- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Най-после! Доживях да видя анти-тема за Здрач![]()
Дразни ме тоя филм общо взето....поредната мания,която всички уж обичат а след година-две ще забравят
^^ I Love Rock music! ^^
мда, Кристен изглежда така, сякаш ще заспи, докато ходиПървоначално написано от unicorn_f
![]()
Бела е къде-къде..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
да Джейкъб е върха нямам търпение да го видя в НоволуниеПървоначално написано от lipstik
![]()
Филма и книгите адски ми харесват, но е супер дразнещо постоянно да ти дрънкат само за Здрач ... вече ще взема и аз да го намразя![]()
Пълен пеерас налиПървоначално написано от lipstik
![]()
.!.
Постоянно дрънкат за това, същата лигава история като с Токио Хотел и Джонъс Брадърс, някви пеераси дееба писна ми!
ощи един се обади неподготвенПървоначално написано от amusement
![]()
Тва се обърна нещо на фен-тема, а?
...
Your pseudo sunshine I don't need.
^ нещо такова обвиняват ме,че не харесвам филма и книгата и всичките му истории, като не им се харесва, да пишат във фен темата, не тук!
мхм мхм страхотна логика да ....Първоначално написано от amusement
Харесвам книгите..много,но филма-голяма тъпотия...не могат да изиграят чувствата и..изобщо всичко.А централното във филма е я тоя е вампир и после малко екшън,да се сбият за мацката.Онемявам като ми кажат-леле,това е най-хубавия филм на света!А Едуард..харесва ми,ама кво от тва,не е единствен.Има там нещо,което ме привлича в него,ама не съм от манячките,не говоря за него.
Абе какво стана с тая тема ???
В разцвета си ми беше любимата в тоя форум, а сега..
Всички се изредиха да кажат, колко много харесват Здрач, колко сладък е Едуард и (опази Боже) да обсъждат личните си предпочитания...
Анти-феновете трябва да се стегнат. Ах.. Здрач превзе и анти-фенове си.. срамота![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
^ да бе арее дигаме се на бунт с/у 'феновете'![]()
Stay up all night with the stars *
Уууу за гадната тема!![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Ае аз съм с тебеПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Имате си фен тема!!!Първоначално написано от Sarityyy
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Никой не те е питалПървоначално написано от Sarityyy
![]()
йей не съм самичкаПървоначално написано от MarkKnight
![]()
Stay up all night with the stars *
и аз.. разбира сеПървоначално написано от MarkKnight
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
такааа закакво ще спорим пак айде че ми е скучно![]()
ЕДНА СУТРИН МАЙЕР Е СТАНАЛА И СИ Е КАЗАЛА:ТАЯ РОУЛИНГ ДА НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА,ЧЕ ЕДУАРД ЩЕ УБИЕ ХАРИ![]()
![]()
С дървения материал който е изхабен за тая книга ше се отоплявам доживот на камина бе ей....
Даа практично мислене имаш.И няма да се харчиш за ток я.Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ЗДРАЧ И НАЛИ УЖ ПОРЕДИЦАТА БЕШЕ ЗА ТИЙНОВЕ...АМА ТАЯ МАЙЕР В 4ТАТА КНИГА СИ ГО Е НАПРАВИЛА ЗА ВЪЗРАСТНИ(КОИТО НЕЗНАЯТ-ДВАМАТА ГЛУПАЦИ ИМАТ НЕКВИ ЛИГОТНИЦИ)![]()
![]()
![]()
![]()
МИ КВО ДА КАЖА-ЧЕТОХ 1 И 2РАТА ЗАРАДИ НЕ КОЙ ДА Е-А ЗАРАДИ БФФ-МИ.ВИКАМ Й КАКВО СЕ ПРЕХЛАСВАШ ВЗЕМИ ДА ПРОЧЕТЕШ АКО НЕ ВАЗОВ ПОНЕ СТИВЪН КИНГ ИЛИ ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ...ГОСПОЖА МАЙЪР ИЛИ МАЙЕР Е ВЗАИМСТАВАЛА ОТ ТОЛКОВА ФИЛМИ И КНИГИ-ВАМПИРИТЕ СТАНАХА ПОПУЛЯРНИ В НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГРАФ ДРАКУЛА!АМА ЧЕ ЕДУАРД НЕ ИЗГЛЕЖДА РЕАЛИСТИЧНО ЗА СМЕТКА НА НЕ ТОЛКОВА РЕАЛИСТИЧНИЯ ГРАФ ДРАКУЛА!БЪФИ-УБИЙЦАТА НА ВАМПИРИ,ПОДЗЕМЕН СВЯТ,ИНТЕРВЮ С ВАМПИР,А БЛЕЙД?МНОГО ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ,А?ВАН ХЕЛСИНГ И ДРАКУЛА!ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ МАЙЕР ИМИТИРА СТИЛА НА РОУЛИНГ,НО НЕ МОЖЕ,ПРОСТО НЕ МОЖЕ!Е ЗАТОВА НЕ ХАРЕСВАМ И КНИГАТА И ФИЛМА...
МИ КВО ДА КАЖА-ЧЕТОХ 1 И 2РАТА ЗАРАДИ НЕ КОЙ ДА Е-А ЗАРАДИ БФФ-МИ.ВИКАМ Й КАКВО СЕ ПРЕХЛАСВАШ ВЗЕМИ ДА ПРОЧЕТЕШ АКО НЕ ВАЗОВ ПОНЕ СТИВЪН КИНГ ИЛИ ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ...ГОСПОЖА МАЙЪР ИЛИ МАЙЕР Е ВЗАИМСТАВАЛА ОТ ТОЛКОВА ФИЛМИ И КНИГИ-ВАМПИРИТЕ СТАНАХА ПОПУЛЯРНИ В НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ...ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГРАФ ДРАКУЛА!АМА ЧЕ ЕДУАРД НЕ ИЗГЛЕЖДА РЕАЛИСТИЧНО ЗА СМЕТКА НА НЕ ТОЛКОВА РЕАЛИСТИЧНИЯ ГРАФ ДРАКУЛА!БЪФИ-УБИЙЦАТА НА ВАМПИРИ,ПОДЗЕМЕН СВЯТ,ИНТЕРВЮ С ВАМПИР,А БЛЕЙД?МНОГО ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ,А?ВАН ХЕЛСИНГ И ДРАКУЛА!ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ МАЙЕР ИМИТИРА СТИЛА НА РОУЛИНГ,НО НЕ МОЖЕ,ПРОСТО НЕ МОЖЕ!Е ЗАТОВА НЕ ХАРЕСВАМ И КНИГАТА И ФИЛМА...