.
Отговор в тема
Страница 7 от 32 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 785
    Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    И аз мисля, че не самият филм и книга дразнят, а истерията около тях. Както и с Хари Потър - аз и него го мразех по подразбиране (както в тая тема се мрази Здрач), но прочетох книгите и ми стана любим За Здрач също не бях чувала и ми стана интересно "що е то", гледах филма - хареса ми, нищо кой знае какво, ама и дупка не е само имам чувството, че повтаря някакси Queen of the damned, може и да не съм права, не съм чела книгата...

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    така, да си кажа и мойто мнение Отначало, когато се разнесе модата да харесваш здрач, се ядосах много и си мислех че е поредната тъпня и ме раздразни факта че всички го харесват, но след това като изгледах филма с една приятелка много ми хареса Прочетох и книгите и те също ме израдваха, е имаше и моменти които ме дразнеха, но все пак ми хареса историята. Но изключително много ме дразнят някои тъпи лигли, които изобщо не харесват самата книга или филма,а са прехласнати само по Едуард. Дразня се навсякъде да пише "о, колко е готин и сладък" и т.н. Той си е наистина хубав, ама постоянно да го пишят навсякъде ме нерви. Просто трябва да има мярка. Преди беше на мода оня тъпия мюзикъл със Зак Ефрон, направо го ненавиждам тоя филм, отвратителен е, но все пак всеки си има вкус. Така че всичко е относително, на някои им харесва едно, на други друго, важното е наистина да ти харесва а не просто щото е нашумяло и "модерно".
    взе ми буквите от клавиатурата
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    така, да си кажа и мойто мнение Отначало, когато се разнесе модата да харесваш здрач, се ядосах много и си мислех че е поредната тъпня и ме раздразни факта че всички го харесват, но след това като изгледах филма с една приятелка много ми хареса Прочетох и книгите и те също ме израдваха, е имаше и моменти които ме дразнеха, но все пак ми хареса историята. Но изключително много ме дразнят някои тъпи лигли, които изобщо не харесват самата книга или филма,а са прехласнати само по Едуард. Дразня се навсякъде да пише "о, колко е готин и сладък" и т.н. Той си е наистина хубав, ама постоянно да го пишят навсякъде ме нерви. Просто трябва да има мярка. Преди беше на мода оня тъпия мюзикъл със Зак Ефрон, направо го ненавиждам тоя филм, отвратителен е, но все пак всеки си има вкус. Така че всичко е относително, на някои им харесва едно, на други друго, важното е наистина да ти харесва а не просто щото е нашумяло и "модерно".

и аз съм на мнение като теб

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    somewhere over the rainbow
    Толкова изтъркана история..Още от първите страници се сещаш какво ще стане във втората книга.Повече от половината момичета в класа ми говорят само за тази скапана книга.Защо си мисля,че това е единствената книга,която някога са чели,освен специалното издание на "Космополитън" и "Хай Клуб"
    Женицата се е опитала да зариби умовете на наивните дванадесет годишни девойки и да заличи славата на "Хари Потър".Жалък опит...
    Благословена да е темата!Крайно време беше.

Град
    Инкогнито
    Поръчах да ми направят 20 копия на листове формат А4 с корицата на книгата и ще е направя тоалетна хартия Някой иска ли да си купи ?

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Поръчах да ми направят 20 копия на листове формат А4 с корицата на книгата и ще е направя тоалетна хартия Някой иска ли да си купи ?
    Предпочитам обикновената

Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Aз си мислих, че само аз не съм чела тая книга, па то кво се оказа.

