.
Отговор в тема
Страница 13 от 32 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 785
    Повече от фен Аватара на bishop
    Welcome to the end of the thought process.

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от Slashkata
    aaaa brao za temata ! dotegnalo mi e toq filmm ! bahhhhhhhhhh! zaradi nego se skarah s nai - dobrata si priqtelka i ve4e tri sedmici ne si govorim tq postoqnno mi govore6e za toq filmmmmmmm i za aktiora "OOOOO EDUART E STRAHOTEN ISKA6 LI DA TI RAZKAJA ZA NEGO" i POSTOQNOOOOOOOOOOOOOOO AMA POSTOQNNOOOOOOOOOOOO MAIKAAA MUUU PISNA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I TOI NE E NI6TO OSOBENNO TOQ URUNGEL ! PULENNNNNNNNNN ZADNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    В поста ти има твърде много главни и повтарящи се букви и толкова малко смисленост....

Колкото и да беснейте и да се дразните хората които харесват Здрач не само,че няма да намалеят ами и ще се увеличат.Особено когато излезе и втория филм

Да като излезе новия филм напрау шса фърла от моста бива,бива помия ама чак толкоа !!!
    Keep you're self away, far away from me I'll forever stay you're perfect enemy !!!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Абе чудех се колко е преебано актьорчето, което играе този Едуард..

да имаш толкова много фенки и да не можеш да чукаш нито една, защото ще влезеш в затвора...

сигурно е гадно
    Ей не се бях замислял по този начин Е щом на него му е кофти значи на мен ми е добре

http://pix.motivatedphotos.com/2009/...ightseries.jpg

Абе чудех се колко е преебано актьорчето, което играе този Едуард..

да имаш толкова много фенки и да не можеш да чукаш нито една, защото ще влезеш в затвора...
    Абе според мен гадното в случая е да си хубав педал, а да ти се лепят само нек'ви яки моми.
    Big A, little a, bouncing B
    The system might have got you but it won't get me!

http://lobotomyforfree.blogspot.com/

филма не е лош но тоя Едуард някак не ми харесва особенно
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    Там някЪде...
    всички тея полудели фенки по Едуард ми развалиха кефа от книгата Колко се надявах филма да не стане комерсиален, но....

:&:&:& това е цялото ми мнение.. не че не ми харесва филма.. но стана вече прекалено банален ..
    не ми пука за вас ;D иии адски много ми харесва като почнете да се вземате на сериозно.. да ви гледам как се излагате {}

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    всички тея полудели фенки по Едуард ми развалиха кефа от книгата Колко се надявах филма да не стане комерсиален, но....
    и кат е комерсиален к'во?

Град
    Инкогнито
    Ъп на темата

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    Aми гадно е.От там идва цялата работа.В повечето тийн списания(като например Браво) във всеки брой има плакати и статий за филма и то няма как да не почнеш да го харесваш.Да си и ти като другите,да можеш да си приказваш със "френдките" за Роб "ох коло е сладък" и т.н. Мн ме дразнят тея лигли дето викат "влюбена съм в Едуард" и почват да вярват във вампири.Дори веднъж видях, че във форума има няква тема дали съществуват вампири .Като гледала филма и почнала да се замисля по тая тема май й е дошло прекалено мн здрач май....

абе, ние днес стигнахме до извода защо е бела Бела.

ама трябва да се въведе нейна сестра Кафева, фенка на скат порна с вампири и върколяци :Ь
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Okinawa
    ^ ее ама това е брутално вече :/
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Град
    Shinigamiville
    Aми гадно е.От там идва цялата работа.В повечето тийн списания(като например Браво) във всеки брой има плакати и статий за филма и то няма как да не почнеш да го харесваш.Да си и ти като другите,да можеш да си приказваш със "френдките" за Роб "ох коло е сладък" и т.н. Мн ме дразнят тея лигли дето викат "влюбена съм в Едуард" и почват да вярват във вампири.Дори веднъж видях, че във форума има няква тема дали съществуват вампири .Като гледала филма и почнала да се замисля по тая тема май й е дошло прекалено мн здрач май....
    то е гадно зарад лиглите.... ама почти всичко масово харесвано е комерс... ама тва ,че е комерс не го прави гадно.... не всичко което е комерс е гадно.... мисълта ми беше ,че ти говориш така все едно кат е комерс ,не става за нищо... е да ама не...

