.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Харесвам най-добрата си приятелка

Харесвам най-добратами приателка и ме е страх ако и кажа да не си развалим отношенията.Помощ плс

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    ilr

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Ми според мен ако и кажеш ще си развалите приятелството.затова по-добре помоли някои твои приятел/приятелка по заобиколен начин да я пита дали и тя си пада по теб.друго не се сещам!

ми дам по-добре не и казвай .... ако толкоз държиш на нея като приятел

Аз пък бих рискувала... действай , излей си мъката пред нея нали сте приятели все пак...

JUST DANCE!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако ти е истинска приятелка няма как да си развалите отношенията Гарантирам ти
    А и може тя също да изпитва някакви чувства към теб

Повече от фен
    Кажи и може и тя да испитва същото успех

ако решиш кажи как е минало
    (sun)~{}*

...nedei...az i az bqh taka s nai-dobriq mi priqtel,a sega se podminavam po ulicite,a mi beshe mnogo blizyk ne e qko,osven ako ne ste na vyzrast,na koqto moje da izleze neshto seriozno;]]]prosto priqtelstvoto e neshto skypocenno!

кажи и, но преди това да ти обештае да не си разваляте отношенията и само и сподели не и казваи искаш да си с мен само и кажи какво чувстваш и ако и тя има нещо към теб ще си каже сама. но и кажи , че няма проблем, ако тя не те.. и че си оставаш най- добрия и приятел

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако ти е истинска приятелка няма как да си развалите отношенията Гарантирам ти
    А и може тя също да изпитва някакви чувства към теб
    Наистина е така...с най-добрия ми приятел сме в тва положение,ама той иска да се жертва и се правим,че нищо няма,ама аз се чувствам виновна...абе гадно си е..

100% и кажи..ако приятелството ви е истинско ,това няма да го развали абсолютно съм убедена!Иначе после ще се чудиш какво,как ..мн ще ти е тъпо отсега ти казвам,така че действай ..и успех както каза някой преди мен,мн е голям шансът да те харесва и освен това ти просто и го сподели,все пак сте си най-близки
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    aко те отхвърли не й се цупи, просто го приеми, но определено й кажи... ако сте наистина добри приятели вече е разбрала...

Според мен си струва да опиташ ако си на възраст 20 години някъде

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    aко те отхвърли не й се цупи, просто го приеми, но определено й кажи... ако сте наистина добри приятели вече е разбрала...
    +1
    Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
    http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg

Град
    Габрово
    Според мен ако наистина сте най-добри приятели би трябвало тя да те познава отлично......това значи , че най-вероятно тя вече знае или поне предполага. За това е най-добре да й признаеш какво чувстваш, но все пак първо я увери, че каквото и да стане, това няма да попречи на отношенията ви.
    Посте всичко зависи от нея.Успех!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Свищов
    аз мисля че няма да има проблем ако и кажеш.Преди време най добрия ми приятел ми призна че много ме харесва но никога нищо няма да се случи между нас защото ще развалим всичко.А и все пак не сме малки аз съм на 19 а тои на 24.сега всичко си е както си беше!трябва да опиташ ако наистина я харесваш!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде пак филми и драми. Ми човек - решавай си. Или ще си мухльо и ще оплескаш нещата, или ще стискаш зъби и така
    Писна ми да пиша едно и също всеки път.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мерси на всички за саветите.Казах и и тръгнахме
    ilr

:)

Според мен опитай

Цитирай Първоначално написано от kart0n43to
    Поздравления

Е... честито ти!
    Обаче..
    чуй едно!

Сега ти е мнооого хубаво.. мечтал си за това бля бляяя...бля и т.н. ,но след това може да последват скандали и да си развалите приятелството.Искрено ти пожелавам да не стане така.Останете си същите приятели след това,защото иначе е мнооого гадно.
    Успех нататък.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Е... честито ти!
    Обаче..
    чуй едно!

Сега ти е мнооого хубаво.. мечтал си за това бля бляяя...бля и т.н. ,но след това може да последват скандали и да си развалите приятелството.Искрено ти пожелавам да не стане така.Останете си същите приятели след това,защото иначе е мнооого гадно.
    Успех нататък.
    Браво, пич!

Да и споделиш ще е най-добре.Може преди това за да си сигурна как ще реагира се опитай да разбереш какво мисли по темата,като и кажеш,че една твоя приятелка е влюбена в най-добрата и приятелка и ако тя каже верно ли тая на ред ли е тогава не рискувай,но каже ли,че е нормално и признай.Това само,ако те е страх първоначално.Не боли от опит.
    Love is everything i have!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си