- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Welcome to the end of the thought process.
В поста ти има твърде много главни и повтарящи се букви и толкова малко смисленост....Първоначално написано от Slashkata
Колкото и да беснейте и да се дразните хората които харесват Здрач не само,че няма да намалеят ами и ще се увеличат.Особено когато излезе и втория филм![]()
![]()
![]()
![]()
Да като излезе новия филм напрау шса фърла от моста бива,бива помия ама чак толкоа !!!![]()
![]()
![]()
Keep you're self away, far away from me I'll forever stay you're perfect enemy !!!
Ей не се бях замислял по този начинПървоначално написано от Raybeez
Е щом на него му е кофти значи на мен ми е добре
![]()
http://pix.motivatedphotos.com/2009/...ightseries.jpg
![]()
![]()
Абе според мен гадното в случая е да си хубав педал, а да ти се лепят само нек'ви яки моми.Абе чудех се колко е преебано актьорчето, което играе този Едуард..
да имаш толкова много фенки и да не можеш да чукаш нито една, защото ще влезеш в затвора...
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
филма не е лош но тоя Едуард някак не ми харесва особенно![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
всички тея полудели фенки по Едуард ми развалиха кефа от книгатаКолко се надявах филма да не стане комерсиален, но....
:&:&:& това е цялото ми мнение.. не че не ми харесва филма.. но стана вече прекалено банален ..
не ми пука за вас ;D иии адски много ми харесва като почнете да се вземате на сериозно.. да ви гледам как се излагате {}
и кат е комерсиален к'во?Първоначално написано от zai4ety13
Aми гадно е.От там идва цялата работа.В повечето тийн списания(като например Браво) във всеки брой има плакати и статий за филма и то няма как да не почнеш да го харесваш.Да си и ти като другите,да можеш да си приказваш със "френдките" за Роб "ох коло е сладък" и т.н. Мн ме дразнят тея лигли дето викат "влюбена съм в Едуард" и почват да вярват във вампири.Дори веднъж видях, че във форума има няква тема дали съществуват вампири .Като гледала филма и почнала да се замисля по тая темаПървоначално написано от puhen0to
май й е дошло прекалено мн здрач май....
абе, ние днес стигнахме до извода защо е бела Бела.
ама трябва да се въведе нейна сестра Кафева, фенка на скат порна с вампири и върколяци :Ь
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ ее ама това е брутално вече :/
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
то е гадно зарад лиглите.... ама почти всичко масово харесвано е комерс... ама тва ,че е комерс не го прави гадно.... не всичко което е комерс е гадно.... мисълта ми беше ,че ти говориш така все едно кат е комерс ,не става за нищо... е да ама не...Първоначално написано от zai4ety13
признавам, ала като се съберем с олигофрените понякога става действително такова ^^Първоначално написано от Romance
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И за кво става дума в тоя филм
една овца се влюбва в хомоПървоначално написано от MoMoXiXi
![]()
[quote="puhen0to"]В поста ти има твърде много главни и повтарящи се букви и толкова малко смисленост....[/Първоначално написано от Slashkata
opa ot zloba malko sum obezsmislila izre4enieto! a glavnite i povtarq6tite se bukvi sa prosto ot zlobno natisnake po klaviatyrata![]()
ami kakvo da kaja... GUNS N' ROSES FOREVER !!! ...ROCK ON AND NOTHING ELSE MATTERS !!!![]()
![]()
mrazq naduti hora... i razni kifli-mifli...
ROCK ON !!!
[quote="Slashkata"]ем понамали кофеина и си тип топПървоначално написано от puhen0to
![]()
Пишете ме и менеСички са обсебени от тая глупост
![]()
Веднъж си писах с една приятелка в скайп,и тя дрънкаше нещо за тоя филм и книгите,и аз и викам тва е супер тъпо няя да го гледам...и тя се разсърди и не ми говори с дни![]()
Тряя да и кажа,че има фен клуб тая дивотия..Тука да си пълнат главите с тая глупост,да не ме занимава![]()
Първоначално написано от Slashy
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Kaчвам се в автобуса..някви момичета говорят за филма.Отивам в кабинета по информатика..на всеки компютър сложен тапет с филма..Отивам на кафе..някви до мен пак говорят за филма..В крайна тва е просто един филм,не мога да си обясня защо го вземате толкова на сериозно.Всеки 2-ри тийн полудял по тоя филм,ще се избият на бутката за вестници кой да си вземе еди си кво списание с плакат на Здрач..Психясала работа![]()
Дам...и аз исках да кажа нещо подобно като твоето мнение ама май не се изразих мн правилно.Иначе книгата ми харесва то части....Първоначално написано от puhen0to