- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Хардкор здрач феновете нямат място в антифен темата на здрач. Имате си 29435721365 ФЕН теми в които да пишете. Тук се псува здрач и на който не му харесва, да се изнася.
Независимо дали на някой му пука или не, той се изказва ПО ТЕМАТА.Първоначално написано от lipstik
Филмът е тъп, абсурден, без никакво действие. Бела е грозна а едуард е пеерас. Храня, защото съм го гледал. Върнете ми 2та часа от живота!![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Бела не е грозна...Не я харесвате,защото е странна и е аутсайдер..Да,не е Мис Свят и не е най-привлекателното момиче на света,но пък да казвате,че е свиня,че е грозна и манджова....Не я харесвате,именно защото е странна,а хората не харесват странници...Не съм казаля,че 100% трябва да я харесвате...Не съм,но проявете убедителност,защо не я харесвате,а не дрънкайте само,че е грозна..Докажете го...И Едуард не е гей...Изобщо чела ли си книгите и гледала ли си филмите...Просто не видях момент,където Едуард да целува мъжкия вариант на Бела...
Или пък да се натиска с друго момче например......
Коч съм.Първоначално написано от JustLikeHeaven
Чакай малко... да докажа, че е грозна?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе аз не си падам по конвенционалните хубавици и предпочитам по-нестандартни такива. Но тя просто е противна. Никакъв секс няма в нея.
Искаш да кажеш,че гледаш дали става хубав секс от нея...Повярвай ми,все си мисля,че не е кварталната курва,която се натиска с всеки втори....Кристен може да е грозна,но де знаеш,че с такива като тебе едва ли се занимаваПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
1. Става въпрос за секс излъчване.
2. За да кажеш дали се занимава с такива като мен, трябва да дефинираш "такива като мен".
3. Ти нещо да не си и говорителка, че чак с какви се занимава взе да коментираш, както и каква е като характер и с кого се чука?
4. Когато започнете да приемате нападките срещу любимия си филм лично, става забавно...![]()
![]()
![]()
![]()
Едно клипче струва колкото 2356946 думи:
http://www.youtube.com/watch?v=Ttus0Lt3Gn8
Пффффф,много ми пука кой си,но си личи,че имаш привличане,ама само сексуалноПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
![]()
Пич,твоето секс излъчване отива право при Джоли,но за Бога,тя залязва
![]()
Мразя хората да пишат в грешните теми.
Специално за JustLikeHeaven: виж какво има тук
Your pseudo sunshine I don't need.
Първоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Струва ми се, че JustLikeHeaven прекалено много свързва актрисата с образа на Бела. Актрисата е истинска личност и има истински характер - ако харесваш нея добре. Обаче Бела не е истинска личност и, за разлика от Кристен, няма точно определен характер. Бела не е аутсайдер, просто Майер не е отделила достатъчно време да изгради характера й и я е оставила като едно момиче без никакви хобита, цели в живота, и чието постоянно настроение е депресия. Също така я е определила като доста повърхностна на места, което също е необичайно за един аутсайдер, тъй като те обикновено са хора, които в голяма степен знаят за света повече от другите и виждат по-дълбоката страна на нещата. А твърде голяма част от любовта й е описана как тя хвали отново, и отново, и отново божествената, несравнима красота на Едуард, а не дава никакво свястно описание на характера му, т.е - заплесва се по външния вид, както повечето хора, което донякъде я изкарва доста недорасла за възрастта си.
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
На това няма как да не отговоряПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
![]()
![]()
![]()
Американски пай не е сълзлива, лигава история за истинската любов и т.н...
Американски пай го харесват почти всички.. Не предимно момиченца от 10 до 16-17.. Предимно казвам.. четете внимателно, защото знам какво ще последва![]()
Това не е мания..
Доколкото знам няма книга Американски пай..
Всъщност филма е интересен...
Главните герои не са флегмава тийнейджърка и студено момче..
И последно.. Защо м**ка му решихте да сравнявате Здрач и Американски пай ?!
Нямате ли си други начини да се обосновете... ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
От доста време ти мяркам аватара и подписа и предполагам, че тва ще да е от филма, а?Първоначално написано от lipstik
Всъщност аз почнах да го гледам още кога излезна, нали много нашумя, а трябва да си информиран, та не можах да го догледам. Просто в този филм няма нищо, прекалено обикновен ли не знам и аз, сив и скучен с детска фантазия. Сега за книгата не знам, прочетох една страничка в магазина и ми се стори проста и елементарна като за 13-14 годишни.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Гледала съм го,интересен е,но не чак толкова колкото всички го изкарват.
Не е нищо особено,филм като филм...
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
някой като каже
-ЗДРАААААЧ
или
-ЕДУАРД
и ми се сере![]()
съква яко![]()
Първоначално написано от BlackForever
Ееее ми значи добре че е Здрач и Ед(h) - иначе щеше да страдаш от запек![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Пффффф,къде къде по-лоши филми ма от "Здрач"..."Здрач" е доста добър филм,каквото и да говорим!
.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Еми, ще ме прощавате, знам, че всеки си има право на мнение, ама какво печелите с тези анти- фен глупости... не ви харесва "Здрач", добре. Но да правите подобни теми и да нареждате... тъпо и изтъркано е.
Сигурна съм, че повечето от така наречените "хейтъри" дори не са гледали филма, но го мразят понеже стана прекалено хитов и това им се струва... не знам... странно?
Не ви разбитам, хора. Честно.
Ако сте с истински вкус към филмите и романтиката, то няма как "Здрач" да не ви хареса, защото е филм, в който е вложена много ценностна идея- за любовта, която е безгранична и няма спирки!
Както и да е, че много се отнесох... за мен такива теми за безсмислени, точа, че не харесвате даден филм, не ознчава, че трябва да натрапвате мнението си по този начин, защото има хора, които го обожават и вие няма да промените нищо от това с комплексарски теми.
Един красноречив факт: феновете на "Здрач" са МИЛИОНИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ ГО ХАРЕСВАТ, така че следващият път, когато пускате откачените си теми се замислете... има ли смисъл?
Първоначално написано от got2Bthe1
Забавни сте... какво да кажа за комплексари, които дори не умеят да пишат правилно. И какво викате? Правите си темичка, за да нареждате "Здрач"? Ха- ха... еми така е, глупавите хора като нямат какво друго да си кажат и такива прототии си правят... айде успех ви "хейтъри", продължавайте да... цитирам: тука храниме филма и книгата , ще имате успех, със сигурност!
![]()
![]()
![]()
![]()
Меко казано се заливам от смях като видя подобни теми... работата отива на по- скоро трагично, отколкото смешно, ама то цялото ни общество е сбъркано... извинявайте, не цялото! Но по- голямата част. Не искам да обидя хора, които ОБСЪЖДАТ смислени теми.
Ооо, я млъкни.
Обясни ми моля ти се какво означава "хейтър", че това сбъркано общество само на трагични неща ме учи.
Да ви таковам на англицизмите!
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Ми като чуеш "хейтър" се огледай в огледалото. Не знам как да ти го кажа по по- прост начин, за да ме разбереш. Мразите филма защо? Защото е много хитов, затова го мразите. И не се мисли за толкова важен, защото можеш да научиш много повече от това "сбъркано" общество, отколкото си мислиш. И още нещо... не ми казвай да мълча, защото нямаш правото. Ако не знаеш, форум е място, където хората да говорят, не да си мълчат.Първоначално написано от Hysteric_Bitch