Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
И аз никога не съм била близка с майка ми.Първият сутиен ми го купи леля ми.Следващите-също тя.Когато й ходих на гости си накупувах и засега нямам нужда.Ако ми потрябва,ще се наложи да изляза и да си купя. Мисълта ми е,ако не се досеща(както е и в случая),ти й кажи.Нещо от рода на "Искам да поговорим за нещо.Мисля,че вече имам нужда от сутиен" и толкова.Какво толкова може да ти каже?Освен ако не е от онея консервативни майки,които смятат,че дъщеря им не трябва да носи сутиен до 18 годишна възраст,не трябва да прави секс преди първата брачна нощ и т.н.Ако пък те е срам да я попиташ или ти откаже,обърни се към някой друг близък роднина-баба,леля,братовчедка.Няма да се плашиш.
+1
A също и сутиенът не е някаква изгузица или нещо неморално ит.н.,то е нужда,неможеш да имаш например цици като мекоцентрали и да не носиш сутиен,грозно е.Кажи и мамо вече гърдите ми са доста големи и блузките и стоят много грозно,виждат ми се зърната,срам ме е,мисля че трябва да нося сутиен,а и всичките ми причтелки носят,нещо такова ддз.