.
Отговор в тема
Страница 14 от 32 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 785
    Оф всички са побъркахте с тоз Здрач...анти фен теми,фен теми бла бла бла...толкова ли е велик тоз филм?

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Оф всички са побъркахте с тоз Здрач...анти фен теми,фен теми бла бла бла...толкова ли е велик тоз филм?
    ДА

Град
    Непостоянно

ако не ме мързеше бих изчела всички страници на тая тема
    имам чувството че ще се смея много
    .!.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    Цитирай Първоначално написано от woshata

abe ima i po zabavni temi
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от woshata

Имаш грешно чувство.Ще видиш само хора които не харесват Здрач и се правят на много "оригинални" като пускат някакви "яки" правени с Paint снимки .Поне качествно да бяха направени,че поне да не се излагат само с тъпотата си...

Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    ДА
    БРАО!

Нищо особено, дори бих казал филм без сюжет и идея. Прехвалена боза.
    Scorpions forever!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от StillLovingYou
    ако беше такъв нямаше да се харесва на толкова много хора,а той се харесва така че..

тоя аргумент е толкова тъп.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Някъде по широкия свят...
    Титаник също се харесва на много хора ,но е факт ,че също така и не се харесва от много хора ,за този "Здрач" картинката не е по-различна ,има елементарен ,леко краден сюжет ,глупава реализация и поредното натякване на "величието" на любовта ,с три думи : Филма не става!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    ако беше такъв нямаше да се харесва на толкова много хора,а той се харесва така че..
    харесва се предимно от хора под 14
    .!.

не е вярно аз съм на 17 и половината ми клас е запален по книгите и не само моя клас,другите също на по 16/17 год няма значение кой на кокло години е за да хареса нещо.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Уууу намерих я темата. Около ч седмица тука ми надуваха главата, колко бил добър тоя филм, колко бил невероятен, различен, добре измислен, направен и кво ли не. Ок реших аз снощи да седна да го изгледам филмчето и останах със следния поглед . КОЙ ГИ СПОНСОРИРА ТЕЯ ФИЛМИ БЕ ?????? Вампири светят като диаманти на светлина ???? Какво подяволите ?? Чел съм гледам съм по филми, че са адски силни и бързи вярно, но не знаех, че супермен изглежда жалък пред тях. Ноо както и през целия филм си мислех и видях накрая директора и режисьора са ЖЕНИ ето защо филма е толкова блудкав. Адски много недосмислици. Във филма малко гравитацията не действаше . Когато спря вана да не я удари госпожицата цялото училище го видя това, тоя негъра от вана видя, че тоя си е сложил ръката ТОЧНО на изкривеното, но естествено както във всеки американски филм той си остана напълно анонимен . Те бяха изключително бледи, студени и ходят от не знам си коя година в това училище обаче никой не знае за тях и те са си просто децата??? Или аз съм малоумен, че този филм не можах да разбера половината от него, или просто филма беше направен без грамчец замисъл. Дали им пари айде правете простотий. Ако можех да стана филмов критик такива филми нямаше да излизат. Искам си 2-та часа живот обратно!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Уууу намерих я темата. Около ч седмица тука ми надуваха главата, колко бил добър тоя филм, колко бил невероятен, различен, добре измислен, направен и кво ли не. Ок реших аз снощи да седна да го изгледам филмчето и останах със следния поглед . КОЙ ГИ СПОНСОРИРА ТЕЯ ФИЛМИ БЕ ?????? Вампири светят като диаманти на светлина ???? Какво подяволите ?? Чел съм гледам съм по филми, че са адски силни и бързи вярно, но не знаех, че супермен изглежда жалък пред тях. Ноо както и през целия филм си мислех и видях накрая директора и режисьора са ЖЕНИ ето защо филма е толкова блудкав. Адски много недосмислици. Във филма малко гравитацията не действаше . Когато спря вана да не я удари госпожицата цялото училище го видя това, тоя негъра от вана видя, че тоя си е сложил ръката ТОЧНО на изкривеното, но естествено както във всеки американски филм той си остана напълно анонимен . Те бяха изключително бледи, студени и ходят от не знам си коя година в това училище обаче никой не знае за тях и те са си просто децата??? Или аз съм малоумен, че този филм не можах да разбера половината от него, или просто филма беше направен без грамчец замисъл. Дали им пари айде правете простотий. Ако можех да стана филмов критик такива филми нямаше да излизат. Искам си 2-та часа живот обратно!!!!!!
    прочети книгата и ще разбереш

Град
    Непостоянно
    не е вярно аз съм на 17 и половината ми клас е запален по книгите и не само моя клас,другите също на по 16/17 год няма значение кой на кокло години е за да хареса нещо.
    Сама казваш .. по книгите.
    Колкото и бозаво да е вярвам че като книга струва поне мааааалко повече от НЕРЕАЛНИЯ УНИКАЛНИЯ НЕВЕРОЯТНИЯ филм
    .!.

Охх..исках да коментирам тва мнение ще се извинявам за офф топика и ще говоря общо,защо по дяволите всички използват фактора,че "всички го правят" или "на много хора им се харесва" .Супер тъпо е! Ако така се водех покрай това че "много хора го правят" щях досега да съм егати пропадняка
    Уаау той се харесва на много хора? Значи НАИСТИНА велик! Толкова съм просветена!
    Аз съм си казвала мнанеието по Здрач,филма не-е-толкова-лош,обаче като вземат всички да го хвалят,та прехвалят лепвайки етикета на "НЕВЕРОЯТЕН" филм се изнервям супер много...всичко е заради рекламата...

Град
    В сърцето му!
    Филмът не е нищо особено! Измислица...Всички 11 годишни са луди по него въпреки че не виждам защо.

Аll the actors are ugly and there is no such thing as vampires.
    The movie got famous in USA just because of the author of the book - Marta...something... she wrote like 5 books and they were pretty cool because you could imagine your own characters. Everyone who has read the book (i read it too) doesn't like the movie.

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    Филмът не е нищо особено! Измислица...Всички 11 годишни са луди по него въпреки че не виждам защо.

The movie got famous in USA just because of the author of the book - Marta...something... she wrote like 5 books and they were pretty cool because you could imagine your own characters. Everyone who has read the book (i read it too) doesn't like the movie.
    Боже....тва беше пък върха на тъпотията... тва от къде го копна ?????????

Град
    Непостоянно
    От някъде където мислят доста по-трезво ..
    .!.

Град
    В сърцето му!
    Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna

Боже....тва беше пък върха на тъпотията... тва от къде го копна ?????????
    Защо трябва да съм го копирала..Фимлът е поредната Американска измислица и отговраря на Американския живот. (Без вампирската част ест...) Момичетата го харесват защото те влизат в ролята на Белла - ново училище, приятели и т.н..
    Не виждам българите на какво се кефят?
    Не знам и аз..просто ей така ми хрумна да го напиша на английски

Град
    Сливен
    Хах бил велик Това вече ме убиии Когато стигне Властелинът на пръстените или Междузвездни войни тогава ще е велик.Няма по-велики филми от тях
    Get what you can and never get back

Те и наркотиците се харесват на много хора.
    Scorpions forever!

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Когато стигне Властелинът на пръстените или Междузвездни войни тогава ще е велик.Няма по-велики филми от тях
    Айде бе...
    Scorpions forever!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Хах бил велик Това вече ме убиии Когато стигне Властелинът на пръстените или Междузвездни войни тогава ще е велик.Няма по-велики филми от тях
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

С музиката да се срещнем пак се разбрах -
    и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
    Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
    а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове