- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Може би нямаше да има такава тема , ако 10 годишните "влюбени" до уши в Едуард / Робърт Патинсън/ не бяха псунали темите , с едно и също заглавие и не бяха писали едни тъпи мнения ,които вече бяха споменати в други мнения , нали ? Разбирам ви ,че ви писна , навсякъде "Здрач" по списанията , 3 месеца бше в киното . по форумите , навсякъде е! .Аз харесвам и книгите и филма , не обичам героите , няма да се женя за тях , но и не ги мразя . казвам мнение
.
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Пълна американска боза за менеА за тези които харесват филма нямам нищо напротив.Всеки със своя вкус.
Но определено не може да се сравнява с A walk to remember и Titanic
Наистина много са дразнещи тези фенки със превземанията много е сладък бла бла бла
Но както казах всеки си има различен вкус
![]()
Get what you can and never get back
Хм.. в Ямбол и дума не ставаше за това чудо, за което съм щастлив, ама почнаха да лепят плакати!![]()
Въпреки това, никой не им обръща внимание![]()
И филма и книгата са си супер !!! И по изказването ,че е помия ще цитирам една приятелка "Може и да е помия , но ме прави щастлива ! "
Първоначално написано от Jesus
nz dali si zabelqzal.. oba4e to4no temata kato trugva da zamira i ti vinagi se namesva6 sus razni "ax 4e gotina tema" "ax kolko omraza br" "dobre do6li na si4ki" i razni takiva.. ot tiq 12 stranici polovinata sa samo ot teb izpisani
Cruel Intentions
нали трябва да подклаждам омразата за да не умре![]()
Достатъчно знам за този филм, за да преценя дали искам да го гледам или да чета книгата. Аз ако ти кажа някой филм, чийто жанр не харесваш едва ли ще се изразиш положително.Първоначално написано от puhen0to
еми удряш на камак ,филмов маниак съм.Всякакви жанрове са ми интересни, а колкото до това че може да знаеш достатъчно,еми щом така смяташ здраве да е ;]Първоначално написано от HeartOfRaven
Еми да айде Здрач който има хепи енд да го сравняваме с тези двата които все завършват с някои умрял.....Първоначално написано от leoparda93sl
"извадка от дневника на едно Емо"Първоначално написано от voLtage
Пълна лиготия![]()
"мъжки полов орган" за Здрач!
е ... добре баси баналното дет стана с тая реплика поне оригинални бъдетеПървоначално написано от ParadOx
![]()
филма е супер,..![]()
![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Тая тема се обърна на нападки между "първолаци". Хейта е много детски.
По темата, филма не ми харесва. Гледах го първия път и заспах, пробвах втори път, но пак същото. Мнооого малко са новите филми, които стават за нещо. Ако беше само "Здрач", но не е. Има толкова много БОЗИ...
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Гледала съм няколко трейлъра, чела съм сюжета и не ме грабна...не ми направи впечатление. Не съм човек, който да се влияее чак толкова от хорското мнение, че да пиша в хейт темата, за да се правя на много яка. Гледала съм пълни простотии и съм си губила времето достатъчно и сега икам да гледам стойностни работи. Ако имам достатъчно време ще седна най-накрая да го изгледам този филм и ако ми хареса първо на теб ще ти кажа.Първоначално написано от puhen0to
![]()
Уникално тъпия филм :X чак съжалявам,че загубих 2 часа от живота си да го гледам ( една фр ме накара).. >< евала за темата!
..this world is watching me..
ще оценя честа която ми отдавашПървоначално написано от HeartOfRaven
![]()
и аз така мисля... напоследък от тъп по тъп филм праят... е тоя "да прецакаш важен ден" си е прясно доказателство ...Първоначално написано от HardcoreSyndrome
Ако го казваш с ирония вече преиграваш, защото мисля, че не вложих никакви лоши чувства в постовете си и не съм те обидила по никакъв начин. Ако не е, айде лека вечер и със здраве.Първоначално написано от puhen0to
![]()
Едва ли някъде има толкова много некомпетентни мнения,събрани на куп.![]()
еми имаше си малко ирония,но си помислих че и ти ме иронизираш,но щом не си,се извинявам и се надявам да не останеш с лошо впечетлениеПървоначално написано от HeartOfRaven
![]()
като ти видя аватара и подписа не искам да знам какво е компетентно мнение за тебПървоначално написано от Elichka666
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Виж сега...Не желая да ми цитираш мненията.С това изказване ме притесни изключително много.Аз не искам ти да отделяш от ценното си време,за да се занимаваш с некомпетентни хора като мен.Намери някой на твоето ниво.Ако има такива.
![]()
Аааа.. не не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...