- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
от аниметата аз ви препоръчвам Claymore - кратко, екшън, има си история, естествено главния герой е ревливата пикла от мъжки род, но като замисъл е яко.
иначе Том и Джери е аниме колкото Милко Калайджиев е дет метъл.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
a az vi prepory4vam shakugan no shana
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аз пък обичам по-емоционални анимета: AIR TV & Rozen Maiden![]()
иначе имаше едно вампирско Blood май беше.
всичките казани от вас които сте 3 поста преди мене съм ги гледала и са адски добри анимета.... claymore е мн готино ,shana ми е в топ-а
гледала съм и двата сезона + овата,air си е една от мн разбиващите драми ,блууд го почнах ма така и не съм го гледала цялото...иначе биваше...
а тва за милко и дет-а кат том и джери-аниме си е ама възможно най доброто сравнение - нищо общо
Шаната пък е най - голямата маолумщина,която съм гледала през живота си. Главна героиня с катана два пъти по - голяма от нея трепе гигантски бебета(които ядат факли ( ?) ) и вади от наметалото си всичко що и трябва .. а другите по - зле и от нея. Кое му е адски доброто..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
qvno si gledal samo pyrviq epizodПървоначално написано от Romance
I'm a psycho baby
дори не съм го гледал...нямам и подобни намерения![]()
я кажи мн добро аниме... да видим кое според тебе е...Първоначално написано от Romance
защото аз на шана историята я намирам за интересна... има и смях и романтика и фентъзи и ако мога да го нарека някъв вид бой...
уууу, на баба Здрача, тя баба всеки ден гУ гледа ут прозореца.
пък Едитуууу, уууу...многу й мяза на баба на Милкy, ма без мутак. бялия му вариант.
та дам, тфа дразни много, особено отбора съученички, фенки на тоя адски ме побърква.
no fucking surrender
can't lose
life kills
е какви аниме фенове сте щом не сте гледали street fighter
Да наистина е адски дразнещо твой познати/съученички само за това да плямпатОбаче напоследък има затишие и малко ненавистта ми към "творбата" намаля
![]()
ne sym go gledal tva s bandata na qstreba ama naskoro gledah fullmetal alchemist mnogo dobro
I'm a psycho baby
Не мога да разбера как може да не гледате нещо само защото другите мн го харесват и говорят постояно за него?Това е доста ограничено![]()
BerserkПървоначално написано от Raybeez
добро е, макар да съм гледал само началните 5-6-7 серии.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ако прочетеш всички постове,ще разбереш,че не е съвсем така.Повечето са я чели,но са загубили интерес още на първите страници.Що се отнася до филма-не го намирам по-интересен.Има филми,които си струва да се гледат и такива,на които е безполезно да отделяш 2 часа.Този е от втория вид.Първоначално написано от lipstik
Пък и покрай невероятната суматоха,човек (дори да не е чел и ред) няма как да не разбере за какво става въпрос в глупавата книга.
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
малко изсмукана историйка, ама за убиване на време става..
алхемиста съм го спряла на 17 епизод ... просто ми са бави екшъна иса отказвамПървоначално написано от b0Nb0n
ще го излгедам някой ден ...
колкото до мангите ... тва нещо за първи път като го хванах го въртях 3 пъти докато приема че се чете обратно
![]()
![]()
![]()
и кво подяволите може да си разбрал от първите 20 страници примерно.... как може да загубиш интерес на нещо което ти самия си убеден че не е интересно.... ем предубежденията към филма и книгата ви праят лоши шеги според мене....
и до 20 страница нищо не се случва ,кво интересно тря да стане???
и тва специално мисля че джийзъса май го беше писал,ако бъркам ме поправете
Охо някой ме Summon-ваИдеята е в първите няколко страници да те грабне, да знаех че трябва да си лягаш а да неможеш защото книгата е адски интересна и предпочиташ да не се наспиш но да прочетеш колкото се може повече, нещо което го няма в тази "гениална творба", това е посредствена литература
![]()
aaaa brao za temata ! dotegnalo mi e toq filmm ! bahhhhhhhhhh! zaradi nego se skarah s nai - dobrata si priqtelka i ve4e tri sedmici ne si govorimtq postoqnno mi govore6e za toq filmmmmmmm i za aktiora "OOOOO EDUART E STRAHOTEN ISKA6 LI DA TI RAZKAJA ZA NEGO" i POSTOQNOOOOOOOOOOOOOOO AMA POSTOQNNOOOOOOOOOOOO MAIKAAA MUUU PISNA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I TOI NE E NI6TO OSOBENNO TOQ URUNGEL ! PULENNNNNNNNNN ZADNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami kakvo da kaja... GUNS N' ROSES FOREVER !!! ...ROCK ON AND NOTHING ELSE MATTERS !!!![]()
![]()
mrazq naduti hora... i razni kifli-mifli...
ROCK ON !!!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Първоначално написано от Muse_of_Madness
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
о знам я тази поредица от "картинки"![]()
смяла съм се доста.
а това обяснява всичко!
и една обща кауза!
амин!![]()
браво и мен ме дразни тази тъпа гадост, вече прекаляват с фентазито
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Леле колко ви оби4кам за тази тема![]()
аз из4етох вси4ите книги и не са нищо особено
но филмът е много тъп ама мноооооого
а колкото до Едуард-не мога да го гледам тоя..........
![]()
а косата му е супер мазна,лицето му е ръбесто и не се бръсне
!!!!!!!Самнявам се 4е влиза в банята за друго освен да ползва кенефа!!!
I am justice!!!!