.
Отговор в тема
Страница 19 от 32 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 785
    Град
    Shinigamiville
    пф тая тема пак ли се съживи от нищото....

Град
    В пустинята,нагрята от пясъчни съдби
    Анти
    Ангели летят във траур бял...

oh az bqh vliubena v Eduard
    ina4e filma ne mi haresa hi4

Хора , тоя филм кефеШЕ ... ама вече на където и да се обърна само "Здрач" , "Новолуние", "Затъмнение" и "Зазоряване" са ми пред очите. Моите приятелки прекалиха вече на тая тема и адски ми писна , за това съм анти-фенски настроена. К'во му харесват на Робърт Патинсън не знам ... той е толкова грозеен голямя помия стана всичко около " вампиросаните" ужс ужс ужс !!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Blo0DMoNey360
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    И книгите,и филмите са такава боза,че няма повече накъде
    +
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    знаете ли какво си мисля аз? мисля си че е време да напрвим нещо смислено в темата и да си проведем един хубав дебат.

пухчо, кажи ми. какво намираш в историята и с какво филмът и книгите ти направиха такова силно впечатление? какво ти харесва в тях?
    Welcome to the end of the thought process.

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Цитирай Първоначално написано от bishop
    знаете ли какво си мисля аз? мисля си че е време да напрвим нещо смислено в темата и да си проведем един хубав дебат.

пухчо, кажи ми. какво намираш в историята и с какво филмът и книгите ти направиха такова силно впечатление? какво ти харесва в тях?
    На мен ми харесва начина по който Едуард обича Бела.Как я пази,как би направил всико за нея.Колко е мил е нежен с нея.Как не иска да я нарани.Колко силно я обича.А и самата история си е интересна.

Град
    somewhere over the rainbow
    Мисля че puhen0to беше изразила мнението си за книгата още в началото на темата.
    А,относно нежния Едуард-идеята за принца на бял кон не е от вчера и впечатлява всички момичета та даже и жени.По някое време обаче човек трябва да се оттърси от целия този изкривен свят на пепеляшка и спящата красавица.Хубаво е да има и такива книги,но...не станаха ли прекалено много?Не ви ли писна постоянно да четете една и съща история с различни корици?За мен лично моментът на напрежение го няма в тази книга-още от първите страници знаеш как ще завърши всичко.

Цитирай Първоначално написано от nadiusha
    Хора , тоя филм кефеШЕ ... ама вече на където и да се обърна само "Здрач" , "Новолуние", "Затъмнение" и "Зазоряване" са ми пред очите.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Половината хора в темата даже не са чели книгите, за да изразят компетентно мнение по въпроса, така че не се впечатлявам много от няколкото прочетени страници. Това, че сте гледали филма, нищо не означава. Той си е некадърно направен, а книгите са нещо съвсем различно. Да, авторката е далеч от талантлив писател и няма някакъв стил в начина, по който е написала книгата. Да, вампирите и любовните истории с хепи-енда са клише. И какво? Поредицата все пак е завладяваща, въпреки всички причини да я мразим някои хора я обожаваме заради много неща - начина, по който са представени вампирите е нещо ново, показва ги не само като чудовища, а като същества със съществуващи чувства, любовта на Едуард и Бела, независимо колко е клиширана, е нещо, за което всеки мечтае и чрез описанията (и малко въображение) можеш да усетиш и преживееш сам (главната причина да се харесва почти само на момичета), чувствата в книгата напълно те завладяват и много, много други неща, които други хора са изброили по-добре от мен. Все пак мисля, че да не харесваш книгата може да бъде не само заради това, че самата книга е лоша, а защото не се припокрива с интересите ти - не на всеки му е интересно да чете за любов и вампири. За повечето хора това са отдавна изчерпани теми.

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Половината хора в темата даже не са чели книгите, за да изразят компетентно мнение по въпроса, така че не се впечатлявам много от няколкото прочетени страници. Това, че сте гледали филма, нищо не означава. Той си е некадърно направен, а книгите са нещо съвсем различно. Да, авторката е далеч от талантлив писател и няма някакъв стил в начина, по който е написала книгата. Да, вампирите и любовните истории с хепи-енда са клише. И какво? Поредицата все пак е завладяваща, въпреки всички причини да я мразим някои хора я обожаваме заради много неща - начина, по който са представени вампирите е нещо ново, показва ги не само като чудовища, а като същества със съществуващи чувства, любовта на Едуард и Бела, независимо колко е клиширана, е нещо, за което всеки мечтае и чрез описанията (и малко въображение) можеш да усетиш и преживееш сам (главната причина да се харесва почти само на момичета), чувствата в книгата напълно те завладяват и много, много други неща, които други хора са изброили по-добре от мен. Все пак мисля, че да не харесваш книгата може да бъде не само заради това, че самата книга е лоша, а защото не се припокрива с интересите ти - не на всеки му е интересно да чете за любов и вампири. За повечето хора това са отдавна изчерпани теми.
    Много си права и мене мн ме дразнят хора дето не знаят нищо по дадена тема и пишат някви наизустени неща

