Още си на 14 годинки,не се лъжи да го правиш толкова рано,после ще съжаляваш.В живота има време за всичко!та къде си ти,още 8-ми клас предполагам Ужас-направо не сте добре толкова малки да искате да се чукате-извинявай,ако съм те обидила но ти си само едно дете Абе живей си там живота спокойно,другото ще си дойде с времето.И какво ще постигнеш,ако го направиш,мислиш че ще си по-харесвана ли?-не ,лъжеш се,дори точно обратното... само ще се натовариш с притеснения--->дали си бременна,защо ти закъснява,дали кондомът се е скъсал,дали да си купуш тест,дали да пиеш хапче,дали да направиш аборт,дали да кажеш на вашите.. } всичко това можеш да си го спестиш.Твоето съзнание според мен още не е готово да възприеме готовността за секса.Ти не си готова за секс.Страх те е дали ще боли и + това имаш тооолкова неизяснени въпроси относно секса.Сигурна съм,че секскуалната ти култура е доста бедна.Може би постоянно се чудиш дали ще боли,дали ще има кръв и темподобни...както и да е.Спирам се.Моето мнение е [b]категорично да не правиш секс!