- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Инфо...
Както разбрахте от заглавието искам инфо за секса...
Боли ли?
Има ли някакви последствия ако е с предпазни мерки... имам предвид пречи ли на цикала или нещо от което може да се разбере?
Когато е анално наистина ли след това ти се разширява дупката и това пречи ли на ходенето по голяма нужда?
Променя ли се походката след ебане?
Еми това е общо взето??? Моля помогнете
![]()
![]()
JuStT dO iT... [nIkE]
[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]
RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``
Ако не си отпусната и възбудена - ДА!Боли!
Последствия?!Миии най-много да си с чувствителна кожа и да получиш обрив,но той ще мине бързо.
Не знам дали се разширява,но няма да е зле да прочетеш повече неща за аналния секс - клизми,болка,подход,гафове ...
Не!Не ти се променя походката.
И един въпрос от мен:На колко години си?!![]()
Еми на 14 съм и ме подсети за още нещо... на колко години е нормално да се прави секс...
JuStT dO iT... [nIkE]
На колкото си готова на колкото има подходящ за теб човек
А и бях чувала за някакви течове след секс??? Това вярно ли е или само след отпушване? И има ли някакви прегледи при които може да се останови, че не си девствен... в смисъл да са задалжителни прегледи и майка ми да може да ме разбере??? Сори за многото въпроси, но ще ми е за първи път!![]()
JuStT dO iT... [nIkE]
Има такива прегледи,но не са задължителниВсеки път,когато отидеш на гинеколог той ще те пита дали водиш полов живот.Освен това ако майка ти реши може да те заведе на преглед и да разбере дали още си девствена.
Един съвет:Щом си само на 14 г. и още почти нищо не знаеш за секса (което е възмутително честно казано) по-добре не прави анален ... Образовай се още и тогава вече мисли за анален секс.
А до това с кръвотечението:При всяко момиче е различноПри някои няма кръв,при някои има по малко в продължение на няколко дни.Освен това при повечето момичета се променя и цикъла след първия път
![]()
Мерси много![]()
![]()
JuStT dO iT... [nIkE]
тей като гледам ника 96 е на 13, може да ги няма още, ама нека пита, а не да налети на първия и после да задава въпроси от сорта на "стана ли гафа"
Още си на 14 годинки,не се лъжи да го правиш толкова рано,после ще съжаляваш.В живота има време за всичко!та къде си ти,още 8-ми клас предполагамУжас-направо не сте добре толкова малки да искате да се чукате-извинявай,ако съм те обидила но ти си само едно дете
Абе живей си там живота спокойно,другото ще си дойде с времето.И какво ще постигнеш,ако го направиш,мислиш че ще си по-харесвана ли?-не ,лъжеш се,дори точно обратното... само ще се натовариш с притеснения--->дали си бременна,защо ти закъснява,дали кондомът се е скъсал,дали да си купуш тест,дали да пиеш хапче,дали да направиш аборт,дали да кажеш на вашите.. } всичко това можеш да си го спестиш.Твоето съзнание според мен още не е готово да възприеме готовността за секса.Ти не си готова за секс.Страх те е дали ще боли и + това имаш тооолкова неизяснени въпроси относно секса.Сигурна съм,че секскуалната ти култура е доста бедна.Може би постоянно се чудиш дали ще боли,дали ще има кръв и темподобни...както и да е.Спирам се.Моето мнение е [b]категорично да не правиш секс!
Руса кукличка
Това, че си на 14 и мислиш за секс донякъде мога да го разбера, като гледам модата накъде е тръгнала, ако нямаш с какво да се похвалиш на приятелките си сигурно те смятат за втора ръка човек... ама...
ДА ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ ЗА АНАЛЕН СЕКС НА 14 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ?
Ако ми беше по-близко щях да те нашамаря едно хубаво! Не само дупката ще ти се разшири, ами и сама ще си се подрискаш...
[quote="runningXgirlX96"]Както разбрахте от заглавието искам инфо за секса...
Боли ли? ... Кога дали боли?
Има ли някакви последствия ако е с предпазни мерки... имам предвид пречи ли на цикала или нещо от което може да се разбере? ... цикЪл Кое да се разбере?
Когато е анално наистина ли след това ти се разширява дупката и това пречи ли на ходенето по голяма нужда? ... Разширява се след време и то при често практикуване!
Променя ли се походката след е**не? ... Получава се луфт между краката!
Еми това е общо взето??? Моля помогнете
[/u][/b]
Първоначално написано от runningXgirlX96
"А и бях чувала за някакви течове след секс??? Това вярно ли е или само след отпушване?"
Как може едно младо момиче като теб да се изразява по такъв начин ??? Все едно говориш за канал ! Извинявай. че съм груба, но е точно така !
Първоначално написано от runningXgirlX96
КОГАТО СЕ ПОЧУВСТВАШ ГОТОВА ! НО СПОРЕД МЕН 12-15 ГОДИНИ СИ Е РАНИЧКО
maikooooo dneshnite deca si gubqt devstvenosta na po 10-15 godini lele na de trygna svetyt....rani4ko sha ti e osobeno kato si momi4e ako beshe mom4e e dr ama ai....
![]()
Във всички теми, в които се питат разни неща от малки хора има много постове, казващи им : 'Малък/малка си още...' Ако това се искаше, всеки щеше да пита майка си. Според мен е най-правилно да се отговаря, колкото и абсурдни да са въпросите - никой не се е родил научен и може би просто забравяме, че преди години всеки не е знаел някои неща.
Адмирации за хората, които се сдържат и отговарят конкретно.
А на авторката, между другото, изразяваш се доста грубо, но изразните средства са личен избор.
А за въпросите ти - получила си доста верни отговори и като решиш да правиш нещо, наистина, информирай се повечеко, за да няма разочарования.
maiko maikoo na 14 i ne znae NISHTO za seksa, a pak tragnala da sa ebe![]()
Амм На 14 съм и не съм набор 96Просто номера ми завършва на 96
А и успешно ме разобедихте
![]()
JuStT dO iT... [nIkE]
Ако наистина си разубедена - има смисъл от тоя форум. А ти имаш "акъл" в главата - сети се първо да питаш, а не като други - след свършен факт. Поздравления!Първоначално написано от runningXgirlX96
Даа и без това не ми се правеше много много![]()
JuStT dO iT... [nIkE]
хъмм... по ника ти... 96 ако ти е набора значи си на 12-13... а не на 14 ама карай....Първоначално написано от runningXgirlX96
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()