Цитирай Първоначално написано от JustRockGirl
Ооо.. наистина, темата е станала голяма обида за почитателите да Здрач (говоря за всички 'миченца влюбени в тоя пе'ал, дето и името не искам да му казвам ... и OMG!!! има и пощурели фенове-момчета - ужас), попринцип не е много лоялно, но щом сте казали, че е за злосторене... дайте и аз да се включа . Лошото е, че немога да ви кажа всичките си 'бисери' по темата, че ще ми се откачи ръката да ги пиша =]
Първо да ви кажа, че и аз съм от тези-заблудените, които изчетоха книгите и изгледаха филмите, създадени за тая, би трябвало романтична история, но аз повече се смях отколкото се просълзявах .
Най ме дразнят сравненията с Хари Потър. Когато прочетох една статия за: ...как Здрач измества Х. Потър от класациите и как С. Майер засенчва Роулинг... Беше нещо като: Тея НОРМАЛНИ ли са ??? Та, тя тая Стефани дори стил на писане няма, а я сложиха сред THE BEST !
Относно лудите фенове и фенки...(за които мечтата е брак с нашия робчу..) Всичко това с колекционирането на снимки, плакати, автографи... цялата тая 'зарибявка ще отмине.... поне се надявам. оОО дано, дано, че ми писна вече да ги гледам тея заблудени влюбени фьешънки (уникален правипис )!!!
Таа.. за тези, които все още не са гледали филмите и не са чели книгите (дано са повечко тея хора), един съвет от мен.. НЕДЕЙТЕ (ако разбира се не си търсите някоя хубавка комедийка) !!!
Ооо, аз изчетох цели 3, по нататък не можах. Даже на английски. Поне в българския фен превод са се постарали да сложат някое друго различно прилагателно и малко по смислени и дълги изречения ...