.
Отговор в тема
Страница 18 от 32 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 785

Град
    Sofia, Bulgaria
    А и щях да забравя хубавата новина!!!
    В хай клуб пише, че са спряли снимките на втората част щото съдят Майер за плагиатсвто!!!! Нейна състудентка твърди че още докато са били състудентки в колежа тя е била написала подобен разказ за момиче влюбено във вампир! И са съди Майер за плагиатсво. Късмет на жената
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от streamers
    А и щях да забравя хубавата новина!!!
    В хай клуб пише, че са спряли снимките на втората част щото съдят Майер за плагиатсвто!!!! Нейна състудентка твърди че още докато са били състудентки в колежа тя е била написала подобен разказ за момиче влюбено във вампир! И са съди Майер за плагиатсво. Късмет на жената
    гледай си работата ... измислено е... НЯХ!

Град
    Непостоянно
    абе момиче спри се ..
    при вяско отваряне на темата гледам само твои постове ..
    ако си толкова устата отивай в юридическия .. бахти тъпото дете

тази тема цъфти, бе...

Анти тема филма Здрач ако питате мене щото както и много други книги които са филмизиране има големиии различия и липсват сцениии
    а Относно книгата ... интересна е .. бестселър няма кво да се говори ... но огромните описания и забавеото действие дразни ... няма тръпка ... т.е. има но в един момент тя се губи ..

Цитирай Първоначално написано от woshata

адски весело ми стана
    неска едно от моя клас чете книгата в часа по френски .. госпожата и разправя "Кво държиш бе" и тя неква я оставя под чина и вика АА не нищо .. и след 20 секунди БАМ цялата тухла с фантасмагории и размаза краката

O.o, зле бе, зле. Тя "тухлата" да не е 50кг? Най-много половин кило да е..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Horrorwood
    Raybeez благодаря, че си го постнал, интересно.

Всъщност цялата история с манията, не е защото книгите са безкрайно интересни и хубави, а защото са добре рекламирани (при това постоянно рекламирани).
    Аз също ги прочетох, доста одавна, когато излязоха на английски тук. С две думи си губех времето, докато не можеш да мръдна от леглото, защото бях болна една седмица. И заключението за книгите беше, че 1вата не е толкова зле, и ако беше останала само една книга щеше да бъде поредния 'тийн роман'. Но после... 2рата е страшно отегчителна, ако не беше принципа ми, че щом съм почнала книга трябва да я довърша, сигурно нямаше да я дочета. 3тата наподобява нещо на първата, само дето нещата стават все по-лигави. 4тата е типичния американски хепи-енд и знаеш какво ще си кажат, какво ще направят и как ще свърши цялата книга докато си още на 2ра глава.
    Всъщност през всичките Бела се държи страшно инфантилно и неадекватно, чак на моменти се чудиш и авторката ли разсъждава по този недодялан начин или просто си е ей така написано.
    Връщам се на цитата, който беше даден. Насилническата част не я бях засекла (може би, защото не четох особено задълбочено), но все пак книгата е толкова лигава, че не успях да усетя никакво насилие (дори вампирите не пият кръв, какво насилие по-нататък?!).

И аз написах един роман май, ама трябваше да се изкажа най-накрая по въпроса.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    И книгите,и филмите са такава боза,че няма повече накъде
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Варна!!!
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    И книгите,и филмите са такава боза,че няма повече накъде
    +

Всички фенове/ки са ми омръзнали....Ама интересно е що въобще има такава голяма тъпория ????
    ...

