.
Отговор в тема
Страница 17 от 32 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 785
    Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    колко е модерно да си "хейтър"
    мале мале...
    Моите уважения към заслепената ти личност но имам странното чувство че във всяка тема повтаряш едно и също .. и то само за да се направиш на оригинален .
    Ако си фен ходи да пишеш във "Фен тема на Здрач" не в анти темата .

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Който ми намери тоя филм, златен ще е:

http://perezhilton.com/2009-03-13-do...-cameo-in-this

Изкопах само шотове, тва си плаче за превръщане в трол-оръжие.

http://gayspray.blogspot.com/2009/03...016a514e57f4bd
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Град
    Over The Rainbow
    Ае кво им става на останалите ... в даскалото всяка втора с тая книга, всяка в скайпа си пише некви фрази там и си слага снимка на тоя миндилин...
    Влизам с 3 ръце в анти-движението

къв е тоя филм

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    пИши ме и мене - джойнвам с 5 ръце - най-тъпото нещо, което можа да се случи на киното е филма "Здрач".

Znachi filma si e mnogo dyl|3ok tva che ima i nekfi takia zari|3eni 13 godishni ovce det se vlu|3vat v pyrviq mangal po ulicata samo shtot za pyrvi put go vijdat i shtot drugite vikat che e gotin.....men lichno filma si me kefi...smisyl imashe mnogo qko poslanie..
    Entombed For live

Супер фен Аватара на PIF
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Znachi filma si e mnogo dyl|3ok tva che ima i nekfi takia zari|3eni 13 godishni ovce det se vlu|3vat v pyrviq mangal po ulicata samo shtot za pyrvi put go vijdat i shtot drugite vikat che e gotin.....men lichno filma si me kefi...smisyl imashe mnogo qko poslanie..
    очите ми станаха на различни посоки докато разбера какво си писал/а.... не случайно е желателна кирилицата в форумите за да няма такиа БЕбСSsiТа КатУуU ТебиииIu ...занапред няма да е лошо да не слагаш тройки и черти в думите си,освен ако неискаш само ти да разбираш какво си писал/а

Не съм от болните луди фенки на филма,но и не го мразя.
    Как може да хейтвате филм ?!

За мразене са тъпите пикли,които прекаляват с филмирането....

Град
    Where streets have no name
    Вчера излязох от лудницата, тааа повечето съседи повтаряха постоянно, че Едуард ще дойде през прозореца и ще ги засмуче...една даже припадна, защото си помислила, че са го разфасовали(докторката имаше обици с камъни Сваровски). Баси, т'ва на какво прилича? И в лудницата не може да си почине човек без да се блъсне в някоя Бела.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mullated
    Ае кво им става на останалите ... в даскалото всяка втора с тая книга, всяка в скайпа си пише некви фрази там и си слага снимка на тоя миндилин...
    Влизам с 3 ръце в анти-движението
    да ве. и в часовете четат, мамицата им :Д

Съгласен ... като любопитна личност и аз дадох шанс но тази нова мания ... прочетох 1 книга ... гледах филма ... тотално се разочаровах от плоскоста на замисъла ... филма беше жалък - накъсан сюжет, разминавания с книгата... ужасно слаба актьорска игра ... режисьора сиг си е рязал ноктите докато е режисирал .. просто н/ц .. не виждам нищо хубаво в движението "Здрач" ... Смешни са ми всички двулични последователи ... които се вкопчват в идеята за една прекрасна и комплексна любов ... просто защото самите те не знаят .. аджаба кфо е тва любов ... абе загубеняшка история

dobre kolko ograni4en trqbva da si za da haresa6 ne6to podobno mnogo mi e 4udno? napravih si truda da pro4eta parvite dve knigi na balgarski i tretata na angliiski i gledah filma i nqma ni6to hubavo da ostavim na strana tova 4e avtorkata e re6ila da raz4upi "leko" obraza na vampirite no knigata ne e napisana izob6to dobre sujeta se varti okolo edno i sa6to za6to ne vzemete da pro4etete malko klasi4eska literatura ( Dostoevski - " voina i mir" , Gagol - "6inel" , 6ekspirovi istorii ) za da vidite kakva e razlikata ne 4e imam ne6to protiv horata koito haresvat knigite i filma no ne si padam po bezmisleni ne6ta
    (sajelqvam 4e ne pisa na balgarski v momenta )

