.
Отговор в тема
Страница 21 от 32 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 785
    Град
    Пазарджик
    Мога да кажа, че чета книгите ей така. Филмът - пълна боза. Едуард - ръб. Обаче Джейкъб лелеее колко е сладък. Бзик бе
    Не мога да разбера тъпите кифли като кажат " Обожавам го тоя филм. Най-великия е!" За мен няма никаква стойност...
    Признавам си в началото се бях запалила, ама само се бях парнала. Сега го ненавиждам заради тъпите фенки, които обсъждат красавеца(хубав си е ся ) по цял ден.
    --------------------

АБЕ ВЯРНО В ПОСЛЕДНАТА ЧАСТ-Т.Е 4 САМО ЗА Е***Е СЕ ГОВОРИ!НЕЗНАМ АКО ДО 2011-2012 ПОРЕДИЦАТА НЕ ИЗГУБИ ФЕНОВЕ(СПОРЕД МЕН НЯМА ДА ИЗГУБИ МНОГО) ПРОСТО ЩЕ СТАНЕ ПАНАИР ОКОЛО СЦЕНИТЕ...МЕЖДУ ВПРОЧЕМ ТО ОТСЕГА ЗА ТАЗИ КНИГА СЕ ГОВОРИ...ГОРКИТЕ К И Р САМО ЩЕ ГИ ГЛЕДАМЕ ДА СЕ Е**Т

Хе-хе, знаех си аз, че някой няма да издържи и ще пусне такава тема Подкрепям тези, които не харесват книгите и филма, и предупреждавам феновете (да не кажете, че не съм чела и гледала нищо ), че аз съм бивша фенка (макар, че не бях чак голяма, просто ми харесваха книжлетата). Причината вече да не съм е, че всяка следваща книга започна да става все по-зле и героите да се превръщат във все по-големи изроди, докато накрая ми писна от цялата история и от всичките герои, и се ядосах и на книгата, и на писателката За щастие не бях купила книгите, иначе сега щеше да ме е яд, че за да ги чета са отсекли няколко дървета. Все пак аз съм "за" рециклирането и опазването на горите.

П.П. За който знае добре английски и е анти-фен на книгата, може да гледа този, на мен ми беше забавно: http://www.youtube.com/watch?v=sRCEc7O4ypU
    Ще ви е още по-забавно, ако сте чели книгата.
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Ми съгласна съм с тебе 6тото в у4или6те моми4етата са полудяли по тоя Едуърд
    Внимание!!! Слушането на чалга ви превръща в шибан идиот!!!

Цитирай Първоначално написано от Ivencetyy
    Ми съгласна съм с тебе 6тото в у4или6те моми4етата са полудяли по тоя Едуърд
    +1000000000000000000000000000000000000000000000000 0

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    "Леле душа, да знаеш само .. има един нов филм Туаилаит се казва, мале колко е як актьораа!!!"
    "Боже Господи, луда съм по Робърт!!!"

Наслушала съм се на такива смешни изцепки от съученички. Прочела съм и 5те книги (5тата до 12та глава). Гледала съм филма. Купувала съм си ''Браво''. Гледах наскоро трейлъра на Ню Муун. Е извинете, но е ПЪЛНА боза.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    "Леле душа, да знаеш само .. има един нов филм Туаилаит се казва, мале колко е як актьораа!!!"
    "Боже Господи, луда съм по Робърт!!!"

Наслушала съм се на такива смешни изцепки от съученички. Прочела съм и 5те книги (5тата до 12та глава). Гледала съм филма. Купувала съм си ''Браво''. Гледах наскоро трейлъра на Ню Муун. Е извинете, но е ПЪЛНА боза.
    +100000000000000000000000000000000000000000000000

Град
    Варна
    Жалко че авторката се изживява в ролята на бозаджията, но още по-жалкото е че прави пачката на гърба на 12-17 годишните прости пикли които са така зарибени по тази боза! . Нека приключим тая тема,всеки литературен критик ще даде двойка на това пошло и безидейно произведение,но какво ли разбират тъпите тиинове от литература?Авторката си е барнала аудиторията и това е .Балъците кълвът,а рибарят си брои мангизите....

