.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Прекалено вкаменена?

Привет,
    В нашия клас има едно момиче, което е меко казано като камък,не иска да се забавлява изобщо.Никога не идва на забавите в училище или пък на нещо, което не е задължително На мен не ми пречи, но просто понякога се изнервям, защото тя е много затворена в себе си.Не мога да го обесня, но и стойката й е такава, много неуверена е в себе си.Разбрах, че майка й също е забелязала този проблем.Мисля, че това наистина си е проблем, въпреки че не искам да навлизам в нейната територия не ми се иска да остане така.Не е тъпа просто е по-различна.Въпросът ми е следния: Имали ли сте такъв съученик и как успяхте да го накарате да има малко повече самочувствие и да се забавлява
    Благодаря ви предварително
    My heart is broke but I have some glue

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Поговори с нея, покани я някъде да се забавлявате... Такива неща.

Изненадай я в тоалетната с пенис намазан със сметана, това винаги помага да се разчупи леда.

И не забравяй, че ако извикаш "изненада" не е изнасилване.

Не си мислете, че не правим опити.Винаги когато има нещо интересно я питаме дали иска да дойде с нас, но тя винаги отказва.

Град
    bs™
    Ами значи такъв и е характера. Да не е депресирана от нещо? Да не би у тях родителите и да я тормозят?

Честно казано и аз мислех така,но не е това.Майка й каза, че не я бият или нещо подобно.Смята, че характерът й е наследен от баба й, но нз...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Сигурно се притеснява прекалео много от вас и според нея ако тръгне с вас, в следствие само ще се влачи и мълчи. Почти като нея съм, в класа съм вече втора година и не съм свикнал.

Като сме в училище го прави винаги, колкото и да се опиташ да завържеш разговор не става.При нас е от 7 години.Едва ли не може да свикне с нас.

Град
    bs™
    Ами малко по малко ще свикне, ощи ви няма доверие сигурно, и я е страх да не я нараните. Говорете въжможно най-често с нея, и такива работи. Трябва да се чувства сигурна и спокойна. Това е.

Какво прави през междучасията тогава?

и в моя клас има едно такова момиче , много мълчалива и затворена.винаги си седи на чина , дори и в голямото. но при нея се забелязва леееееко подобрение.смисъл започна да разговаря със 2-3ма човека от класа понякога ,което е добре но за нея знам , че проблема е в родителите ( живее само с един родител и то много строг :S ).може би имат нужда от повече внимание.незнам и аз

В моя клас също има подобно момиче, но при въпроса защо не става през междучасията отговори нещо от сорта на "просто ми е по-приятно да си седя. Какво очаквате от мен - да тръгна да се мотая безцелно и да се блъскам ли?" Аз също не винаги излизам с другите, но това не значи, че съм странна. Оставете я намира. Тя трябва да си има някой, на който да има доверие, или да говори с някой, да седи с някой. Може просто да си е единак по душа и така да и е приятно..

Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    В моя клас също има подобно момиче, но при въпроса защо не става през междучасията отговори нещо от сорта на "просто ми е по-приятно да си седя. Какво очаквате от мен - да тръгна да се мотая безцелно и да се блъскам ли?"
    Така е! Къде по дяволите ще тръгне да се мотае сама из коридорите (ако вие я викате с вас, това е друго)? Да се "поразходи малко"... уау. Верно по-добре да си седи, да преговаря нещо например, не вярвам ей така да седи. Пък и да си седи - може да сглобява мисли, да търси някой отговор. А ако излезе някъде, най-много като се върне да й се нахвърлите "'ДЕ ХО'И?", което е АДСКИ дразнещо.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Govnyo
    Изненадай я в тоалетната с пенис намазан със сметана, това винаги помага да се разчупи леда.

ахахахаа
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    имаме една такава съученичка..
    и като ходихме на екскурзия едвам я накарахме да дойде..
    после пък не иска да идва и на диско.. ама успяхме да я накараме.. абе със много зор.. ама я гремирахме прическа и направихме нагаласихме я !
    Според мен обръщаите и повече внимание..ако имате някакви общи теми говорете за тях..правевте,че ви интересуват нещата който прави тя..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Честно казано и аз мислех така,но не е това.Майка й каза, че не я бият или нещо подобно.Смята, че характерът й е наследен от баба й, но нз...
    А ти мислиш ли,че ако я биеха или тормозеха щяха да си признаят?!

А иначе държанието й може да се дължи на много неща ... Аз също не ходя никъде с класа си Просто ги МРАЗЯ!!!Даже на бала няма да отида,но за сметка на това ще вдигна купон,когато завърша,защото знам,че повече НИКОГА няма да ги видя В даскало сме си една групичка от 8 по-отворени момичета и тотално игнорираме останалата част от класа Дори преди Коледа отделно поканихме класната да дойде на заведение с нас На картичката,която беше към подаръка й,най-отдолу написахме XI Г клас (по принцип сме XI Б,но ние не се приемаме като ученици от този клас а и даскалите вече свикнаха с това XI Г ) Аз също бих се деляла от другите ако не бяха тия няколко момичета Просто другите са много по-различни от мен,неприятни са ми и т.н.

А иначе и в нашия клас имаше такова момиче (като това,което описваш) - затворено,не говореше,стоеше си на чина всяко междучасие,постоянно си учеше уроците (защото нямаше,какво друго да прави),но ето,че сега все по-често се движи с нашата групичка
    А как успяхме?!Ми отидохме един ден при нея да ни обясни едни задачи по Аналитична химия,които малко не бяхме разбрали От там се заговорихме за класа ни (оказа се,че и тя не понася останалите ),после говорихме за това кой иска да остане в 13 клас,за матурите също говорехме,за образованието ни и т.н.

За всичко си има начини стига наистина да го искате Но определено няма как да й кажете "Айде ела с нас на кафе" (примерно) Тя да дойде и вие да започнете да си говорите вашите неща,а тя да стои,да мълчи и само да ви слуша Трябва постоянно да говорите с нея,да я предразположите и на края всичко ще се оправи
    Е естествено пак си остава варианта,в който тя не може да понася класа си А и има доста тийнове (такава бях и аз преди години),които в училище са тихи,не можеш да им чуеш гласа,а извън даскало са в центъра на всеки купон

Браво, Зори. Добър вариант е да я попитате да ви обясни нещо и в следствие да завъртите разговор. Ако питате неща от рода на "Кво работи майка ти?" , даже я настройвате срещу вас. Също така,
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Какво прави през междучасията тогава?
    Според това, което прави, може да ти дадем и други предложения.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    и до ден днешен имам 1 такъв от моя клас .. ами .. просто го ръчкате всички базикате го .. ( така правим ние, и мисля че е почнал да се светка малко по малко .... успяхме да го замъкнем на дискотека )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Govnyo

Ххахехахехаххеха
    Envoi moi ! ;]

Накарайте я да ви обясни нещо или да ви помогне с някоя задача да речем..
    Абе накарайте я да направи нещо, което ще и е неудовно да откаже и за което трябва повече говорене..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си