- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато обичаш...?
Когато обичаш тряя да си готов на всичко за любимия,дори са го оставиш да е щастлив без теб.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
истината е, че когато обичаш си слаб!
се самозабравяш,а после страдаш..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
... Just Love![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
когато обичаш, осъзнаваш значението на думите "уважение, разбиране, внимание и съобразяване" и ги прилагаш...
©opy®ight
...правиш всичко за щастието на този,който е завладял сърцето ти,дори това да означава да се лишиш от собственото си щастие.(абе зависи).много неща ми идват на ум,ама...не знам.това беше първото![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
....Zabravqsh za sebe si,otdavash se izcqlo na choveka do sebe si...Da ramin si,no vypreki tova se opitvash da napravish choveka do sebe si shtastliv :P![]()
БОЛИ ...
не ти трябва да ядеш..
откриваш щастието![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Когато обичам, създавам светове, валят слънца, изхабявам се от смеене... и не гасне, пламъчето, все е там, по-силно отвсякога.
....Нещо взима сериозно да ти хлопа![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
...osuznavash,che sled izvestno vreme mnogo shte si biesh glavata s stenata..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
..... значи виджаш матриал/ храна