.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Мамка му...любов!

Здр... Имам проблеми.. Преди 1 година много харесвах едно момче... Не му казвах дълго време,защото той харесваше БФ-то ми... Така...докато му кажа се чувствах толкова гадно... Идеше ми ....да се гръмна... Дойде поредната вечер,в която стоях завита и плачех за него... Ядосвах се...и.. събрах смелост. Казах му по скайпа. Той ме отзряза Каза,че обича НЕЯ... Отново стоях на леглото и плачех....плачех... На другия ден в училище нямах смелост да го погледна. Минаха няколко дни...След училище останахме малко навън...аз,той и няколко приятелки...той каза,че е започнал да си пада по мен и обичта ми не е съвсем "безнадеждна"...ааа за мен тогава това беше простоо... УАУ!Бях на 7-то небе!!! След няколко дни ми каза,че ме харесва... Бях щастливааа! Но...имаше един проблем....още от 1-2 клас той харесваше(и съм убедена,че още) БФ-то ми.. Аз му казах,че не възможно да я забрави за толкова кратко време...Той каза...ъмм.."ТЯ не ме харесва...писна ми да я гоня..."Съгласих се...СТанахме гаджета... Но той открито пред мен флиртуваше с нея...Ядосвах се... Скъсахме...болеше ме....месеци наред мислех за него.Затова как всичко е било,за да я накара да ревнува......не излизах от вкъщи защото го виждах..навън...отново да я сваля! Намразих приятелката си..най-добрата до този момент
    Мина време...раните заздравяха. Всичко беше в миналото Вече бяхме станали много добри приятели...той искаше съвети от мен как да накара приятелката ми (пак се сдобрихме с нея) да го хареса... :P И така...тя си го отрязваше... Абе ...нормалното ежедневие ДА но...това беше до миналата седмица... Един ден в междучасието приятелката ми,която той харесВА ме извика и ми каза...тъй и тъй...той вчера ми каза,че пак те харесва...много иска да сте заедно...помоли ме да ти кажа... Седа,седа...гледам...и най-накрая викам "Ари веееее!Мама му стара! " Питам го в час с бележка тва вярно ли е...и той ми вика да... Обяснявам ву..нали какво ми е било миналият път...и той го прие ...каза ми да забравя това,което е казал...
    ДА,ама в мен се пробуди нещо... Започнах да мисля...и да мисля...и да мисля... И така днес седнахме заедно...на един чин....беше толкова хубаво... Макар,че аз се държах супер тъпо... И сега стоя и си мисля... ами ако се влюбвам пак в него???
    ДА му кажа ли какво изпитвам или това ще ми донеса повече болка... кажете ми какво да правя...

1.Твърде много емотикони
    2. Абе какви са тия бележки, кфи са тия чудеса..?Май тоя само чука на всички врати, пък на която му отворят..!
    3.Няма да по питам на колко сте..Личи, че нямате какъвто и да било житейски опит и общо взето се държите детински!
    Това е голата истина!

Град
    Дълбините на канала :D
    Оо бях в подобна ситуация...във втори клас!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    уф.. защо не си направи регистрация: CrazyEmoticonn.. !?
    ..
    Какво се занимаваш.. значи преди е бил с теб, за да го ревнува приятелката ти. Сега го прави пак за да го ревнува и ще ти кажа защо. Защото я е помолил тя да ти каже.. Само че по тоя начин тя няма въобще да ревнува, щото явно не й пука за него ама тва е друг въпрос..
    Разкарай го.. и не го търси повече..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    уф.. защо не си направи регистрация: CrazyEmoticonn.. !?
    ..
    Какво се занимаваш.. значи преди е бил с теб, за да го ревнува приятелката ти. Сега го прави пак за да го ревнува и ще ти кажа защо. Защото я е помолил тя да ти каже.. Само че по тоя начин тя няма въобще да ревнува, щото явно не й пука за него ама тва е друг въпрос..
    Разкарай го.. и не го търси повече..
    Ъм и аз съм съгласна с това мнение...Щом когато му скимнe си харесва тая и оная...значи той самият не знае кво иска.Или го праи както преди,за да я накара да ревнува,което е хипер тъпо,защото си личи,че приятелката ти яно не го харесва.А няма за какво на нея да си й го изкарваш..тя пък какво е виновна та се е налагало да се карате преди ?..Можело е просто да поговорите и да си й казала ,че ти е неприятно и да го отреже както тряя...Авее тва момче според мен търси само да види коя ш му се върже...Но все пак както си решиш =]

по емотиконите разбирам че са лапешки работи
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    Дълбините на канала :D
    А..абе да те еба,секи ден ли ще я пускаш тая пробита тема..?!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Много емокотинки.Намали ги малко.Отвори във вас прозорците и се надишай малко с въздуха на реалността.Или си дигни дупето и излез навън малко
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

оле уплаших се имам чувството че съм в детски свят с тея емотикони
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Уаууу толкова емотиконки... заболяха ме очите, докато го прочета

Май момчето само се пробва, ту при теб, ту при приятелката ти...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Във вечния мрак и самота.
    Любовта не съществува, когато мислиш че обичаш човека до тебе осзънаваш че е просто едно децко увлечение за няколко седмици или месеца и това е!!!

По темата:

Абе момичета като харесвате някое момче му казвайте очи в очи кво е тва харесваш си го той не знае мисли че сте приятелчета а неб те е срам да му призанеш винаги съм обичал директните момичета който знаят какво искат!

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Оо бях в подобна ситуация...във втори клас!
    И аз .... беше толкова гадно Споко ще ти мине и други ще дойдат

Ихааа колко е шаренооо...приядоха ми се бонбонки

ако си влюбена-кажи му го. в крайна сметка при вси4ки слу4аи ще ти е гадно но така поне има малък шанс да се полу4и нещо
    I can't stop myself from loving you <3

Еднаква тема.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си