- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Модифициран туайлайт :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Кожата ти блести толкова вълшебно,когато хейтиш.Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Шегата настрана...
![]()
Хахахахах...Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Добре бе защо по дяволите,в темата пишат хора,които си нямат ни най - малка представа за какво става въпрос.![]()
Чела съм ги всичките книги .. стават общо взето,приятни са за губене на време,четвъртата дори мога да кажа че е хубава но не могат да се сравняват с Хари Потър в никой случай !
Пък тоя Едуард и всичките му екзалтирани фенки ме дразнят мнооого,но немога да реша дали фенките или той самия са по зле ..
Тцтц не думай.![]()
хахаха, е такова не ми беше казвано досега :П благодарим, ама много хейт не е полезен за кожата и здравето :ЬПървоначално написано от MartyParty
шармен - залагам на фенките. все пак, ако нямаше по-голямата част от тях, нямаше и да я има тази тема :P
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
попрочети предните страници ии ще разберешПървоначално написано от Elichka666
Прочетох всичките още преди да напиша първото си мнение в темата.Първоначално написано от puhen0to
![]()
е не доби ли представа защо пишат такива хора?Първоначално написано от Elichka666
НеПървоначално написано от puhen0to
![]()
Прекалявате малко с цитатитетрябва да са не повече от 3
Ох днеска всички ми говореха за Здрач колко бил хубав и плюеха аниметата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kvooo plueli sa animetata li weПървоначално написано от Jesus
![]()
Negodnici![]()
гледах филма, and so!?
зле е, голямото хвалене беше...
!!!!!!!!!!
ПУ
Първоначално написано от AnincetoSexy
кур за тая боза и кур за шибаните анимета
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Този филм, както и книгите, не са за безчувствени хора!
Всичко свързано с компютри!
*хлип* *хлип*Първоначално написано от ResidentEvil
така е!
вий не харесвате Едуард = безчувствени същества
рофл рофл рофл
Но най - ново е, че ще има аниме ЗдрачПървоначално написано от Jesus
![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again