- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентски живот
Какво очаквате от студентския живот ?![]()
![]()
Купон, купон и малко изпитчета, отвреме-навреме, не прекалено често.
ПП. Всички са ми казвали, че най-хубавите им години са студентските...ай дано е тъй!
аз очаквам да ми е много трудно да се справям сама, но и да се чувствам удоволетворена и горда от това , което съм постигнала.Мисля, че въпреки, че ще пада голямо учене ще успея да намеря и време за развлечение.Но като цяло очаквам дълги нощи, гадна храна, хлебарки (общежитията) и даскали, които искат да ме прецакат![]()
Абе аз да си взема матурите и да ме приемат някъде (по специално във Варна), а след това ще му мисля![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Много учене.....
Аз от "гимназиялния живот" очаквах купонче...ама май няма такова нещо.
купони има винаги по всяко време,на всяка възраст,навсякъде,но те НЕ ИДВАТ при вас,вие тряя си ги напраите![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Очакванията зависят главно от това какво иска самият студент.Ако мечтае за Студентски град и купона там,нормално е с това да се изчерпват представите,тези,които се стараят в следването си,ще си го обясняват като учене и учене(това не изключва и пълноценна почивка и умерено забавление).
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Oчаквам да ме застигне финансовата криза и да трябва да работя,да уча,изпитите да си взимам........и гадни общежития с гадни съквартиранти......Ама ще се справим!!!!!!!
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!