.
Отговор в тема
Страница 8 от 32 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 785
    Може би нямаше да има такава тема , ако 10 годишните "влюбени" до уши в Едуард / Робърт Патинсън/ не бяха псунали темите , с едно и също заглавие и не бяха писали едни тъпи мнения ,които вече бяха споменати в други мнения , нали ? Разбирам ви ,че ви писна , навсякъде "Здрач" по списанията , 3 месеца бше в киното . по форумите , навсякъде е ! .Аз харесвам и книгите и филма , не обичам героите , няма да се женя за тях , но и не ги мразя . казвам мнение .
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

Град
    Сливен
    Пълна американска боза за мене А за тези които харесват филма нямам нищо напротив.Всеки със своя вкус. Но определено не може да се сравнява с A walk to remember и Titanic Наистина много са дразнещи тези фенки със превземанията много е сладък бла бла бла Но както казах всеки си има различен вкус
    Get what you can and never get back

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Хм.. в Ямбол и дума не ставаше за това чудо, за което съм щастлив, ама почнаха да лепят плакати!
    Въпреки това, никой не им обръща внимание

И филма и книгата са си супер !!! И по изказването ,че е помия ще цитирам една приятелка "Може и да е помия , но ме прави щастлива ! "

Град
    Инкогнито
    Ех каква яка тема пълна с омраза

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Ех каква яка тема пълна с омраза
    nz dali si zabelqzal.. oba4e to4no temata kato trugva da zamira i ti vinagi se namesva6 sus razni "ax 4e gotina tema" "ax kolko omraza br" "dobre do6li na si4ki" i razni takiva.. ot tiq 12 stranici polovinata sa samo ot teb izpisani

Cruel Intentions

Град
    Инкогнито
    нали трябва да подклаждам омразата за да не умре

Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    еми тъпо е да обсъждаш нещо което не си гледал/чел.....
    Достатъчно знам за този филм, за да преценя дали искам да го гледам или да чета книгата. Аз ако ти кажа някой филм, чийто жанр не харесваш едва ли ще се изразиш положително.

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от HeartOfRaven
    еми тъпо е да обсъждаш нещо което не си гледал/чел.....
    Достатъчно знам за този филм, за да преценя дали искам да го гледам или да чета книгата. Аз ако ти кажа някой филм, чийто жанр не харесваш едва ли ще се изразиш положително.
    еми удряш на камак ,филмов маниак съм.Всякакви жанрове са ми интересни, а колкото до това че може да знаеш достатъчно,еми щом така смяташ здраве да е ;]

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Пълна американска боза за мене А за тези които харесват филма нямам нищо напротив.Всеки със своя вкус. Но определено не може да се сравнява с A walk to remember и Titanic Наистина много са дразнещи тези фенки със превземанията много е сладък бла бла бла Но както казах всеки си има различен вкус
    Еми да айде Здрач който има хепи енд да го сравняваме с тези двата които все завършват с някои умрял.....

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от voLtage
    ИСТИНСКА ТЕМА !
    "извадка от дневника на едно Емо"

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Пълна лиготия
    "мъжки полов орган" за Здрач!

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx
    Пълна лиготия
    "мъжки полов орган" за Здрач!
    е ... добре баси баналното дет стана с тая реплика поне оригинални бъдете

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    филма е супер,..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Тая тема се обърна на нападки между "първолаци". Хейта е много детски.
    По темата, филма не ми харесва. Гледах го първия път и заспах, пробвах втори път, но пак същото. Мнооого малко са новите филми, които стават за нещо. Ако беше само "Здрач", но не е. Има толкова много БОЗИ...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

еми удряш на камак ,филмов маниак съм.Всякакви жанрове са ми интересни, а колкото до това че може да знаеш достатъчно,еми щом така смяташ здраве да е ;]
    Гледала съм няколко трейлъра, чела съм сюжета и не ме грабна...не ми направи впечатление. Не съм човек, който да се влияее чак толкова от хорското мнение, че да пиша в хейт темата, за да се правя на много яка. Гледала съм пълни простотии и съм си губила времето достатъчно и сега икам да гледам стойностни работи. Ако имам достатъчно време ще седна най-накрая да го изгледам този филм и ако ми хареса първо на теб ще ти кажа.

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Уникално тъпия филм :X чак съжалявам,че загубих 2 часа от живота си да го гледам ( една фр ме накара).. >< евала за темата!

..this world is watching me..

Град
    Shinigamiville
    Гледала съм няколко трейлъра, чела съм сюжета и не ме грабна...не ми направи впечатление. Не съм човек, който да се влияее чак толкова от хорското мнение, че да пиша в хейт темата, за да се правя на много яка. Гледала съм пълни простотии и съм си губила времето достатъчно и сега икам да гледам стойностни работи. Ако имам достатъчно време ще седна най-накрая да го изгледам този филм и ако ми хареса първо на теб ще ти кажа.
    ще оценя честа която ми отдаваш

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от HardcoreSyndrome
    Тая тема се обърна на нападки между "първолаци". Хейта е много детски.
    По темата, филма не ми харесва. Гледах го първия път и заспах, пробвах втори път, но пак същото. Мнооого малко са новите филми, които стават за нещо. Ако беше само "Здрач", но не е. Има толкова много БОЗИ...
    и аз така мисля... напоследък от тъп по тъп филм праят... е тоя "да прецакаш важен ден" си е прясно доказателство ...

Ако го казваш с ирония вече преиграваш, защото мисля, че не вложих никакви лоши чувства в постовете си и не съм те обидила по никакъв начин. Ако не е, айде лека вечер и със здраве.

Едва ли някъде има толкова много некомпетентни мнения,събрани на куп.

Град
    Shinigamiville
    Ако го казваш с ирония вече преиграваш, защото мисля, че не вложих никакви лоши чувства в постовете си и не съм те обидила по никакъв начин. Ако не е, айде лека вечер и със здраве.
    еми имаше си малко ирония,но си помислих че и ти ме иронизираш,но щом не си,се извинявам и се надявам да не останеш с лошо впечетление

Цитирай Първоначално написано от Elichka666
    Едва ли някъде има толкова много некомпетентни мнения,събрани на куп.
    като ти видя аватара и подписа не искам да знам какво е компетентно мнение за теб
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Виж сега...Не желая да ми цитираш мненията.С това изказване ме притесни изключително много.Аз не искам ти да отделяш от ценното си време,за да се занимаваш с некомпетентни хора като мен.Намери някой на твоето ниво. Ако има такива.

Аааа.. не не
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си