- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Prosteno ti eПървоначално написано от Jesus
![]()
![]()
![]()
![]()
Cruel Intentions
А така ще се разберем с теб![]()
![]()
След време като прочетеш нещо стойностно ще разбереш че съм прав и изображения като това http://prikachi.com/users/erosennin/7r.jpg са нещо подигравателно към произведение станало абсолютен комерсиален хит без да има и грам заслуга
![]()
Първоначално написано от Jesus
Vuob6te nqmam namereniq da se zanimavam s tiq elementarni podigravki. Samo nqkvi hiper zle moje da im se kefqt.Na men filma mi haresva i tova e! i geroq e hiper gotin pukaite se ot qd!!!!!
Cruel Intentions
Ами книгата чела ли си е ? Ще ти издам тайна накрая ще се събераттова е доста не очаквано
![]()
tyyyp siПървоначално написано от Raybeez
![]()
Jesus to e qsno 4e 6te se suberat
![]()
i vse pak nqq nujda da mi kazva6 kvo 6te stane
![]()
![]()
Cruel Intentions
това ми на помня на филма push ужким не се знае какво ще стане обаче веднага се сещаш как ще свърши и се губи смисълаЩе има голяма драма едуард ще стане вегетарианец и няма да иска да е лиже
тя пък ще му каже че е много блед и че иска той да иде на солариум, там ще срещне едър негър с който ще станат гаджета и т.н и накрая ще се върне при онази пача
и тя ще стане безсмъртна като него и ще заживеят дълго и щастливо
![]()
Toi Eduard si e vegetarianec![]()
ae kakto i da e .. prismivai se prez onaq rabota mi e. Nqma da si promenq mnenieto za filma
no puk ti opredeleno mi stana protiven za razlika ot predi tova.
Cruel Intentions
Вампир вегетарианец това е иновацияТова е толкова възможно колкото и аз да имам крила
![]()
Тва е художествена измислица..Първоначално написано от Jesus
![]()
Ае стига вече сте се карали де..![]()
ako be6e gledal filma 6te6e da razbere6 kvo imam predvid pod vegetarianec![]()
ama nqq kvo da ti obqsnqvam... taka ili ina4e nqma da ti promenq mnenieto. samo 6te se habq.
Cruel Intentions
ето ти малко логика :
Кръв имат хората и животните, вампирите не живеят без кръв от където следва че е fake вега
Филма го няма хубаво качество иначе бих си изгубил 20 мин
ми добре вие си четете вашите неща,гледате си анимациите и никой не ви закача.а сега когато другите хора харесват нещо започвате да обиждате и да мразите наред!ми кво като не ви харесва филма,никой не ви пита!може да си запазите тъпите мнения за вас си.
![]()
seriozno li vapmirite pieli kruv ee ne znaex tctc
![]()
Cruel Intentions
стига сме казвали думата вампири че ще вземе ван хелсинг да го чуе![]()
Идеята ми беше друга, но вече няма значение
Според мен хора четящи такава литература ще станат като тези момичета който в момента гостуват на Милен Цветков и не знаят елементарни неща![]()
не мисля че четенто или гледането на определен стил книги и филми кара някой да истъпява.ти като четеш др книги да не би да си по уменвсичко си е до човека!
Когато видях, че "вампирите" в тоя филм/книга не се хранят с човешка кръв, ми стана ясно за каква простотия става въпрос.
Освен това момичето, което играе, е съвсем неадекватно - мънка, все нещо й е криво и т.н. Доста зле.
Сценарият сякаш са го вадили от роман на издателство "Арлекин".
Ако филмът се доближава до книгата, не знам кой луд би тръгнал да я чете.
Единственото хубаво нещо е момчето.. него добре са го докарали.
edit: забравих вампирът негър... аре не!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
обичам вампири толкова много, а така са ги оризирили в тази "книга"...даже от моя клас я четатвъобще...слаба работа.
само актьора е хубав и толкова![]()
Абе книгите не са ЧАК толкова лоши, стават за четене, ама не са 'велики' както всички побеснели тийнейджърки мрънкат. Признавам си, допадна ми да чета (поне през повечето време, защото на моменти беше супер отегчително), но чак да крещя, че съм била обичала някой си там... А на въпроса защо ги прочетох: бях попаднала на резюме, още преди да се говори за филм, за излизане в България и преди всички да заобичат въпросния Едуард.
Филма е абсолютна боза, съжалявам, че го гледах. На тема сюжет е абсолютно пренаписан, а главните герои и двамата се държат неадекватно.
И вече ме дразнят всичките тея истерии... прекалено е. Не мога да кажа, че 'хейтвам' всичко и всички, но почва да ми дразни окото цялата тая показност.
Your pseudo sunshine I don't need.
аз, аз!
ама опозицията никаква я няма - как да възприемеш сериозно човек, който твърди обратно на твоето, като
1) не може да пише и смята "иСтъпял" за правилно
2) пише на шльокавица и пита съвсем убедено "как може да делиш литературата на сериозна и несериозна"?
:/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хвала тебе Сиъне
Аз гарантирам, че след 2/3 месеца най-големите фенчета ще хейтят яко по "Здрач"-а.
Ще му мине модата хах
Gledax filma i pro4etox i 4 knigi 6toto nqma6e kvo da pravq, no ina4e Stephen King e prav “Both Rowling and Meyer, they’re speaking directly to young people… The real difference is that Jo Rowling is a terrific writer and Stephenie Meyer can’t write worth a darn. She’s not very good".A po princip bqx ostanala s vpe4atlqnieto 4e vampirate trqbva da vseqvat strax ama qvno az ne sum nared
+1Първоначално написано от Briseis
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Филмът направо ме уби. Всички вампири уж умират на сл. светлина, пък нашите блестяха. Бела пък беше напълно неадекватна през цялото време, изглеждаше сякаш няма никаква идея кво прави там и кви са тея хора около нея. Бейзболът ми се стори копнат от оная игра в ХП, ама знае ли човек. И според мен единственото хубаво нещо в целия филм беше Едуард. Не мога да си крива душата, много е хубав! ;д
Днес.. изгледах филма.. е не е толкова лош колкото го изкарвате..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!