Цитирай Първоначално написано от Romance
    ^ ее ама това е брутално вече :/
    признавам, ала като се съберем с олигофрените понякога става действително такова ^^
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

И за кво става дума в тоя филм

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от MoMoXiXi
    И за кво става дума в тоя филм
    една овца се влюбва в хомо

Град
    Paradise City ;)
    [quote="puhen0to"]
    aaaa brao za temata ! dotegnalo mi e toq filmm ! bahhhhhhhhhh! zaradi nego se skarah s nai - dobrata si priqtelka i ve4e tri sedmici ne si govorim tq postoqnno mi govore6e za toq filmmmmmmm i za aktiora "OOOOO EDUART E STRAHOTEN ISKA6 LI DA TI RAZKAJA ZA NEGO" i POSTOQNOOOOOOOOOOOOOOO AMA POSTOQNNOOOOOOOOOOOO MAIKAAA MUUU PISNA MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I TOI NE E NI6TO OSOBENNO TOQ URUNGEL ! PULENNNNNNNNNN ZADNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
    В поста ти има твърде много главни и повтарящи се букви и толкова малко смисленост....[/

opa ot zloba malko sum obezsmislila izre4enieto! a glavnite i povtarq6tite se bukvi sa prosto ot zlobno natisnake po klaviatyrata
    ami kakvo da kaja... GUNS N' ROSES FOREVER !!! ...ROCK ON AND NOTHING ELSE MATTERS !!! mrazq naduti hora... i razni kifli-mifli... ROCK ON !!!

Град
    Shinigamiville
    [quote="Slashkata"]
    В поста ти има твърде много главни и повтарящи се букви и толкова малко смисленост....[/

opa ot zloba malko sum obezsmislila izre4enieto! a glavnite i povtarq6tite se bukvi sa prosto ot zlobno natisnake po klaviatyrata
    ем понамали кофеина и си тип топ

Пишете ме и мене Сички са обсебени от тая глупост
    Веднъж си писах с една приятелка в скайп,и тя дрънкаше нещо за тоя филм и книгите,и аз и викам тва е супер тъпо няя да го гледам...и тя се разсърди и не ми говори с дни
    Тряя да и кажа,че има фен клуб тая дивотия..Тука да си пълнат главите с тая глупост,да не ме занимава

Цитирай Първоначално написано от Slashy
    аааа евала за темата
    бахти, само като чуя "здрач" и ми се мре, толкова ми е дотегнало, че...
    и с тоя грозния едуард, пф..

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Град
    Инкогнито
    Накрая ще станем повече

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Kaчвам се в автобуса..някви момичета говорят за филма.Отивам в кабинета по информатика..на всеки компютър сложен тапет с филма..Отивам на кафе..някви до мен пак говорят за филма..В крайна тва е просто един филм,не мога да си обясня защо го вземате толкова на сериозно.Всеки 2-ри тийн полудял по тоя филм,ще се избият на бутката за вестници кой да си вземе еди си кво списание с плакат на Здрач..Психясала работа

Град
    Там някЪде...
    то е гадно зарад лиглите.... ама почти всичко масово харесвано е комерс... ама тва ,че е комерс не го прави гадно.... не всичко което е комерс е гадно.... мисълта ми беше ,че ти говориш така все едно кат е комерс ,не става за нищо... е да ама не...
    Дам...и аз исках да кажа нещо подобно като твоето мнение ама май не се изразих мн правилно.Иначе книгата ми харесва то части....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си