Мен ми се струва, че тоя Едуард ще е новият Бил Каулиц, само че пак по-добре, че е от книга, да четат децата.
    е, по-мъжки е някакъв, ама един актьор ни прави филма, ни книгата. сюжетът е като за читанка за втори клас, горе-долу. не забравяйте - ако искате да успеете, в НИКАКЪВ случай не влагайте нещо сложно в книгата си и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ограничете главните си герои до 6-7. най-добре ще е да има два главни героя примерно, и те естествено да са влюбени един в друг. така ще можете да ги разделяте, събирате - каквото щете. :ь
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Horrorwood
    Казах, че истериите тип 'обичам едуард' и 'аз съм най-голямата фенка на здрач' са противни и прекалени, но...
    ... да повтаряш колко го мразиш на всеки срещнат е равностойно. А тук има няколко човека, които ако има как и монолог ще си водят, за да се докажат в някаква светлина. Замислете се и вие малко.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Aз си мислих, че само аз не съм чела тая книга, па то кво се оказа.

Мен ми се струва, че тоя Едуард ще е новият Бил Каулиц, само че пак по-добре, че е от книга, да четат децата.
    е стига моля те къде Едуард къде тоя Бил.... кво място за сравнение има изобщо... виж му тъпата мутра на Бил

Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    Казах, че истериите тип 'обичам едуард' и 'аз съм най-голямата фенка на здрач' са противни и прекалени, но...
    ... да повтаряш колко го мразиш на всеки срещнат е равностойно. А тук има няколко човека, които ако има как и монолог ще си водят, за да се докажат в някаква светлина. Замислете се и вие малко.
    Така си е.
    Обаче на мен ми идва някакси рефлексно като чуя Едуард и да си изразя негативното мнение срещу него.....всъщност това става и само като чуя думата "Здрач".

Нито филма съм гледала, нито книгата съм чела и се чудя дали изобщо да си губя времето...едва ли ще ми хареса. Обаче е уникално, че дори и антифеновете гледат хилма за да видят дали е толкова ужасен (за книгата вече не знам дали се чете). По този начин доста пари се печелят, еххх.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    YAY dylbok poklon! tova e tolkova geroi4na postupka! ako iska6 i v g... si gi mu6ni tiq 20 kopiq

Cruel Intentions

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    YAY dylbok poklon! tova e tolkova geroi4na postupka! ako iska6 i v g... si gi mu6ni tiq 20 kopiq
    бе той ще се бърше с тях невиждаш ли

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от HeartOfRaven
    Нито филма съм гледала, нито книгата съм чела и се чудя дали изобщо да си губя времето...едва ли ще ми хареса. Обаче е уникално, че дори и антифеновете гледат хилма за да видят дали е толкова ужасен (за книгата вече не знам дали се чете). По този начин доста пари се печелят, еххх.
    еми тъпо е да обсъждаш нещо което не си гледал/чел.....

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    бе той ще се бърше с тях невиждаш ли
    dam.. posle moje i da q izede sled kato se zabur6e. Da ne habi matrIala. puk i pari e daval 4ove4eca... tctc..

Cruel Intentions

Град
    Инкогнито
    Дадахте ми добра идея да му го пратя на едуард това използвано

Град
    Bucharest, Romania
    Дадахте ми добра идея да му го пратя на едуард това използвано
    Точно до Едуард нз как ще стигне.. освен да помолиш авторката да включи великото ти произведение в книгата...

Cruel Intentions

Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от BlackaTBW
    това е тоооолкова на място...
    анти-феновете вдигат много повече шум и създават истерия във форума

Град
    Инкогнито
    ние сме единни

Град
    ТУК
    вие сте фанатици

Град
    Тепетата
    ИСТИНСКА ТЕМА !
    Time is all I got

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    искам си двата часа,които отделих на филма!!!
    Омърсил си се!
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    Инкогнито
    хейтъри от кофата добре дошли

Всъщност не знам какво толкова го мразите филма.Както казаха преди мен,тъпата част е тази с превземането: "Едуард е толкова сладък" и тн.Аз си признавам филма ми харесва горе долу.Филм като филм...обикновен.Няма нищо толкова специално,че да те впечали до такава степен,че само за това да говориш.Книгата също съм я чела и за нея вече мога да кажа,че много ме дразни.Прекалено много подробности има в нея,които могат да бъдат спестени.

Град
    Някъде по широкия свят...
    кур за "Здрач" супер изтъркан сюжет ,много недообмислени неща-поредната простотия тип Хари Потър.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си