- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Въросните фенки направиха нещата банални. Всяка втора иска деца от вампира и купува промишлени количества списания пълни с плакати.
Не съм гледала филма, нямам и такива намерения. Само като гледам онова рижото девойче ми става скучно.
Еми да айде Здрач който има хепи енд да го сравняваме с тези двата които все завършват с някои умрял.....[/quote]Първоначално написано от puhen0to
Мммм, да. Титаник завършва с някЪФ си умрял.
![]()
дам айдеПървоначално написано от puhen0to
![]()
В браво пишеше че покрай 'здрач' целувките по врата били станали на мода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'айде бе'?
дам айдеПървоначално написано от puhen0to
![]()
В браво пишеше че покрай 'здрач' целувките по врата били станали модерни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'айде бе'?
Нищо особено не е филма![]()
С нищо не ме заинтригува или да ми задържи вниманието.
А какво всички му харесват на актьора,не мога да разбера![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Сигурно им харесва какво червило си слагаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
.!.
като написа двоен пост да не се трогнахмеПървоначално написано от brokeninside13
![]()
Концепцията "вампир" и смъртна я има тъй че нищо ново.Те не пият кръв,разхождат се покрай светлина спокойно,героинята чалната малко и тоз ЕдИи същата работа, невъзможната,вечна любов просто плоска и жалка.Точно си цели писателката това.Аудитория на малките читатели и некои неориентирани хора над 18 години (включително и аз познавам такива
)
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Добре де...вчера гледах филма. Наистина беше приятно филмчето, на ме дразни това, че навсякъде по аватари, подписи, в раздел "борса" навсякъде е това....
събрали сте се тука да си изкарате омразата.Ко си хабите нервите![]()
по темата : не съм фен на филма ,ама и не ми пречи .. Абе,най-дранещо е ,че навсякъде се дрънка за него
Защо всяко второ мнение тук е "филма не ми пречи, ама ме дразнят фенките, които парадират"?![]()
Аз продължавам да си флъдя картинките фор дъ лулз.
![]()
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
мен и ''фенките'' не ме дразнятПървоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
повече няма кво да се каже!
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
хахахха, гугъла е епик фейл за здрачО![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Може да е написала twilight грешно, гугъл да и го е поправил и тя да е написала worst book ever![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ахахх, е на пейнт мога да го направя
ще опитам и ще едитна
едит:
![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Да мре Едуард.Да го прегази некой камион.....Навсякъде Twilight...На всички фенове на Twilight им миришат чорапите.![]()
Първоначално написано от venom0706
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Хайде да оползотворим темата и вместо яко флъд да поразсъждаваме от комерс ли или от неволно избликнала на повърхността тъпотия авторите в интелигентно списание като Шедоуденс дават такъв висок рейтинг на тая помия. На книга от подобен разред- Денят на дракона на Кнаак, клиширано фентъзи демек, писаха 4 от десет, щото можеха да се измъкнат при задоволителна липса на фенове, а на банална любовна боза като Здрач са кхъм пренеблегнали всичко и са дали безумно високата оценка. ( средно 8 от 10 и за книгата, и за филма, вижте брой 59 и 60 http://www.shadowdance.info/design/index800.htm )
Тръстикииииии!
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Бля, в шедоуденса не съм влизал от години; те там понякога си залитат съвсем сериозно към бозавичките. Доколкото си спомням имаше доста фенове на Дейвид Едингс там, а той, колкото и да го харесвам, си е яката бозица. А беше възхваляван.
Роланд да не го е дангнало нещо :/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Barai dedoviqq Eduard![]()
Po sme6en " muj " ne sum vijdala zaklevam se![]()
phah
колко е модерно да си "хейтър"
мале мале...
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!