.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как да спра да мисля за него?

mnogo sum neshtasna ;(kak da spra da mislq za nego kato stavm s misulta za nego i zaspivam s misulta za nego.iskam da ne mislq i ne moga

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат изтривани от 1-ви април

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Писна ми...поредната кифла с филм в главата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Миличка, лесно е. Спри да мечтаеш и му се обади. Или ще го имаш или ще те резне, но и в двата случая проблема с мисленето ще се реши.

Re: pomogneteeeeeeeee

Цитирай Първоначално написано от alizi
    mnogo sum neshtasna ;(kak da spra da mislq za nego kato stavm s misulta za nego i zaspivam s misulta za nego.iskam da ne mislq i ne moga
    Обади му се Въобще не се колебай...момчетата попринцип са малко..как да го кажа..."срамежливи" и повечето искат момичето първо да каже чувствата си и след като те се подсигурят всичко си идва по местата
    ПП:Обади му се и ако го харесваш кажи му

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Пусни си и Vonda Shepard за кураж http://www.vbox7.com/play:ba1099b1

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз само не схванах за момче, с което си ходила и не можеш да забравиш ли става дума или за момче, което харесваш, но се притесняваш да му признаеш за чувствата си ?

Ако става дума за забравяне - излизай с приятели, забавлявай се, намери си някакво хоби... Просто приеми факта, че той няма да бъде с тебе и това е... няма смисъл да се тръшкаш и да си отежняваш сама живота

Ако става дума за признаване на чувства - обади му се или му намери скайпа отнякъде (ако му го нямаш) и го покани да излезете
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    По какво съдиш, че е кифла? Само кифлите ли имат чувства? Като си минал тинейджърската възраст смяташ, че можеш да ръсиш обиди наляво и надясно ли? Нещо повече ли си от нея като използваш вървежни реплики "с филм в главата"? Скрий се.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Пф. Не можеш да спреш. Да бе да.. Я се съвземи - не е трудно
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    офф, то да беше само 1 филм.. ми то тва е цяла поредица от филми..
    като Дързост и красота със 1000 епизода..

Град
    В сърцата на хората.
    Цитирай Първоначално написано от mislitelka
    По какво съдиш, че е кифла? Само кифлите ли имат чувства? Като си минал тинейджърската възраст смяташ, че можеш да ръсиш обиди наляво и надясно ли? Нещо повече ли си от нея като използваш вървежни реплики "с филм в главата"? Скрий се.

Нещо повече е, да ! Кифла която незнае дали се е*бе или пишка...и къде яко драматизира да и обърнат внимание...

изруси се
    блондинките поне не могат да мислят

Град
    CrazyLand

Re: Как да спра да мисля за него?

Цитирай Първоначално написано от alizi

Moderated by slun4ice
    т.1 и т.7 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат изтривани от 1-ви април
    знам какво е и на мен ми писна ама.......
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Абе нали знаеш,една патка мислила,мислила и накрая умряла...затова действай

Голям фен
    Град
    Лондон
    След като толкова мислиш ,значи трябва да направиш нещо ,ако има начин го потърси или му звънни ,ако обаче нещата няма как да станат просто започни да се занимаваш със странични неща и ,което най-много помага намери друг ,за който да мислиш и да си заслужава.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    мислителке - умувай над световните проблеми и не се занимавай с прости форуми. Ще направиш добро за всички ни. А иначе кучетата лаят, но кервана си върви Да не говорим че твоя пост по нищо не се различава от моя И двата са еднакво спамърски и извън темата. Ама иначе е важно да се обадиш, нали?

Дани - душко...що не поканим латиноамериканските сценаристи за малко вдъхновение при нас?

Боби - тихо че и по теб ще почнат да лаят.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

няма невъзможни неща,дори и да ти се иска

Град
    столична...:)))
    Цитирай Първоначално написано от EeeBobii
    Цитирай Първоначално написано от mislitelka

Нещо повече е, да ! Кифла която незнае дали се е*бе или пишка...и къде яко драматизира да и обърнат внимание...
    Въпросът на тебе ли ти беше зададен бе, келеш?
    Не съди хората без да ги познаваш. Може и такава да е, но не си ти човекът, който да прави констатациите.
    Без лични и безлични съобщения, моля.

Мега фен Аватара на koalka
    Ми, да се надяваме след време да го забравиш, обаче защо не може да сте заедно?Опитай се да не мислиш за него, а нещо в друга насока.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Излез навън и си живей живота
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Враца
    Ако продължаваш да си мислиш колко си мислиш за него, няма да стане. Трябва да спреш да мислиш, че мислиш за него и да не гледаш тая тема, щото знам, че сега си мислиш за него! Офф, объркано стана
    еlsy

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ще спреш да мислиш като изгубиш надежда,че някога може да сте заедно,а това ще стане ако проведете един прост разговор кой какво изпитва и да се изясните.Помоли го (първо се усмели...стискам палци ) да ти отговори направо има ли шанс м/у вас да стане ид а не ти дава напразни надежди за твое добро.И в зависимост от отговора му тогаа мисли за забравяне.Ако конкретно ти каже,че нищо няма да стане ти сама ще си се осъзнаеш .. поне при повечето хора е горе-долу така..пъък и не се забравя за секунди...тряя си време кат за сяко друго нещо =]

Град
    В сърцата на хората.
    Мял.... Лайте на воля.

мислителке - умувай над световните проблеми и не се занимавай с прости форуми. Ще направиш добро за всички ни. А иначе кучетата лаят, но кервана си върви Да не говорим че твоя пост по нищо не се различава от моя И двата са еднакво спамърски и извън темата. Ама иначе е важно да се обадиш, нали?

Дани - душко...що не поканим латиноамериканските сценаристи за малко вдъхновение при нас?

Боби - тихо че и по теб ще почнат да лаят.
    Valdes..ти въобще за какво си изказваш мнението...хората искат да споделят проблемите си и точно за това е този форум..а не за хейтъри като тебе..вече те гледам в 3 теми спамиш и определяш хората без да ги познаваш с думите "кифла" и др...аре спри се малк0 и се замисли ако ти беше в такова положение дали не би искал мнението на другите...
    ПП:Сри за оффтопика ама ми писна...

Всичко се постига с малко воля.. ; ]

Честно казано просто гледай само напред и спри да мислиш кого нараняваш..бъди силна дори безмилостна...не си заслужава да пролееш ни една сълза ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си