- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа на майка ми че искам да нося сутиен?
Ами би трябвало да те разбере,защото се води за жена все пак.Не виждам причина да ти забрани да носиш сутиен или бюстие![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
[quote="morka"]
Работата е там, че с майка ми не си говоря особено на лични теми, отношенията ни са прекалено странни за обсъждане.
Мноооооогооо ама мноооооогооо бъркаш с това .. Вярно , не е нужно да знае абсолютно всичко за теб , ноо това е човекът , който ще ти даде най - добрия съветКомуникация момиче , комуникация
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Еми сложи си нейния на тебе и и кажи : " Мамо, мамо, искам и аз такова "![]()
хм значи веж сега при мене стана така че като бях 5 клас и нали по топло беше и трябваше да се носи по тесни и по прозрачни потници и аз и го казах на майка ми и тя реши да ми купи сутиен ` и такауспех
Я по-спокойно няма нищо да ти напраи като й кажеш ..
Ако път те е срам ,просто отиди да си купиш сама.. принципно там ще ти кажат от какво се нуждаеш![]()
отговорът ти се крие във въпроса . отиваш при майка си и й казваш мамо искам да нося сутиен тя е майка ти и е минала през тоя период.
като толкова не искаш да и казваш, купи си сама :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Постави я пред свършен факт!
ами каци на майка си какво толкова тя ще ъе разбере независимо от това че отношенията ви са такива![]()
"мамо трябва ми сутиен!!! Бързо! РАЗТЕКОХА СЕ!"
баси, отиваш и й казваш...
Еми според мен трябва да разговаряте все пак жени стеии тя ще те разбере според мен. Кажи и че искаш и ако може да ти вземе.
I'd come for youu .. <3
+1Първоначално написано от mArMaLaDkA
A също и сутиенът не е някаква изгузица или нещо неморално ит.н.,то е нужда,неможеш да имаш например цици като мекоцентрали и да не носиш сутиен,грозно е.Кажи и мамо вече гърдите ми са доста големи и блузките и стоят много грозно,виждат ми се зърната,срам ме е,мисля че трябва да нося сутиен,а и всичките ми причтелки носят,нещо такова ддз.
"Мамо, искам да нося сутиен.Моля те купи ми" ...например![]()
ЛеснуУ е кажи и: маммуу исскам сутиен!![]()
![]()
Ами аз съм на 12 и веднъж казах на майка ми,че искам да нося сутиен и даже един малък неин ми става..и тя ми вика още си малка незнам си какво през лятото като си само по блуза ши носиш... и още незнам как да и кажа![]()
Само не разбирам за какъв чеп им е на новорегистрираните кроманьонци да вадят теми от преди >години<.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@