- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Анти-фен тема на Здрач
Мога да кажа, че чета книгите ей така. Филмът - пълна боза. Едуард - ръб. Обаче Джейкъблелеее колко е сладък. Бзик бе
![]()
Не мога да разбера тъпите кифли като кажат " Обожавам го тоя филм. Най-великия е!" За мен няма никаква стойност...
Признавам си в началото се бях запалила, ама само се бях парнала. Сега го ненавиждам заради тъпите фенки, които обсъждат красавеца(хубав си е ся) по цял ден.
![]()
--------------------
АБЕ ВЯРНО В ПОСЛЕДНАТА ЧАСТ-Т.Е 4 САМО ЗА Е***Е СЕ ГОВОРИ!НЕЗНАМ АКО ДО 2011-2012 ПОРЕДИЦАТА НЕ ИЗГУБИ ФЕНОВЕ(СПОРЕД МЕН НЯМА ДА ИЗГУБИ МНОГО) ПРОСТО ЩЕ СТАНЕ ПАНАИР ОКОЛО СЦЕНИТЕ...МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ТО ОТСЕГА ЗА ТАЗИ КНИГА СЕ ГОВОРИ...ГОРКИТЕ К И Р САМО ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ДА СЕ Е**Т![]()
![]()
Хе-хе, знаех си аз, че някой няма да издържи и ще пусне такава темаПодкрепям тези, които не харесват книгите и филма, и предупреждавам феновете (да не кажете, че не съм чела и гледала нищо
), че аз съм бивша фенка (макар, че не бях чак голяма, просто ми харесваха книжлетата). Причината вече да не съм е, че всяка следваща книга започна да става все по-зле и героите да се превръщат във все по-големи изроди, докато накрая ми писна от цялата история и от всичките герои, и се ядосах и на книгата, и на писателката
За щастие не бях купила книгите, иначе сега щеше да ме е яд, че за да ги чета са отсекли няколко дървета. Все пак аз съм "за" рециклирането и опазването на горите.
П.П. За който знае добре английски и е анти-фен на книгата, може да гледа този, на мен ми беше забавно: http://www.youtube.com/watch?v=sRCEc7O4ypU
Ще ви е още по-забавно, ако сте чели книгата.![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Ми съгласна съм с тебе 6тото в у4или6те моми4етата са полудяли по тоя Едуърд![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимание!!! Слушането на чалга ви превръща в шибан идиот!!!
+1000000000000000000000000000000000000000000000000 0Първоначално написано от Ivencetyy
"Леле душа, да знаеш само .. има един нов филм Туаилаит се казва, мале колко е як актьораа!!!"
"Боже Господи, луда съм по Робърт!!!"
Наслушала съм се на такива смешни изцепки от съученички. Прочела съм и 5те книги (5тата до 12та глава). Гледала съм филма. Купувала съм си ''Браво''. Гледах наскоро трейлъра на Ню Муун. Е извинете, но е ПЪЛНА боза.
+100000000000000000000000000000000000000000000000Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Жалко че авторката се изживява в ролята на бозаджията, но още по-жалкото е че прави пачката на гърба на 12-17 годишните прости пикли които са така зарибени по тази боза!![]()
![]()
![]()
![]()
. Нека приключим тая тема,всеки литературен критик ще даде двойка на това пошло и безидейно произведение,но какво ли разбират тъпите тиинове от литература?Авторката си е барнала аудиторията и това е .Балъците кълвът,а рибарят си брои мангизите....
Горд Варненец!
Аз не мога да схвана що тая пача краде от Хари Потър 4е и от др фентъзите
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
----Оскар Уайлд-----
Първоначално написано от EmilyGoesToJail
и кво по точно е откраднала от ХП магиите и очилатия дребосък ли
![]()
Абе да ти кажа, има доооста неща..Първоначално написано от unicorn_f
Аз наскоро го препрочитах ХП и открих доста прилики..
Или са несъзнателни или с цел повече читатели..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Като оплювате филмите,поне пишете грамотно....Пък после обиждайте...И на мене "Здрач" не ми е най-любимия филм,ама не го плюя...И се пише Едуард,а не Едуърт!
<-- Напълно съгласна ! ... Едуърт омгПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
![]()
![]()
![]()
"Спрете Земята! Искам да сляза"
Щот не ти е най - любимия филм ли искаш да се омъжиш за Робърт и да приличаш на "Бела"?!Първоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Първо,харесват ми актьорите....Второ филма си го бива,не е обаче най-великия и най-хубавия...И,да Едуард е пъти по-красив от Робърт в реалния живот...По-скоро бих се захванала с Едуард,защото Робърт ми изглежда меко казано пияница....А Бела е много красива,Кристен-още повече.....![]()
^ смятам че малко си сбъркалатемата тука храниме филма и книгата потърси "Фен Тема на Здрач" ...
еха най-добрата тема за противния "Здрач"![]()
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
пф.... не ви ли писна да наричате какви ли не феновете на здрач,всеки си има мнение и право да прави каквото поиска,щот аз не съм тръгнала да редя пикли глупаци простаци за тези които го мразят нали.... била крадяла Майер ,взаимствала ,че тя и Роулинг взаимствала ама за нея нищо нали....
и четах за е**ето нали.... оф боже... тва незнам за кой път да ви го повтарям,тя сцената дори е отрязана ,няма никакво описание ... бе то чели не чели... давай да раздуваме самочувствие....
аз всъщност не мога да разбера защо спорим за някакъв филм ?! то е напълно нормално едни да го харесват ,други не .. все пак различни хора ,различно мислене . то ако бяхме еднакви ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
няма да гледам филма, защото такива са ми противни, лигави, идиотски дори... не знам колко е дълъг филма, но колкото и да е, ще е изгубено време!
Мда. Защо да няма и Фен-теми за Американски пай, примерно, а и Анти фен-теми?!!Първоначално написано от lipstik
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
и аз басиииии не навиждам тоа скапан селяндурски манджов филм с некфи вамприми то тея вампри ги има в още 1000 филма преди тфа....аре спрете с сладкия едуърт..тая кирситен мяза на ебана наркоманка коят се лекува в лудница бледа кат призрак![]()