Супер си ве!Тая тема я признавам!Три пъти У за Здрач-най-големия боклук

Цитирай Първоначално написано от 73567
    май някой беще поспоменал че никой фен не се е влкючил в така УМНИЧКАТА ви дискусия ... ее доста безсмислена тема като цяло!! поне 90 % от потребителите които си изказват така некомпетентното мнение на са чели нито една от книгите, а иначе големите разбирачи,вече спорят и обиждат,се правят на кой съм аз, и явно се мислят за мн умни, ама за да спориш най-малкото трябва да си прочел книгата,и тогава вече да кажеш "не ми харесва", а не да се изказват разни тъпи мнения!Друг е въпроса че не всеки може да рочете книгата... най-малко за грамотни хора е :P та за тези дето мн разбират,айде първо да се напънат да я прочетат и след това да се правят на разбирачи но едва ли след това ще я разберат... не е за всеки!
    Слушай ме сега-чела съм книгата,гледала съм филма-еми..немогат да ми харесат бе,девойче... А и ти гадателка ли си,кво си,че да казваш кой я е чел и кой не?! Никой не се прави на кой съм аз...е,има един -ТИ.След като тоооооооооолковамного харесвате тая боза изнесете се от тук и идете в безбройните други теми,в които филмът за хората е върхът!

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    абе кво ви пука колко време ще трае фен вълната на Здрач??? Който го харесва,ще го харесва и след 5 год,може би просто тогава няма да се вдига толкова мн шум!Като ХП все още има мн мн фенове,но те си пишат спокойно в фен сайтовете му и не тормозят никого....
    Хм..това не е точен премер ,защоно хп-то СТАВА ЗА НЕЩО.

Ми да,и все пак си е любовна история.Здрач какво е-любовна история и намесени вампири,ами по различно е от другите романтични филми,които не са малко!Според някои тук,филма не е интересен,защото няма нещо ново,но щеше ли да се харесва на толкова много,ако наистина беше просто обикновенна любовна история.
    Мила,тук е АНТИ тема..не спори...всички сме настроени негативно към филма... по.добре излез от тая тема

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    йей една хубава тема най-накрая :P
    тоя Здрач (филма) ми е страшно...противен и безинтересен.. а и с тея Вампири
    абе то честно има ли някой над 15 да речем, който да го харесва ?!
    аз съм под 15 и мразя филма

Супер фен
    Град
    Своге
    300 мазни и дебели к.ура за феновете му
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Дразнат ме кифлите дето са големите фенки на здрач едуард и който ли да билоо големите фенки а даже не знаят че има още 4 книги и кат чуят книга аа мани бе ! ем фенки са големи и аз така мисля иначе филма е г/д хубав и книгите съм чел те са хубави !

филма наистина е тъп .. но на мен лично книгата ми харесва ...

ni6to protiv filma zdra4 nqmam ... no toq edward v0000000000b6te ne e za tam...

Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    Божкей ти чуваш ли се какави глупости говориш?????????Кажи ми някой,който би могъл да изиграе по-добре тая роля.Той е точно такъв какъвто е в книгата

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Божкей ти чуваш ли се какави глупости говориш?????????Кажи ми някой,който би могъл да изиграе по-добре тая роля.Той е точно такъв какъвто е в книгата
    да за разлика от Бела която няма нищо общо с тая от книгата :P

да за разлика от Бела която няма нищо общо с тая от книгата :P
    Права си.Избора за Бела е просто ужасен.Много ме е яд,че са избрали тая..
    Обаче и Джейкъб е страхотен

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от bishop

На мен ми харесва начина по който Едуард обича Бела.Как я пази,как би направил всико за нея.Колко е мил е нежен с нея.Как не иска да я нарани.Колко силно я обича.А и самата история си е интересна.
    частта с любофффтъъъъ някак си бих могъл да я приема. обаче тук идва проблемът с историята която в 90% от времето липсва, а в останалите 10% е блудкава и клиширана (дали не е като илиядата...). един добър критик би хванал една химиклака, би издраскал всичката баластра, би сбутал цялата история в 100 страници и би получил една сравнително поносима любовна книжка. (това е ако се абстрахираме от факта че повечето е плагиатствано от къде ли не). ще си призная, че не съм чел книгите, обаче след като в продължение на 2 часа във филма не се случи абсолютно нищо, просто не можах да се насиля да прочета още 500 (2000) страници, в които отново няма да се случи нищо. до тук с филма.
    Когато една книга няма добро съдържание (история, сюжет), за д абъде тя стойностна, изказът и трябва да е на изключително високо ниво, да ти харесва начинът по който е написана. (тук просто не мога да пропусна д а спомена че всички които я четат я четат заради блудкавата история) Обаче всеки който е чел ми е казал че изказът не струва. трябва да се запитаме какво има тогава в книжките на майер, след като история и стил липсват.
    последно, дразня се когато някое 13 годишно лапе, което в живота си друга книга не е прочело започва да се прехласва по прекрасната любоффф между едуард и бела, просто защото му липсва всякаква база за сравнение.

Оффтопик: ако толкин знаеше какво се случва, щеше да се обърне в гроба. същото се отнася и за оскар уайлд и компания.
    Welcome to the end of the thought process.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си