Цитирай Първоначално написано от 73567
май някой беще поспоменал че никой фен не се е влкючил в така УМНИЧКАТА ви дискусия ... ее доста безсмислена тема като цяло!! поне 90 % от потребителите които си изказват така некомпетентното мнение на са чели нито една от книгите, а иначе големите разбирачи,вече спорят и обиждат,се правят на кой съм аз, и явно се мислят за мн умни, ама за да спориш най-малкото трябва да си прочел книгата,и тогава вече да кажеш "не ми харесва", а не да се изказват разни тъпи мнения!Друг е въпроса че не всеки може да рочете книгата... най-малко за грамотни хора е :P та за тези дето мн разбират,айде първо да се напънат да я прочетат и след това да се правят на разбирачи но едва ли след това ще я разберат... не е за всеки!
Книгите са супер и ако на някой не му е харесал филма да ги прочете,мн по-интересн са! Но вие си продължавайте в същия дух,повечето ви коментари са мн забавни
Ахъ! Ние сме тъпи и неграмотни аутсайдери, които се чудят как да си разнообразят ежедневието.
Кажете, че сте прочели някоя класика или нещо от сорта на "Мъртвите сибирски полета", а не тая детска приказка.