май някой беще поспоменал че никой фен не се е влкючил в така УМНИЧКАТА ви дискусия ... ее доста безсмислена тема като цяло!! поне 90 % от потребителите които си изказват така некомпетентното мнение на са чели нито една от книгите, а иначе големите разбирачи,вече спорят и обиждат,се правят на кой съм аз, и явно се мислят за мн умни, ама за да спориш най-малкото трябва да си прочел книгата,и тогава вече да кажеш "не ми харесва", а не да се изказват разни тъпи мнения!Друг е въпроса че не всеки може да рочете книгата... най-малко за грамотни хора е :P та за тези дето мн разбират,айде първо да се напънат да я прочетат и след това да се правят на разбирачи но едва ли след това ще я разберат... не е за всеки!
    Книгите са супер и ако на някой не му е харесал филма да ги прочете,мн по-интересн са! Но вие си продължавайте в същия дух,повечето ви коментари са мн забавни

Град
    Horrorwood
    ^Има си фен-теми, анти-анти-фенке.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от 73567
    май някой беще поспоменал че никой фен не се е влкючил в така УМНИЧКАТА ви дискусия ... ее доста безсмислена тема като цяло!! поне 90 % от потребителите които си изказват така некомпетентното мнение на са чели нито една от книгите, а иначе големите разбирачи,вече спорят и обиждат,се правят на кой съм аз, и явно се мислят за мн умни, ама за да спориш най-малкото трябва да си прочел книгата,и тогава вече да кажеш "не ми харесва", а не да се изказват разни тъпи мнения!Друг е въпроса че не всеки може да рочете книгата... най-малко за грамотни хора е :P та за тези дето мн разбират,айде първо да се напънат да я прочетат и след това да се правят на разбирачи но едва ли след това ще я разберат... не е за всеки!
    Книгите са супер и ако на някой не му е харесал филма да ги прочете,мн по-интересн са! Но вие си продължавайте в същия дух,повечето ви коментари са мн забавни
    Ахъ! Ние сме тъпи и неграмотни аутсайдери, които се чудят как да си разнообразят ежедневието.
    Кажете, че сте прочели някоя класика или нещо от сорта на "Мъртвите сибирски полета", а не тая детска приказка.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

присъединявам се към темата мн хабен филм и да си кажа незнам кои е едуард ама ако е ония белчо -вампира главния е супер противен човек и е мн грозен точка

Мега фен
    Град
    София
    Гледах филма, а Новолуние за съжаление ме го подариха. Хора, прочетох 300страници от общо 570 и не се случва нищо. Тая Бела постоянно сънува едно и също, връзват я, има дупка в сърцето duuuuh.

Силно ви препоръчвам Българските хроники на Стефан Цанев
    Нямат нищо общо със Здрач и точно това му е хубавото. Пък и малко обща култура на подрастващите няма да им се отрази зле.

Голям фен Аватара на dark_wings
    Принципно не ме дразни нито филма,нито книгите.Ама не мога да кажа и че ми харесват и са ми от любимите.Просто ги намразих заради феновете

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от 73567
    Ти, джудженце мило, за грамотно и умно ли се имаш?
    Ето, скъпа, аз прочетох книгите, гледах филма, всичките са много тъпи. Всъщност само първата книга беше поносима. Реших да проверя, защо всички говорят за това, а аз дори не съм го чувала. Имало книга...и си я взех, после си взех и другите 3.... По- голяма простотия не знам дали съм чела. Но ти си мислиш, че като си прочела средно 1000 страници общо си вече грамотна? Толкова е очевидно, че не си чела нищо стойностно, нищо чудно, ако това са ти първите книги. Какви аргументи само изтъкваш....Не е за всеки, определено, само за полуграмотните е!

Give me your best shot motherfucker!

анти

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    смятай тва още ли е живо е баси така и не го изгледах тоя филм
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Утре излиза третата книга.Нямам търпение да си я купя

Град
    В думите на хората ;)
    Обикновена като видя блестящ мъж...той е педал...

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    баси якото

Град
    В думите на хората ;)
    http://www.bookstove.com/Fantasy/Why...wilight.623147
    95 причини да мразим Twilight
    П.П. Тва с блестящите вампири е открита гавра с произведения и истории като Ван Хелзинг,Сейлъмс Лот,Дракула,Интервю с Вампир,Носферату и много други...

буауаххаха, супер добри попадения ;д
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си