- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Анти
Ангели летят във траур бял...
Хора , тоя филм кефеШЕ ... ама вече на където и да се обърна само "Здрач" , "Новолуние", "Затъмнение" и "Зазоряване" са ми пред очите. Моите приятелки прекалиха вече на тая тема и адски ми писна , за това съм анти-фенски настроена. К'во му харесват на Робърт Патинсън не знам ... той е толкова грозеен![]()
голямя помия стана всичко около " вампиросаните" ужс ужс ужс !!!
Първоначално написано от Blo0DMoNey360
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
знаете ли какво си мисля аз? мисля си че е време да напрвим нещо смислено в темата и да си проведем един хубав дебат.Първоначално написано от puhen0to
пухчо, кажи ми. какво намираш в историята и с какво филмът и книгите ти направиха такова силно впечатление? какво ти харесва в тях?
Welcome to the end of the thought process.
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
![]()
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
На мен ми харесва начина по който Едуард обича Бела.Как я пази,как би направил всико за нея.Колко е мил е нежен с нея.Как не иска да я нарани.Колко силно я обича.А и самата история си е интересна.Първоначално написано от bishop
Мисля че puhen0to беше изразила мнението си за книгата още в началото на темата.
А,относно нежния Едуард-идеята за принца на бял кон не е от вчера и впечатлява всички момичета та даже и жени.По някое време обаче човек трябва да се оттърси от целия този изкривен свят на пепеляшка и спящата красавица.Хубаво е да има и такива книги,но...не станаха ли прекалено много?Не ви ли писна постоянно да четете една и съща история с различни корици?За мен лично моментът на напрежение го няма в тази книга-още от първите страници знаеш как ще завърши всичко.![]()
Първоначално написано от nadiusha
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Половината хора в темата даже не са чели книгите, за да изразят компетентно мнение по въпроса, така че не се впечатлявам много от няколкото прочетени страници. Това, че сте гледали филма, нищо не означава. Той си е некадърно направен, а книгите са нещо съвсем различно. Да, авторката е далеч от талантлив писател и няма някакъв стил в начина, по който е написала книгата. Да, вампирите и любовните истории с хепи-енда са клише. И какво? Поредицата все пак е завладяваща, въпреки всички причини да я мразим някои хора я обожаваме заради много неща - начина, по който са представени вампирите е нещо ново, показва ги не само като чудовища, а като същества със съществуващи чувства, любовта на Едуард и Бела, независимо колко е клиширана, е нещо, за което всеки мечтае и чрез описанията (и малко въображение) можеш да усетиш и преживееш сам (главната причина да се харесва почти само на момичета), чувствата в книгата напълно те завладяват и много, много други неща, които други хора са изброили по-добре от мен. Все пак мисля, че да не харесваш книгата може да бъде не само заради това, че самата книга е лоша, а защото не се припокрива с интересите ти - не на всеки му е интересно да чете за любов и вампири. За повечето хора това са отдавна изчерпани теми.
Много си праваПървоначално написано от WaterLilly
и мене мн ме дразнят хора дето не знаят нищо по дадена тема и пишат някви наизустени неща
![]()
Супер си ве!Тая тема я признавам!Три пъти У за Здрач-най-големия боклук![]()
Слушай ме сега-чела съм книгата,гледала съм филма-еми..немогат да ми харесат бе,девойче... А и ти гадателка ли си,кво си,че да казваш кой я е чел и кой не?!Първоначално написано от 73567
Никой не се прави на кой съм аз...е,има един -ТИ.След като тоооооооооолковамного харесвате тая боза изнесете се от тук и идете в безбройните други теми,в които филмът за хората е върхът!
![]()
Хм..това не е точен премер ,защоно хп-то СТАВА ЗА НЕЩО.Първоначално написано от unicorn_f
![]()
Мила,тук е АНТИ тема..не спори...всички сме настроени негативно към филма... по.добре излез от тая темаПървоначално написано от unicorn_f
![]()
аз съм под 15 и мразя филмаПървоначално написано от Jumbie483
300 мазни и дебели к.ура за феновете му![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Дразнат ме кифлите дето са големите фенки на здрач едуард и който ли да билоо големите фенки а даже не знаят че има още 4 книги и кат чуят книга аа мани бе ! ем фенки са големи и аз така мисля иначе филма е г/д хубав и книгите съм чел те са хубави !![]()
ni6to protiv filma zdra4 nqmam ... no toq edward v0000000000b6te ne e za tam...![]()
![]()
да за разлика от Бела която няма нищо общо с тая от книгата :PПървоначално написано от lipstik
частта с любофффтъъъъ някак си бих могъл да я приема. обаче тук идва проблемът с историята която в 90% от времето липсва, а в останалите 10% е блудкава и клиширана (дали не е като илиядата...). един добър критик би хванал една химиклака, би издраскал всичката баластра, би сбутал цялата история в 100 страници и би получил една сравнително поносима любовна книжка. (това е ако се абстрахираме от факта че повечето е плагиатствано от къде ли не). ще си призная, че не съм чел книгите, обаче след като в продължение на 2 часа във филма не се случи абсолютно нищо, просто не можах да се насиля да прочета още 500 (2000) страници, в които отново няма да се случи нищо. до тук с филма.Първоначално написано от lipstik
Когато една книга няма добро съдържание (история, сюжет), за д абъде тя стойностна, изказът и трябва да е на изключително високо ниво, да ти харесва начинът по който е написана. (тук просто не мога да пропусна д а спомена че всички които я четат я четат заради блудкавата история) Обаче всеки който е чел ми е казал че изказът не струва. трябва да се запитаме какво има тогава в книжките на майер, след като история и стил липсват.
последно, дразня се когато някое 13 годишно лапе, което в живота си друга книга не е прочело започва да се прехласва по прекрасната любоффф между едуард и бела, просто защото му липсва всякаква база за сравнение.
Оффтопик: ако толкин знаеше какво се случва, щеше да се обърне в гроба. същото се отнася и за оскар уайлд и компания.
Welcome to the end of the thought process.