- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бели точки по члена ?
Здравейте!
Искам да попитам тъй като са забелязах, значи имам някакви петка то са като пъпчици по тялото на члена(само тялото без главичката) и то само от долната страна на члена, искам Инфо дали това е някаква инфекция или ? Нормално ли е ?
Ама какво е тва ? Как се получава? Как се маха?
malko veroqtno da e sperma xd , maika ti ako ti kazva da ne qadech s mrasni race tva e sachtoto ne si barai uq s mrasni race![]()
mejdu dr kato pahach nechto s tolkoz barza skorost nqkade nali kat se tarka i sabira prah (taka e)
Ами ходи на лекар ние откаде да знаем какво ти е? Те най-добре ще ти кажат може да е сериозно.....![]()
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
Нищо ти няма всички малки пишки фабрично са орелефени по този начин....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
![]()
Нормално е, това са мастни образувания.Ако не ги пипаш няма да имаш проблеми.
Качи пик да видя
1во темата не е за секс, а за здравни проблеми и болести
2ро никой от нас не е лекар, тей че отиваш на уролог и това е!
Стига си правихте "ташак"
П.П. Спокойно не е страшно не е нито ,защото пишката ти е млака нито заради тем подобни.... И аз съм имал като бях на 11-12 (не си спомням).
Пори за косъмчета..или мастни капчици не ги барай нищо ти няма...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
И аз имам подобен проблем много е гадно дано изчезне
и аз иам такива мастни образования по тялото отдолната страна на хуя до автора спокойнонищо НИ няма просто мастни образвания но ако те болят при допир ходи на уролог иначе НЕ ги закачаи доколкото знам с фотонещо си се махат ама не е болка за умране
не даржа да ми ги махат а това за "малката пишка" не е вярно ( от опит ти казвам
) няма нищо общо с размера спокойно
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
тези пъпчици се наричат АТЕРОМИ нищо сериозно. Има достатъчно инфо в интернет