.
Отговор в тема
Страница 12 от 32 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 785
    от аниметата аз ви препоръчвам Claymore - кратко, екшън, има си история, естествено главния герой е ревливата пикла от мъжки род, но като замисъл е яко.

иначе Том и Джери е аниме колкото Милко Калайджиев е дет метъл.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    a az vi prepory4vam shakugan no shana
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    аз пък обичам по-емоционални анимета: AIR TV & Rozen Maiden

иначе имаше едно вампирско Blood май беше.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Shinigamiville
    всичките казани от вас които сте 3 поста преди мене съм ги гледала и са адски добри анимета.... claymore е мн готино ,shana ми е в топ-а
    гледала съм и двата сезона + овата,air си е една от мн разбиващите драми ,блууд го почнах ма така и не съм го гледала цялото...иначе биваше...
    а тва за милко и дет-а кат том и джери-аниме си е ама възможно най доброто сравнение - нищо общо

Град
    Okinawa
    Шаната пък е най - голямата маолумщина,която съм гледала през живота си. Главна героиня с катана два пъти по - голяма от нея трепе гигантски бебета(които ядат факли ( ?) ) и вади от наметалото си всичко що и трябва .. а другите по - зле и от нея. Кое му е адски доброто..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от Romance
    Шаната пък е най - голямата маолумщина,която съм гледала през живота си. Главна героиня с катана два пъти по - голяма от нея трепе гигантски бебета(които ядат факли ( ?) ) и вади от наметалото си всичко що и трябва .. а другите по - зле и от нея. Кое му е адски доброто..
    qvno si gledal samo pyrviq epizod
    I'm a psycho baby

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    дори не съм го гледал...нямам и подобни намерения

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    я кажи мн добро аниме... да видим кое според тебе е...

защото аз на шана историята я намирам за интересна... има и смях и романтика и фентъзи и ако мога да го нарека някъв вид бой...

уууу, на баба Здрача, тя баба всеки ден гУ гледа ут прозореца.
    пък Едитуууу, уууу...многу й мяза на баба на Милкy, ма без мутак. бялия му вариант.

та дам, тфа дразни много, особено отбора съученички, фенки на тоя адски ме побърква.
    no fucking surrender
    can't lose
    life kills

Град
    Инкогнито
    е какви аниме фенове сте щом не сте гледали street fighter
    Да наистина е адски дразнещо твой познати/съученички само за това да плямпат Обаче напоследък има затишие и малко ненавистта ми към "творбата" намаля

ne sym go gledal tva s bandata na qstreba ama naskoro gledah fullmetal alchemist mnogo dobro
    I'm a psycho baby

Не мога да разбера как може да не гледате нещо само защото другите мн го харесват и говорят постояно за него?Това е доста ограничено

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Аз съм гледал, но определено не съм голям фен, въпреки че в началото на 90-те един приятел носеше манга със стрийт файтър от Германия... тогава беше и манията на супер нинтендо и стрийт файтър 2. В нас даже трябва да имам прерисувани всичките герои...

Бтв как се казваше анимето, където главен герой е Гътс и Бандата на ястреба? Просто не мога да се сетя, за да го препоръчам...
    Berserk

добро е, макар да съм гледал само началните 5-6-7 серии.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не мога да разбера как може да не гледате нещо само защото другите мн го харесват и говорят постояно за него?Това е доста ограничено
    Ако прочетеш всички постове,ще разбереш,че не е съвсем така.Повечето са я чели,но са загубили интерес още на първите страници.Що се отнася до филма-не го намирам по-интересен.Има филми,които си струва да се гледат и такива,на които е безполезно да отделяш 2 часа.Този е от втория вид.
    Пък и покрай невероятната суматоха,човек (дори да не е чел и ред) няма как да не разбере за какво става въпрос в глупавата книга.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Абе нищо му няма на филма. Проблема е у превземките дето се престарават с "Влюбена съм в Едуард " ..
    малко изсмукана историйка, ама за убиване на време става..

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    ne sym go gledal tva s bandata na qstreba ama naskoro gledah fullmetal alchemist mnogo dobro
    алхемиста съм го спряла на 17 епизод ... просто ми са бави екшъна иса отказвам ще го излгедам някой ден ...

колкото до мангите ... тва нещо за първи път като го хванах го въртях 3 пъти докато приема че се чете обратно

Град
    Shinigamiville
    и кво подяволите може да си разбрал от първите 20 страници примерно.... как може да загубиш интерес на нещо което ти самия си убеден че не е интересно.... ем предубежденията към филма и книгата ви праят лоши шеги според мене....
    и до 20 страница нищо не се случва ,кво интересно тря да стане???

и тва специално мисля че джийзъса май го беше писал,ако бъркам ме поправете

Град
    Инкогнито
    Охо някой ме Summon-ва Идеята е в първите няколко страници да те грабне, да знаех че трябва да си лягаш а да неможеш защото книгата е адски интересна и предпочиташ да не се наспиш но да прочетеш колкото се може повече, нещо което го няма в тази "гениална творба", това е посредствена литература

Град
    Paradise City ;)
    aaaa brao za temata ! dotegnalo mi e toq filmm ! bahhhhhhhhhh! zaradi nego se skarah s nai - dobrata si priqtelka i ve4e tri sedmici ne si govorim tq postoqnno mi govore6e za toq filmmmmmmm i za aktiora "OOOOO EDUART E STRAHOTEN ISKA6 LI DA TI RAZKAJA ZA NEGO" i POSTOQNOOOOOOOOOOOOOOO AMA POSTOQNNOOOOOOOOOOOO MAIKAAA MUUU PISNA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I TOI NE E NI6TO OSOBENNO TOQ URUNGEL ! PULENNNNNNNNNN ZADNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    ami kakvo da kaja... GUNS N' ROSES FOREVER !!! ...ROCK ON AND NOTHING ELSE MATTERS !!! mrazq naduti hora... i razni kifli-mifli... ROCK ON !!!

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Muse_of_Madness
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

о знам я тази поредица от "картинки"
    смяла съм се доста.

а това обяснява всичко!

и една обща кауза!

амин!

Цитирай Първоначално написано от hrisetooo_
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Влюбена съм в Едуард
    pak li ti e ribo

браво и мен ме дразни тази тъпа гадост, вече прекаляват с фентазито
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    LUNATA
    Леле колко ви оби4кам за тази тема аз из4етох вси4ите книги и не са нищо особено но филмът е много тъп ама мноооооого а колкото до Едуард-не мога да го гледам тоя.......... а косата му е супер мазна,лицето му е ръбесто и не се бръсне !!!!!!!Самнявам се 4е влиза в банята за друго освен да ползва кенефа!!!
    I am justice!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си