Град
    Непостоянно

адски весело ми стана
    неска едно от моя клас чете книгата в часа по френски .. госпожата и разправя "Кво държиш бе" и тя неква я оставя под чина и вика АА не нищо .. и след 20 секунди БАМ цялата тухла с фантасмагории и размаза краката

Повече от фен
    Книгите са добри, филма е ужасен, а Роб е много грозен

Прочетох първите две книги и другите си ги спестя. Няма никво действие - колко са красиви вампирите (едва ли не топ-модели, излязли от някое списание) и едно и също, едно и също.. колко се обичат и направо да ти се догади. И книгите се едно съм ги писала аз... А за филма да не говорим, още по-зле. И ква е тая мания ;/ Като забозят някъде..

Оууу влюбена съм в Едуард

Айде и аз да се джойн в клуба на хейтърите ахаха. Книгите ме кефят до някъде, стават за задръстванията, ама верно са блудкави В последната авторката е била разгонена - само за секс се пише бати. Филма ни мЪ кефи, само саундтрака бива.

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Оууу влюбена съм в Едуард

Айде и аз да се джойн в клуба на хейтърите ахаха. Книгите ме кефят до някъде, стават за задръстванията, ама верно са блудкави В последната авторката е била разгонена - само за секс се пише бати. Филма ни мЪ кефи, само саундтрака бива.
    ти... нещо май си сънувала а?.... къде тоя секс бе майна,тя дори едва ли не изрязала подробностите на сцената със спането...

аман от неразбрали...

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от whaaaat
    Прочетох първите две книги и другите си ги спестя. Няма никво действие - колко са красиви вампирите (едва ли не топ-модели, излязли от някое списание) и едно и също, едно и също.. колко се обичат и направо да ти се догади. И книгите се едно съм ги писала аз... А за филма да не говорим, още по-зле. И ква е тая мания ;/ Като забозят някъде..
    айде пак... ем във втората книга почти ги няма вампирите ,но да бе само за тях приказват ,ма моля ви се....

на мен пък здрач много ми харесва .. зашо пък да няма аватари и коментари eDwarD e сладак мен лично филма си ми харесва както и на много други хора

Цитирай Първоначално написано от lqlqlqqqqqqqq
    на мен пък здрач много ми харесва .. зашо пък да няма аватари и коментари eDwarD e сладак мен лично филма си ми харесва както и на много други хора
    имате си фен тема
    Раят и адът са единствено в ума ни !

е имаме да ама аз па искам да кажа кфо мисля за филма нещ0 протиф ???

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от lqlqlqqqqqqqq
    е имаме да ама аз па искам да кажа кфо мисля за филма нещ0 протиф ???
    И ние двамата в Боби пием кафееееееееееееееееееееее еее!

Град
    Непостоянно

смееееееееееееееех

Град
    Sofia, Bulgaria
    Като гледах за първи път филма заспах. Трябва да призная на Майер бива я да пише книжчици за лека нощ
    После четох и книгата щото мой фр фенчета ме накараха
    И и в четирите тома едно и също: "Едуард обичам те! Не те засклужавам ти си толкова красив студен вампир дето не спи! Ухапи ме! Е*и ме" Тая книга става само за бой по главата с нея. И като се има предвид че и във всяка от книгите се краде някоя красива класическа любовна история и се прави на боза. На втората книга Новолуние пише: По ромео и жулиета. Кво по тая беше преписала всичко с малката разлика че е сменила имената А и тоя Робърт патинсън (едуард в филма) леле колко го гласят за филма не им блазе на гримьорите
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си