.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Косата ми !!

Хора помогнете ми.. Значи косата ми е чуплива и постоянно я изправям с преса и тем подобни глупости..Иска ми се да спра, но ако не я изправя съм като първобидна..А на всичкото отгоре за да има обем я пресовам..в корените.. А много искам да ми е бляскава косата въпреки, че я горя толкова много..Може би трябва да използвам кристали за коса?! И ако може да ми препоръчате някаква по-хубва марка преси, които да държат права косата по-дълго време, защото с моята като си изправя косата и на следващия ден пак е чуплива не стига,че я горя всеки ден, а и трябва да ставам рано за да не закъснея за училище И ако знаете как може да има обем отгоре без преса..може би със сушоар?!

Благодаря на всички предварително..
    Такава ме направи, сега ще ме търпиш! :P

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Вземи си керамична преса.Тя е най-добрия вариант,защото не изгаря така косата както другите.а за обем сутрин със сешоар се издухвай и с голяма кръгла четка и може би няма да имаш проблем.Но все пак мое лично мнение

От колко време използваш тази преса? Вземи си керамична и някакъв термо-защитен продукт като Loreal Hot Liss, също така и кристали. Подстригвай си връхчетата по-чесно, но колкото е възможно по-бързо спри с тази преса, че иначе после Изправяй се само в наистина крайни случаи, а иначе връзваш си косата и всичко е ОК..

Използвам пресата от близо една година и дори да има малка чупка много се дразня Дали със сушоар ще стои по дълго време изправена? Мм..и мисля че моята перса е керамична..но ще я сменя с онези тънките ако се сещате..
    Такава ме направи, сега ще ме търпиш! :P

Хах със сешоар не вярвам, че ще се задоволиш от ефекта щом и най-малката чупка те дразни. А и няма как да я накараш да стои по-дълго права без да сложиш още един тон вредни работи по нея ( примерно като и изправиш - лак )

Защо просто не помислиш за някоя прическа за начупена коса, с която да се харесваш?

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Моята е на braun и съм много доволна.Изправям се след къпане и ми държи до следващото, но попринцип косата ми не е мн къдрава.Аз я бях развалила напълно с горене, но сега си слагам маска на gliss, кристали на seri, понякога и спрейчета на gliss и е перфектна.Ако си решила да я изправяш всеки ден или през ден, задължително си купи дълбоко подхранващи маски, защото наистина се гори много.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

zdraweite moqta kosa e kudrava i az si misleh che she stane sus se6uara kupih si s pristavka za izpravqne no efekta e samo nqkolko minuti .izpravqh si kosata vseki den ...no sega zapo4nah samo 1 v sedmicata i utre otiwam da tursq kristali potursi i ti! a za kosata kwo ti puka kato si na u4li6te ne q izpravqi a tam za po4ivkata neka si hubawa opravi si q

Обем без преса в корените е възможен,пръскаш спрей или пяна за обем,след което си сушиш косата с главата надолу.За повече трайност,гледай продуктите да са с виксация.И все пак вафлите са най-трайни.
    По дължината,задължително преди да изправиш слагай термозащитен продукт.Като свършиш с пресата-кристали по краищата.А като си миеш косата,задължително ползвай подхранваща маска,не балсам.Домашни маски при желание също могат да се правят.Ампули в корените също можеш да слагаш.Абе,продукти бол...Само трябва за избереш.Обаче те не са панацея,пази си косата,веднъж увредена няма оправяне.

Град
    На слънцето :>
    О.. и аз бях така.. и на инат не спрях да се изправям и сега си търпя последиците.. косата ми се накъса цялата - тук дълъг кичур тук къс.. няма грам обем и изобщо никаква не е .. слагам сигурно 10 маски, балсами и кви ли не глупости ама не става.. сега трябва да се пострижа късо за да запазя и малкото останало..

Та.. съвета ми е по-добре спри с пресата..

ПП. за да не ми кажете ама с такава преса с онакава и тн.
    -пресата ми е керамична, използвам лосиони за термообработка, не съм се боядисвала и се тупирам всеки ден върху направените вафлички.

Амиии и моята преса е на BRAUN от тънките и съм много доволна .. Като се изправя и докато не си измия косата не ми се начупва .. Обаче ползвам и кристали .. Вчера ходих до фризьорката ми и тя ме изправи с някакво като лак беше , и ми препоръча да си купя , каза че в който и магазин за козметика или по скоро "Коса и стил" ще намеря лак за изправяне .. Мисля , че и ти трябва да потърсиш такъв .. Много преса използваш косата ще ти стане на слама .. Какво лошо има някой път да идеш вързана на училище ? Моята преса е професионална и преди да се изправям слагам и кристали и спрей за по - малко горене от пресата и въпреки това се правя от 4 - 6 пъти в месеца .. За обема просто пръскай малко лак в корените и надигай с ръката .. Не знам аз така правя избягвам отделно да се пресовам и в корените и да се топирам ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

хаха и аз бях същата работа...всеки ден изправяне(дори по няколко пъти)..и все се къдри..ужас.и изведнъж спрях..спря да ми пука..цяло лято за да ми е хладно ходих с вързана коса..и така си се научих..почнах с тривитаминоли..стимуланти.. хапчета..и косата ми порасна толкова бързо,че не усетих..и сега си е пускам и си я къдря..така,че отучисе..само това може да ти спаси косата...никакви кристали иии маски и преси не могат да ти помогнат да спреш да я сасипваш..освен да спреш термообработката

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Аз също по едно време бях почнала много да я изправям. И тя понеже моята коса е много къдрава, за да държи трябваше да се изправям на 220 градуса. И въпреки, че пресата ми е наистина много хубава, а и се грижих за косата ми - тя се изтощи ужасно..