Горд Варненец!

Аз не мога да схвана що тая пача краде от Хари Потър 4е и от др фентъзите
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
    ----Оскар Уайлд-----

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от EmilyGoesToJail
    и кво по точно е откраднала от ХП магиите и очилатия дребосък ли

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    и кво по точно е откраднала от ХП магиите и очилатия дребосък ли
    Абе да ти кажа, има доооста неща..
    Аз наскоро го препрочитах ХП и открих доста прилики..
    Или са несъзнателни или с цел повече читатели..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на unicorn_f
    например? освен това,че се били женели..

Като оплювате филмите,поне пишете грамотно....Пък после обиждайте...И на мене "Здрач" не ми е най-любимия филм,ама не го плюя...И се пише Едуард,а не Едуърт!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    Като оплювате филмите,поне пишете грамотно....Пък после обиждайте...И на мене "Здрач" не ми е най-любимия филм,ама не го плюя...И се пише Едуард,а не Едуърт!
    <-- Напълно съгласна ! ... Едуърт омг
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    Щот не ти е най - любимия филм ли искаш да се омъжиш за Робърт и да приличаш на "Бела"?!

Първо,харесват ми актьорите....Второ филма си го бива,не е обаче най-великия и най-хубавия...И,да Едуард е пъти по-красив от Робърт в реалния живот...По-скоро бих се захванала с Едуард,защото Робърт ми изглежда меко казано пияница....А Бела е много красива,Кристен-още повече.....

Град
    В думите на хората ;)
    ^ смятам че малко си сбъркалатемата тука храниме филма и книгата потърси "Фен Тема на Здрач" ...

Мега фен Аватара на galaxy29
    еха най-добрата тема за противния "Здрач"
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Град
    Shinigamiville
    пф.... не ви ли писна да наричате какви ли не феновете на здрач,всеки си има мнение и право да прави каквото поиска,щот аз не съм тръгнала да редя пикли глупаци простаци за тези които го мразят нали.... била крадяла Майер ,взаимствала ,че тя и Роулинг взаимствала ама за нея нищо нали....
    и четах за е**ето нали.... оф боже... тва незнам за кой път да ви го повтарям,тя сцената дори е отрязана ,няма никакво описание ... бе то чели не чели... давай да раздуваме самочувствие....

Мега фен Аватара на teenems
    аз всъщност не мога да разбера защо спорим за някакъв филм ?! то е напълно нормално едни да го харесват ,други не .. все пак различни хора ,различно мислене . то ако бяхме еднакви ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Да,но нали тезе хейтъри трябва да си излеят омразата някъде...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    няма да гледам филма, защото такива са ми противни, лигави, идиотски дори... не знам колко е дълъг филма, но колкото и да е, ще е изгубено време!

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Да,но нали тезе хейтъри трябва да си излеят омразата някъде...
    Мда. Защо да няма и Фен-теми за Американски пай, примерно, а и Анти фен-теми?!!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

и аз басиииии не навиждам тоа скапан селяндурски манджов филм с некфи вамприми то тея вампри ги има в още 1000 филма преди тфа....аре спрете с сладкия едуърт..тая кирситен мяза на ебана наркоманка коят се лекува в лудница бледа кат призрак

и аз басиииии не навиждам тоа скапан селяндурски манджов филм с некфи вамприми то тея вампри ги има в още 1000 филма преди тфа....аре спрете с сладкия едуърт..тая кирситен мяза на ебана наркоманка коят се лекува в лудница бледа кат призрак
    Като не ти харесва толкова много,че чак го мразиш,просто не го гледай.Ако мислиш,че на някой му пука дали ти харесва или не,дали ще го гледаш или не,жестоко се лъжеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си