.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Ами би трябвало да те разбере,защото се води за жена все пак.Не виждам причина да ти забрани да носиш сутиен или бюстие
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Е,мамо какво ще кажеш да вземем един сутиен...Така де аз вече раста каквото и да кажеш все ще се разберете някак си

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Повече от фен
    Град
    София

Re: Как да кажа на майка ми че искам да нося сутиен?

[quote="morka"]
    Работата е там, че с майка ми не си говоря особено на лични теми, отношенията ни са прекалено странни за обсъждане.

Мноооооогооо ама мноооооогооо бъркаш с това .. Вярно , не е нужно да знае абсолютно всичко за теб , ноо това е човекът , който ще ти даде най - добрия съвет Комуникация момиче , комуникация
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Еми сложи си нейния на тебе и и кажи : " Мамо, мамо, искам и аз такова "

Повече от фен
    Град
    Видин
    хм значи веж сега при мене стана така че като бях 5 клас и нали по топло беше и трябваше да се носи по тесни и по прозрачни потници и аз и го казах на майка ми и тя реши да ми купи сутиен ` и така успех

И мен ме беше много срам да си поискам.Отидох и и казах,че май вече ми трябва сутиен и тя реагира съвсем нормално.Няма нищо страшно.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Я по-спокойно няма нищо да ти напраи като й кажеш ..
    Ако път те е срам ,просто отиди да си купиш сама.. принципно там ще ти кажат от какво се нуждаеш

Мега фен Аватара на ameli
    отговорът ти се крие във въпроса . отиваш при майка си и й казваш мамо искам да нося сутиен тя е майка ти и е минала през тоя период.

като толкова не искаш да и казваш, купи си сама :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Постави я пред свършен факт!

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    ами каци на майка си какво толкова тя ще ъе разбере независимо от това че отношенията ви са такива

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    сори за грешките по-доло

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    "мамо трябва ми сутиен!!! Бързо! РАЗТЕКОХА СЕ!"

баси, отиваш и й казваш...

Еми според мен трябва да разговаряте все пак жени сте ии тя ще те разбере според мен. Кажи и че искаш и ако може да ти вземе.
    I'd come for youu .. <3

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    И аз никога не съм била близка с майка ми.Първият сутиен ми го купи леля ми.Следващите-също тя.Когато й ходих на гости си накупувах и засега нямам нужда.Ако ми потрябва,ще се наложи да изляза и да си купя. Мисълта ми е,ако не се досеща(както е и в случая),ти й кажи.Нещо от рода на "Искам да поговорим за нещо.Мисля,че вече имам нужда от сутиен" и толкова.Какво толкова може да ти каже?Освен ако не е от онея консервативни майки,които смятат,че дъщеря им не трябва да носи сутиен до 18 годишна възраст,не трябва да прави секс преди първата брачна нощ и т.н.Ако пък те е срам да я попиташ или ти откаже,обърни се към някой друг близък роднина-баба,леля,братовчедка.Няма да се плашиш.
    +1
    A също и сутиенът не е някаква изгузица или нещо неморално ит.н.,то е нужда,неможеш да имаш например цици като мекоцентрали и да не носиш сутиен,грозно е.Кажи и мамо вече гърдите ми са доста големи и блузките и стоят много грозно,виждат ми се зърната,срам ме е,мисля че трябва да нося сутиен,а и всичките ми причтелки носят,нещо такова ддз.

Град
    софия
    "Мамо, искам да нося сутиен.Моля те купи ми" ...например

ЛеснуУ е кажи и: маммуу исскам сутиен!

Ами аз съм на 12 и веднъж казах на майка ми,че искам да нося сутиен и даже един малък неин ми става..и тя ми вика още си малка незнам си какво през лятото като си само по блуза ши носиш... и още незнам как да и кажа

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Е какво толкова...представям си какво ще е като ти дойде цикъла Просто и кажи ''Мамо искам да нося сутиен,мисля,че вече съм достатъчно голяма за това''...едва ли ще ти откаже...

Мда или просто иди си вземи сама ако ти е ЧАК такъв проблем
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Само не разбирам за какъв чеп им е на новорегистрираните кроманьонци да вадят теми от преди >години<.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

аз и го казах направо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си