- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го разкарам?
v moito daskaly ima edno govedo deto postoqnno me obarva i mi se pobajda posredno6t az go odrqzvam po sqkaf na4in toi pak se natqga kak da go raskaram toq
Moderated by slun4ice
т.1 и т.7
Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април
Няма да е зле да си смениш номера,да докладваш на учителите или директорите за това че те обарва.Или просто може с някое момче да се направите на гаджета.Предполагам че тогава има някакв шанс да спре да те тормози.![]()
mi6li6 li 4e ne probvah daskalkata mi vika emi kvo da gi prai6 teeneijarite to hormoniПървоначално написано от milan4eto
Аман от такива курвари![]()
Отбягвай го и ходи с компания
не знам кво друго да кажа по случая
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Виж са моето момиче... казваш му не си ми интересен...дразниш ме... не ме тормози повече биеш му един шамар и ще те остави...100%![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кажи му право в очите: "Разкарай се!" Той вероятно няма да го направи (мъжете сме много тъпи). И тогава твои приятели или роднини да му налеят "акъл" по болезнения начин.
Удари му един здрав шамар с всичка сила и му глеай сеира... ;dd
Направи го за смях пред сички .. Или му напукай шамарите![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Ритни го в топките това е най-доброто. После той ще удвой усилията си а ти през това време си извикала 1 батко който ще му напука главата и той няма да те закача ....ъмм... да речем 2 месеца...след това повтаряш рецептата.
Ем пробвай тва с шамарите, ако пак не стана викни някой твой фр да го понатупа малко и ще спре![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Плесни му един шамар пред всички там нахрани го и ще видиш как ще се спече и ще те остави![]()
ACϟDC
Ми кажи му в лицето:Разкарай се или нещо от сорта и не му обръщай внимание...Скоро ще си замине.![]()
кажи на мама