- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам най-добрата си приятелка
Харесвам най-добратами приателка и ме е страх ако и кажа да не си развалим отношенията.Помощ плс
Moderated by slun4ice
т.7 от правилника
ilr
Ми според мен ако и кажеш ще си развалите приятелството.затова по-добре помоли някои твои приятел/приятелка по заобиколен начин да я пита дали и тя си пада по теб.друго не се сещам!![]()
ми дам по-добре не и казвай .... ако толкоз държиш на нея като приятел
Аз пък бих рискувала... действай, излей си мъката пред нея нали сте приятели все пак...
JUST DANCE!!
кажи й :P
Ако ти е истинска приятелка няма как да си развалите отношениятаГарантирам ти
![]()
А и може тя също да изпитва някакви чувства към теб![]()
Кажи и може и тя да испитва същото успех![]()
ако решиш кажи как е минало![]()
(sun)~{}*
...nedei...az i az bqh taka s nai-dobriq mi priqtel,a sega se podminavam po ulicite,a mi beshe mnogo blizyk ne e qko,osven ako ne ste na vyzrast,na koqto moje da izleze neshto seriozno;]]]prosto priqtelstvoto e neshto skypocenno!
кажи и, но преди това да ти обештае да не си разваляте отношенията и само и сподели не и казваи искаш да си с мен само и кажи какво чувстваш и ако и тя има нещо към теб ще си каже сама. но и кажи , че няма проблем, ако тя не те.. и че си оставаш най- добрия и приятел
Наистина е така...с най-добрия ми приятел сме в тва положение,ама той иска да се жертва и се правим,че нищо няма,ама аз се чувствам виновна...абе гадно си е..Първоначално написано от 3oPuTy
100% и кажи..ако приятелството ви е истинско ,това няма да го развали абсолютно съм убедена!Иначе после ще се чудиш какво,как ..мн ще ти е тъпо отсега ти казвам,така че действай ..и успехкакто каза някой преди мен,мн е голям шансът да те харесва и освен това ти просто и го сподели,все пак сте си най-близки
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
aко те отхвърли не й се цупи, просто го приеми, но определено й кажи... ако сте наистина добри приятели вече е разбрала...
Според мен си струва да опиташ ако си на възраст 20 години някъде![]()
+1Първоначално написано от Tempest
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Според мен ако наистина сте най-добри приятели би трябвало тя да те познава отлично......това значи , че най-вероятно тя вече знае или поне предполага. За това е най-добре да й признаеш какво чувстваш, но все пак първо я увери, че каквото и да стане, това няма да попречи на отношенията ви.
Посте всичко зависи от нея.Успех!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
аз мисля че няма да има проблем ако и кажеш.Преди време най добрия ми приятел ми призна че много ме харесва но никога нищо няма да се случи между нас защото ще развалим всичко.А и все пак не сме малки аз съм на 19 а тои на 24.сега всичко си е както си беше!трябва да опиташ ако наистина я харесваш!
Айде пак филми и драми. Ми човек - решавай си. Или ще си мухльо и ще оплескаш нещата, или ще стискаш зъби и така
Писна ми да пиша едно и също всеки път.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мерси на всички за саветите.Казах и и тръгнахме
![]()
![]()
![]()
ilr
Е... честито ти!Първоначално написано от kart0n43to
Обаче..
чуй едно!
Сега ти е мнооого хубаво.. мечтал си за това бля бляяя...бля и т.н. ,но след това може да последват скандали и да си развалите приятелството.Искрено ти пожелавам да не стане така.Останете си същите приятели след това,защото иначе е мнооого гадно.
Успех нататък.
Браво, пич!Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Да и споделиш ще е най-добре.Може преди това за да си сигурна как ще реагира се опитай да разбереш какво мисли по темата,като и кажеш,че една твоя приятелка е влюбена в най-добрата и приятелка и ако тя каже верно ли тая на ред ли етогава не рискувай,но каже ли,че е нормално и признай.Това само,ако те е страх първоначално.Не боли от опит.
![]()
Love is everything i have!!!