.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Като отскачаш по рязко и се разтягат сухожилията доло на кокала

Мега фен Аватара на Rofl4e
    сестра ми тренира от няколко години баскет и нищо и няма..

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Абе всичко се случва една стъпка на криво и си загазил,на първо време си вземи хубави баскетболни обувки задължително да са над кокалчето защото предпазват глезена от изкривяване при приземяване и не само тогава,мен са ме спасявали много пъти от много сериозни травми

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от fr3aks7er
    Добре бе @batkodoki ,а ми обясни как повечето(да не кажа всички) баскетболисти в NBA примерно са доста височки?Като майките и бащите им не са от най-високите.Давам ти пример с Shaquille O'Neal или примерно Dwight Howard?
    дам, представи си мога да Ти обясня!

там тайни няма.

истината е, че "баскетболисти в NBA" НЕ са порастнали от тренировки, а просто ПРЕДИ да започнат тренировки са селектирани като "възможни" на първия етап на селекцията, на втория остават 24% като "очаквани", на третия "надежди" 6%, и само 0.2% от началният материал стават "звезди" на които се кефим!

нищо ново и нищо непознато - сходна система на подбор беше в сила и у нас по времето на Социализма, когато имаше маса "Спортни училища" в които децата се подбираха на принципа на "първи етап на селекцията" на 10-12-13 години различни за разл видове спорт. от там излизаха зрели мъже и жени на по 18/19/ с образователна степен "средно или средно-специално"образование.

така наречените "олимпийски надежди" - моментално биваха записвани във ВИФ тогава, зобеха ги всякак и те всякак носеха Медали. т.е това са онези статистически 0.2%.

страшното започва, когато някой изчисли генерационният коефицент на средна преживяемост при базова среда хомоложният випуск на едно средно НЕ спортно училище в Народна Република България тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си