Решението - спрях да я изправям с преса и си я постригах 4 пръста (малко под рамената ми стана).. Вече около месец не съм си я изправяла и косата ми се нормализира

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

i az taka imashe period v koito vseki den se izpravqh i kosata mi stana ujasna i trqbvashe da ida na frizior da mi q skusi stra6no mnogo ...sled tova sprqx da q polzvam nqkade za 3 sedm oba4e nemojax da se sdurja i pak zapo4nax no predi tova govorix s edin moi poznat koito strashno mnogo razbira ot kosi xx poneje toi seki den se izpravq kupe (malko ili mn kosata se izto6tava) oba4e negovata e megaa qkata (meki4ka jiva) ta toi mi obqsni kak koga i kakvo da slagam predi da se izpravqm za da ne mi se gori kosata:
    1.kupq se prez dva dena s 6ampoan na KLORANE i balsam po vuzmojnost ot su6tata seriq.(prez 2-3 sedmici se izpolzva maska za podhranvane na kosata)
    2.podsushavam kosata s kurma i slagam termozashtiten krem na L'OREAL ,a sled tova malko pqna za kosa.
    3.susha kosata na nemnogo goreshta struq vuzduh s nadolu glavata.
    4.izpravqm kosata s presata ...i sled tova slagam kristali po vruh4etata.
    .......taka kosata ti darji izpravena do sledvashtoto kupane
    hubavo e otvreme na vreme da si po4iva (subota i nedelq naprimer da ne q izpravqte) ,da ne slagate lakove pqni i t.n ami kato se izkapete edna ampula (p4elno mle4ice napr) za da vi se vuzstanovi kosata...ami nadqvam se da sum pomognala :P
    ....

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Момичета... горите си косите мега много, ако сте с чупливи коси вместо да си ги изправяте ви препоръчвам да си вземете балсам на Сънсилк зелен за къдрава или чуплива коса и след баня да си го слагате както и маска на GLISS KUR за да постигнете блясък и да не изглежда наникъде.. ако самата ви коса е къдрава тази маска и балсама ви накъдрят повече косата и изглежда още по добре.. А за допълнителен ефект на къдрави коси ви препоръчвам цялата червена серия на Advance Techniques от Avon.. моята предимно и слагам от тези продукти
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    На мен лятото косата ми беше станала ужасна,няква суха,изтощена от изправяния,тупирания и т.н. ,без блясък .
    Спрях да я изправям (за около месец :Д ) ,почнах веднъж седмично да си правя домашна маска,която при мен има страаааашен ефект,а даже не е нещо особено.Използвах по-честичко балсамче,спрей на Глис Кюр,смених и шампоана ,взех си и кристали .Постригах я малко,но моята си расте бързо и бързо си възвърнах дължината.Таа до септември моята си беше копче. Сега пак я изправям (вече с по-хубава преса) 2 пъти седмично,спрях да я тупирам всеки ден,но си правя вафлички също 2 пъти седмично и полагам много грижи,не се оплаквам супер си е.
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Унищожаваш си косата.
    Намери начин да намалиш пресата до минимум.

Като сте спряли (за 1 месец както казвате )да си изправяте косите и да ги онищожавате после как ви се стори по добре ли изглежда косата и по бързо ли расте

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Аз заради новата прическа ще трябва да си правя обем и да я изправям....кажете каква маска да си взема,за да не я изтощя?? На коя марка ..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Аз заради новата прическа ще трябва да си правя обем и да я изправям....кажете каква маска да си взема,за да не я изтощя?? На коя марка ..
    Защо не си правиш домашна?

Ето една:

Кисело мляко 1 с.л.
    1 жълтък
    Витамин А
    Ракия 1 с.л.

Керамична преса си вземи - повече държи и гори по - малко. Подстрижи се, а ако не си на етажи си направи. Вземи си от големите ролки - с тях става хубав обем и може да не ти се налага да използваш вафлички за корените.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Хасково
    А защо не пробваш да си я оставиш такава каквато е... Може би да си изправяш само бритона и след като я измиеш с малко балсамче.. Не мога да разбера защо след като виждате че косите ви са слаби и изгорели, продължавате да ги горите с тези песи... Заради гъзарията без коса ще останете.. .

Купете си специална вода за по бърз растеж на косата !

Голям фен
    така се бях вманиачила с тази преса и това изправяне че не забелязах кога косата ми е станала по- зле от метлата вкъщи ...
    идва лято остави косата да почине прибирай я с хубави шнолки и като порасне отиди на фризьор да ти направят прическа която е подходяща за твоя тип коса и не задължава изправянето;
    за подхранване вс дават различни съвети и споделят своите методи, но ти трябва сама да откриеш кое е най - подходящо за твоята коса и кое влияе най-добре
    аз лично използвам:
    хининов шампоан с жен шен
    шампоан и балсам на елсев с пчелно млечице
    маска за коса с дълбока хидратация стимулираща растежа
    хининова вода
    + още разни ампулки и спрейчета

за да си приложа тази процедура ми отнема около час в банята само за косата

та извода е хора спирайте на време не се инатете изказването "тя коса расте" .... само че до време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си