- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
0т гъза устройва ли те???Първоначално написано от Gretii95
някой търсят внимание..ама вниманието се печели с малко сиво вещество![]()
ДА!Устройва ме!Ако искате и от п*****е си вадете злобата не ми пука!Първоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
Някой май се засегна?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еми..да то тази тема е направена само да се злобее,не за друго!Първоначално написано от Linns
тая тема е направена за анти-феновеПървоначално написано от Gretii95
ти беж далече![]()
Охх да не те обидих нещо....да не се разплачешПървоначално написано от Gretii95
Абе ти на колко си ми е много интересно...не повече от 12, нали?![]()
"Охх едуард любов моя!!! КОЛКО СИ КРАСИВ......." тва само няква пикла тъпа на 12 години мое го говориАре бегай...ходи се (няма да използвам разни думи забранени за момиченца на 12) ЛЮБУВАЙ на снимката на Грозника която държиш под възглавницата си...
Ей сега ще ти кажа какъв ми е проблема.Заглавието на темата е Анти-фен тема на Здрач.Ходи и пиши оди за Едуард във фен темата.Доволна ли си?А що се отнася до другия ти въпрос-не,овен ако ти не решиш.Първоначално написано от Gretii95
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Е филма изобщо не е лош,но определено го прехвалват вече ииии да,съжалявам,Едуард не е хубав,кво остава за красив
http://www.youtube.com/watch?v=VnZKmBqDaWk
The Sound Of Inevitability
Martyrs !!!
http://vbox7.com/play:7b7442cf
Първоначално написано от brokeninside13
![]()
![]()
![]()
смешна си бе момиче
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С.Не съм на 12 а на 14!
П.С.Не държа никви снимки под вазглавницата ми,но явно ти държиш под твоята
![]()
е кво нема лошо да съм смешна и забавнаПървоначално написано от Gretii95
тва е хубаво
мерси все пак..колкото до тва с снимките и възглавницата..... РАЗКРИ МЕ....леле сега кво ше праа...трябва да ги преместя под дюшека
![]()
ауу ма ти си на 14 .... начи си голяма пикла![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аре млъкни щото...
![]()
![]()
![]()
Ти на колко си та ще ми казваш да млъквам ако искам ще млъкна не си ми никаква за да ми казваш какво да правя!Първоначално написано от brokeninside13
Именно! Не виждам смисъл от тема в която хората да покават колко са злобни, това не говори хубаво за тях : ))Първоначално написано от Gretii95
Бай-Ганьовщина .. Мнн ограничени,заебете :]]Първоначално написано от Linns
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ооо.. наистина, темата е станала голяма обида за почитателите да Здрач (говоря за всички 'миченца влюбени в тоя пе'ал, дето и името не искам да му казвам... и OMG!!! има и пощурели фенове-момчета - ужас), попринцип не е много лоялно, но щом сте казали, че е за злосторене... дайте и аз да се включа
. Лошото е, че немога да ви кажа всичките си 'бисери' по темата, че ще ми се откачи ръката да ги пиша =]
Първо да ви кажа, че и аз съм от тези-заблудените, които изчетоха книгите и изгледаха филмите, създадени за тая, би трябвало романтична история, но аз повече се смях отколкото се просълзявах.
Най ме дразнят сравненията с Хари Потър. Когато прочетох една статия за: ...как Здрач измества Х. Потър от класациите и как С. Майер засенчва Роулинг... Беше нещо като: Тея НОРМАЛНИ ли са ??? Та, тя тая Стефани дори стил на писане няма, а я сложиха сред THE BEST !
Относно лудите фенове и фенки...(за които мечтата е брак с нашия робчу..) Всичко това с колекционирането на снимки, плакати, автографи... цялата тая 'зарибявка ще отмине.... поне се надявам. оОО дано, дано, че ми писна вече да ги гледам тея заблудени влюбени фьешънки (уникален правипис)!!!
Таа.. за тези, които все още не са гледали филмите и не са чели книгите (дано са повечко тея хора), един съвет от мен.. НЕДЕЙТЕ (ако разбира се не си търсите някоя хубавка комедийка) !!!
Ооо, аз изчетох цели 3, по нататък не можах. Даже на английски. Поне в българския фен превод са се постарали да сложат някое друго различно прилагателно и малко по смислени и дълги изречения ...Първоначално написано от JustRockGirl
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
въййй въййй тука стадо овце са нападнати от глутница вълци
А после що после половината се самоубивамебаси умрелите лапета
Първоначално написано от CeLyVka
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
И ограничението се изявява в какво по-точно? Гледах и 2та филма и останах безкрайно разочарована. Актьорската игра куцаше толкова много, че не е истина. Пиклата, играеща Бела е наистина трагична, спукала съм се от смях докато стенеше, когато спукваха от бой Едуард. А самия персонаж на Едуард е толкова лигав и бозист, че не е истина. Книгите са малко по-добре, да си призная даже с интерес ги четох, но не е нещо супер оригинално, невиждано, нечувано и т.н. Чела съм книги в пъти по-интересни и стойностни.Първоначално написано от SoStarstruck