре

Ами просто отиваш купуваш си и и казваш виж кво си купих аз първия сама си го купих

ейй.мойта фр преживя същото с майка си..Обаче толкова я беше срам, че открадна 3 сутиена от майка си и нищо не и каза..кри се цяла година, а най-накрая майка и сама я питала..спомням си, че тази вечер искаше да идва да спи у нас, защото я беше адски срам.. ужс направо..затова сега и каажи, недей да си купуваш сама, майка ти е жена и ще рабере напълно..

Повече от фен

Re: Как да кажа на майка ми че искам да нося сутиен?

Цитирай Първоначално написано от morka
    Здравейте. Аз съм момиче на 12 години и имам въпрос, ще се радвам да ми отговорите, и то без злобни подмятания (:
    Работата е там, че с майка ми не си говоря особено на лични теми, отношенията ни са прекалено странни за обсъждане. Проблемът е, че гърдите ми според мен вече са за сутиен, или то поне бюстие, а не знам как би реагирала, ако й съобщя изведнъж нещо от тоя род. Някакви предложения?

И ако може без злобни коментари, както вече споменах.

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    "Мамо, аз съм малко лапе но се мисля за голяма нищо че още цици нямам и се чудех дали може да нося сутиен, нищо че той е скъп аз искам да съм тъпа дрисла където харчи на тати парите за нищо."

готова си

moita purva zapo4na da mi govori i bez daje da me pita mi vze

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Всеки е минавал през такъв период и в това няма нищо нередно.
    Защо те е срам? просто казваш на майка ти да ти даде пари,защото искаш да си избереш бельо.Защо трябва да я питаш или да и обясняваш.След време ще разбереш,че така както си избираш бикините,така ще си избираш и сутиените-без да те е срам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си